Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב l7 'שהתקנתי השבוע על מגבר מונו של הייפוניקס,1508d. יש ברכב עוד שני מגברים של אלפיין אחד 200rms ועוד אחד300rms .

כרגע החיבור למצבר הוא בשני חוטים של 4 גייג אחד למונו ואחד לשניי אלפיין.יש גם קבל של 3 פארד מחובר למונו. הרכב הוא רנו קליאו בי 2 והחוטים באורך 4מטר בערך.

עכשיו לבעייה...כשיש מכת באס אני רואה במד מתח שעל הקבל נפילת מתח גבוהה,מגיע אפילו ל9 וולט. השאלה היא אם זה קורה בגלל שהאלטרנטור לא יכול לספק את הזרם שהמערכת צורכת או בגלל שהחיווט לא גדול מספיק? איזה חיווט מומלץ להספקם כאלה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תן נתונים של הרמקולים שלך מה אתה מפעיל עם המגברים זה יותר חשוב מאשר ההספק של המגברים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

זרקתה את כול המגברים האלו על המערכת חשמל המסכנה של הקליאו שלך

ואתה עוד שואל אם זה בעיה במערכת החשמל :-D

אז התשובה היא כמובן שכן,המערכת חשמל שלך אינה בנויה להחזיק עליה

צרכנים בסדר גודל כזה.

פורסם

הלו הלו בלי לזלזל בקליאו הא?

מחוברים מקדימה מורל דוטק וגם סט של פאואר בס75rms ומאחור fli 6x9

מוצהרים על 125rms בטח מוציאים קצת פחות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

בלי לזלזל בקליאו אבל המערכת חשמל שם פשוט בדיחה לדעתי אפילו מצבר פריקה עמוקה אחד לא יספיק לך, יש לך צרכנים לא קטנים ומערכת חשמל שבוקשי מספיקה לרכב עצמו.

לדעתי תתחיל מזה שאתה חייב מצבר פריקה עמוקה מקדימה + 3 הגדולים בתור התחלה ואולי גם שידרוג אלטרנטור ומצבר נוסף לאחר מכן.

תבין מדובר בעסק לא זול אבל עם אתה אוהב את הרכב שלך אין לך ברירה כי לשמוע מוזיקה על 9 וולט זה לא רק מסוכן למגברים זה גם מסוכן לרכב שלך...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

סבבה ,אהי אשפר את שלושת הגדולים .לגבי מצבר,באיזה עלויות מדובר? והאם יש צורך בהחלפת החיווט למגברים? כתבתי קודם את כל הפרטים.

פורסם

אתה צריך להחליף חיווט גם, זוג הרצות של 4 גייג׳ אינם מספיקים, לך על זוג 2 גייג׳ או אפס גייג׳ איכותי של סטינגר או קנו.

לגבי מצברים המחיר משנתה לפי קיבולת המצבר. קח בחשבון שלא מדובר במצבר זול של שנפ ב 500 שקל :lol:

פורסם

יש לי איזה כבל רציני של רתכת(חדש לא שרוף) יכול להתאים לזה מטעמי חיסכון???(אני סטודנט..)

פורסם

אני אמדוד מאוחר יותר....אבל עבה מאוד (לא רק חיצוני) מבחינת הקוטר נחושת בפנים אני חושב שהוא לפחות פי 4 מה 4 גייג שלי

פורסם

כבל רתכת יעבוד, אבל קשה לעבוד איתו כשזה מגיע להתקנה והעברת הכבל ברכב . אני אומר את זה מנסיון

פורסם

סבבה....תודה על העזרה חבר'ה אני אנסה את כל מה שאמרתם ואספר מה התוצאות:-P מקווה שיילך חלק

פורסם

שיפרתי את שלושת הגדולים,יש שיפור,המתח נופל עד סביבות 11 וולט במכת באס רצינית,זה תקין או שעדיין נמוך מידיי? והאם אני צריך להחליף את שתי ההרצות של ה4 גייג כמו שהומלץ לי?

פורסם

11 וולט זה עדיין לא תקין. אצלי לא נופל מתחת ל13.5 וולט. כל דבר מתחת ל12 וולט זה כבר לא בריא לדעתי.

שלושת הגדולים זה שלושה חוטים עיקריים במערכת הטעינה:

1. פלוס אלטרנטור לפלוס המצבר

2. מינוס מצבר לשלדה

3. מינוס מצבר למנוע

אפשר גם להוסיף אחד רביעי שזה מינוס מצבר לגוף האלטרנטור.

ממומלץ לשדרג אותם ל2 או 0 גייג׳ לפחות.

• תוכן חדש...