Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי,אז מה הדבר הבא שאפשר לעשות שיכול להביא לשיפור במינימום הוצאה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תמשיך לחפש דברים במינימום הוצאה וזה לא יתן לך שיפור כל כך גדול,עדיף שתגדיל את התקציב שלך ותחסוך,תקנה מצבר שמתאים ותהנה בלי הרבה שיגעונות ולחפש כל הזמן מה אפשר לשפר כדי שזה לא יירד כזה נמוך.

Scan Speak

פורסם

תנסה לחסוך עכשיו ואת תמצא את עצמך מוציא הרבה בעתיד על תיקונים ומה לא.

שלב הבא זה כבר מצבר פריקה עמוקה ואלטרנטור מחוזק.

פורסם

אני חשבתי לחבר מצבר רגיל נוסף בבגאז ככה שיהיה אפשרות להזרמה של זרם גדול יותר, הרי לכל מצבר יש מקסימום אמפר שהוא מסוגל להזרים,זה אמור לתת שיפור משמעותי?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

מאוד מאוד לא מומלץ, מצבר רגיל משחרר אדים רעילים ודליקים. כל זה בתא מטען עם החום של הקיץ ויהיה בום לא נעים בכלל.

פורסם
אני חשבתי לחבר מצבר רגיל נוסף בבגאז ככה שיהיה אפשרות להזרמה של זרם גדול יותר, הרי לכל מצבר יש מקסימום אמפר שהוא מסוגל להזרים,זה אמור לתת שיפור משמעותי?

אל תחפש קצורי

דרך ,תעשה דברים "לפי הספר" ותחסוך לעצמך

הרבה עוגמת נפש.

פורסם

וואלה....אוקיי טוב לדעת,אז ההמלצה אני מבין לעבור למצבר פריקה עמוקה ואם גם זה לא יעזור צריך לשפר אלטרנטור. מה הסדר גודל שצריך לעלות לי מצבר כזה? ואיפה אפשר לקנות?

פורסם

אני יכול להמליץ לך אישית על המצברים שיש אצלי ברכב של xs power , מצבר כזה נע בין 2000 ל 3400 שקל. וזה תלוי בגודל הפיזי של המצבר שלך ברכב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איפה משיגים אותם? ואתה חושב שזה יפתור את הבעייה או שגם האלטרנטור לא יעמוד בעומס?

פורסם

אתה יכול לקנות מצברים כאלה מישראל גוניור הוא מוכר כאלה .

המצבר יפתור לך את בעיית העומס הישיר על מערכת החשמל אך עדיין אין מנוס משדרוג אלטרנטור כי הוא זה שבתכלס מפעיל את כל החשמל ברכב שלך.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...