Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה, והמכשיר שקנית, זה בחינם?

המכשיר לא בחינם. עלה 840 ש"ח.. בכל מקרה הייתי אמור לקנות מכשירים חדשים לילדים. אבל על המכשיר אני מקבל 58 ש"ח ניתוק זיקה למשך 36 חודשים וכך אני מגיע לסכום של 7 ש"ח(65 עלות החבילה פחות 58 ש"ח על ניתוק זיקה) על כל החבילה. אם תעשה חשבון פשוט , יוצא שהרווחתי 840- 58*36= 1248 ש"ח!

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקלה בניוד מרמי לוי נפתרה לפני כ-3 שעות, ואכן ניתן לנייד בהצלחה לגולן טלקום (ה SMS עם הקוד מגיע ללא בעיה).

בהצלחה למניידים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק תזכורת לכולם.

אל תתנתקו- תתניידו.

ניוד שומר על המספר וגם שומר אותכם מלשמוע את זיוני המוח של האומללים מפלאפון/סלקום/אורנג' שכמה חבל שאני עוזב את השירות המדהים שלהם.

2 דקות אצל נציג החברה הנבחרת והופה - יש לכם סים, המספר שלכם, ושקט בראש.

מצאתי בגולן כמה מספרים יפים מאוד - הבנים שלי מעדיפים אותם על פני ניוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחכה לשמוע חוות דעות (ברבים) וכנראה שאתנתק מפלאפון....

מעניין כמה כבר נרשמו וממתינים ל SIM מהם.

פורסם

אני הזמנתי שני כרטיסים מגולן, צופה לקבל את הראשון תוך יום-יומיים, אבל הכיסוי שלו אני צופה הוא הכיסוי של סלקום, בחיפה עדיין אין להם רשת עצמאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזמנתי עכשיו סים אצלם. אהבתי שאפשר לבחור מספר :)

הצחיק אותי לשמוע היום מנציג של אורנג' פרטים על החבילות החדשות שלהם, כשניסה לשכנע אותי להישאר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מצאתי באתר של גולן מידע על מה עושים אם התקלקל.נגנב הסים.מה בדיוק צריך לעשות כדי לחסום ואיך מקבלים חדש.

פורסם

אני מצטט לך מהסכם ההתקשרות:

הנך מחויב לעדכן אותנו מיידית במקרה של אבדן או גניבת ה SIM או ציוד הקצה שברשותך. אתה תחויב בגין כל השימושים אשר יצטברו עד לחלוף 30 דקות מן המועד בו תודיע על אובדן או גניבת ה SIM, ומחלוף 30 הדקות האמורות תחויב רק בגין תשלומים שאינם תלויים בשימוש בפועל. במקרה של הודעה בדבר אובדן או גניבה כאמור ולאחר שהחברה תוודא את אמינות הבקשה, תחסום החברה את ציוד הקצה שלך, ללא תשלום, עד לקבלת בקשה ממך המורה לבטל החסימה. כן תהיה החברה רשאית למסור את פרטי ציוד הקצה שנחסם לכל מפעיל סלולרי אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עם כזה סעיף איפה מודיעים זו הבעייה הכי קטנה שלך.

אם איזה סיני יגנוב לך את המכשיר תצטרך לקחת משכנתא שנייה בשביל ה 30 דקות שהוא יחגוג עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התקלה בניוד מרמי לוי נפתרה לפני כ-3 שעות, ואכן ניתן לנייד בהצלחה לגולן טלקום (ה SMS עם הקוד מגיע ללא בעיה).

בהצלחה למניידים

איציק

אכן עובד. ובנוסף הסים עם המספר היפה נשלח אליי אתמול, רשמים בקרוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מצאתי בגולן כמה מספרים יפים מאוד - הבנים שלי מעדיפים אותם על פני ניוד.

נו סבבה, אז תעשה ניוד לגולן (לחסוך כאב ראש עם מי-שזה-לא-יהיה) ואז בגולן כבר תחליף למה שבא לך (זה מה שאני מתכוון לעשות)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כוכבית 0058 מכל טלפון

ניסיתי להתקשר סתם בשביל לראות מה קורה .

השיחה מתנתקת!

מאיפה יש לך את המידע הזה?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

טוב, הגיע הסים של גולן טלקום והכל עובד כמו שצריך.

*0058 זה אכן מספר שרות הלקוחות, אבל ממליץ לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק שם המענה מהיר ויעיל.

סך הכל אני מאוד מרוצה גם משלם הרבה פחות גם האינטרנט מאוד מהיר והכי הכי חשוב - אני לא אצל אחת משלושת מוצצות הדיבדנדים.

• תוכן חדש...