Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני גר בשכונה בתל אביב בה החנייה היא משותפת לכולם, אין חניות פרטיות ואין שום הגבלות,

כלומר אנשים שהם לא תושבי השכונה מחנים את רכבם אצלינו בחניה ומתניידים בעיר בתחבורה ציבורית,

דבר שמקשה עלינו עקב מחסור בחניות (אשמח לעצות גם בנושא הזה).

שכן אחד חוצפן עומד באופן קבוע ובכוונה (!!) על שתי חניות, עד לפני שבוע

הוא היה מחנה את הרכב שלו על קו הגבול בין שתי חניות ברוורס, ועכשיו דבר חדש-

הוא נכנס עם הפנים פנימה באלכסון ותופס שתי חניות מלאות.

זה פשוט מרתיח מעצבים! בין כה יש מצוקת חניות והשכן החוצפן בשלו.

מה אפשר לעשות?

נ.ב מדובר באיש מבוגר יחסית, סביב גילאי ה- 50-60.

שלומי.

פורסם

דבק אפוקסי, לדרמן וחתיכת עץ שתמצא ברחוב וככה תעשה הפרדה בין החניות. בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אם מדובר בחניה ציבורית, מוקד 106 הפקחים ישמחו לבוא לתת לו דוח חניה שלא בהתאם לחוק. תדגיש שמדובר במצוקת חניה ושנעשתה שיחה עם השכן אבל הוא עושה בכוונה ולכן אתה נאלץ להתקשר אליהם.

מעבר לזה, פנה למי שצריך בעירייה שיציבו שלט בכניסה לרחוב שמגביל שעות חניה של זרים.

בראשון לציון הפקחים באים לתת דוח כי תושב התלוננן שמישהו חונה במקום אסור ברחוב (מצוקת חניה), הוא חטף 100 ש"ח בשעה 11 וחצי בלילה. אני מאמין שבת"א הפקחים נמרצים יותר ויבואו גם בשעות הזויות יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תנסה להשיג סילברדו או F350 וכבל חזק לגרירה..

קצת אובר קיל

עם הgsi גררתי פעם קואליר מחוץ לחניה שלי עד למרכז הכביש והשארתי אותו שם כשהוא תופס את 3 הנתיבים לרוחב

התקשרתי למשטרה דיוחתי על רכב שעומד במרכז הכביש

התישבתי במרפסת על קפה, היה מעניין...:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קצת אובר קיל

עם הgsi גררתי פעם קואליר מחוץ לחניה שלי עד למרכז הכביש והשארתי אותו שם כשהוא תופס את 3 הנתיבים לרוחב

התקשרתי למשטרה דיוחתי על רכב שעומד במרכז הכביש

התישבתי במרפסת על קפה, היה מעניין...:lol:

איך אפשר לגרור רכב שההילוך בו משולב (ידני) או ב- P (אוטומט)?

פשוט חונים לי בחניה באופן קבוע ואשמח לנסות את זה.

באיזה כבל גרירה השתמשת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לחפש בלוקים או אבנים גדולות ולהעמיד אותן על הפס בין החניות.

אתה גם יכול לחפש כמה חוטי חשמל, ברגים ואיזה גוש פלסטלינה, להדביק לו הכל מתחת לדלת ולדווח למשטרה שראית רכב שנראה חשוד מאד בבניין שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה גם יכול לחפש כמה חוטי חשמל, ברגים ואיזה גוש פלסטלינה, להדביק לו הכל מתחת לדלת ולדווח למשטרה שראית רכב שנראה חשוד מאד בבניין שלך.

טוב !! :lol::lol:

אפשר להוסיף גם : אם במקרה בעל הרכב ישאיר חלון קצת פתוח בלי כוונה אז אתה יכול לזרוק פנימה חומר פרונוגרפי עם אופי פדופילי ואז ליישם את ההצעה של SLOWRIDE -זה יוסיף קצת פלפל לבלאגן.

וכמובן קפה על המרפסת נשמע טוב לפיינל! :lol:

Gn'f'R

פורסם

צר לי להגיד לך אבל תעשה לו נזק לאוטו. מזו החוצפה הזו..

גם לחבר את האוטו שלו לטנדר/ג'יפ אם יש לך אפשרות ולגרור זה רעיון מעולה, אני אומר לך מנסיון :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אפשר לגרור רכב שההילוך בו משולב (ידני) או ב- P (אוטומט)?

פשוט חונים לי בחניה באופן קבוע ואשמח לנסות את זה.

באיזה כבל גרירה השתמשת?

מצטרף לשאלה - ועוד עם בלם יד מורם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...