Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את רשיונות הרכב הוא "איבד" והבטיח להנפיק חדשים ביום העברת הבעלות.

יש לי את הפרטים האישיים שלו,כנראה שאני אגש למשטרה!

גש למשטרה בהקדם, הם יכולים לברר למי שייך הרכב. אמור להם כי אתה חושד שמכרו לך רכב שאינו בבעלות המוכר.

אם חשדך יתברר כמוצדק, הגש תלונה על הונאה.

עשית כמעט כל טעות אפשרית במהלך קניית הרכב, למעשה אין בידך דבר פרט לזכרון הדברים.

מציע שתתיעץ בעורך דין (או לפחות מישהו בעל נסיון שיש לו יכולת ניסוח טובה) וכתוב למוכר שאתה דורש לבטל את העסקה ולהשיב לך את כספך.

אני מקווה שסכום העסקה אינו גבוה יותר מן המקסימום המותר בתביעות קטנות.

נ.ב.

התעלם מן העצה הגרועה של lahav28 .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיפה אתה יודע שהרכב בבעלות השכן? האם אתה יודע איפה המוכר גר? כי לפחות לגשת לשכן ולשאול אותו על פשר העניין.

יש לך בזכרון דברים את הפרטים על המוכר כגון: ת.ז., כתובת, שם+משפחה? והאם אימתת את הפרטים הללו מול תעודה מזהה שלו?

אני כמעת בטוח שאם הרכב לא מדווח כגנוב המשטרה לא תוכל לעזור לו ולא תמסור לו שום פרטים על בעל הרכב.

תנסה אוליי להיעזר במשרד הרישוי, ובעזרת מספר רישוי למצוא את הבעלים של הרכב.

ואם זה אכן סוחר, מה ההיגיון בלמכור רכב גנוב או בלהתנער מההבערת הבעלות? הרי זה מה שסוחר עושה, מוכר רכבים, מה יוצא לסוחר מזה שלא ההביר בעלות ואכן מסר פרטים אישיים?

אוליי גם לגשת למוסך יבואן כדיי לברר פרטים על הבעלים.

פורסם

פשוט תפסתי את הראש , אתה רציני ? זאת הצורה שקניתה רכב ? כמו שאחד פה כבר כתב : "עשיתה כל טעות אפשרית בספר "

חבל על הזמן גש למשטרה וספר להם את הסיפור , לא שכן ולא כלום כי אתה הולך בסיבובים תפתח את העיניים :shock:

עבדו עליך

פורסם
אני כמעת בטוח שאם הרכב לא מדווח כגנוב המשטרה לא תוכל לעזור לו ולא תמסור לו שום פרטים על בעל הרכב.

תנסה אוליי להיעזר במשרד הרישוי, ובעזרת מספר רישוי למצוא את הבעלים של הרכב.

משרד הרישוי לא ימסור לו פרטים כי הרכב לא בבעלותו.

גם אם היה הרכב ברשותו הם גם לא מספקים פרטים אישיים על בעלי רכב קודמים בגלל צנעת הפרט.

המשטרה תברר את נושא הבעלות אם תהיה תלונה על חשד למרמה.

היא לא תיתן את הפרטים ל-michael2020 אבל היא יכולה לזמן את המוכר לחקירה ולברר האם המכירה נעשתה בשם בעל הרכב.

michael2020 , האם יש לך עדיין קשר עם המוכר? דבר איתו לגבי העברת הבעלות והרשיונות שאבדו ותקליט את השיחה. זה יכול לעזור לך לקשור אותו למכירה, כדי שלא יתכחש אליה.

פורסם

אין פה שום מכירה ותפסיקו לדבר בצורה לא מציאותית ,

רכב זה לא פלאפון ! , בשביל שרכב ימכר צריך להעביר אותו בעלות שזה תהליך חוקתי מדיני (אנערף איך תקראו לזה)

הוא שילם X כסף בשביל רכב שלא שלו ! נקודה . אין העברת בעלות אז הוא לא באמת קנה שום דבר !

מחר בעל הרכב מתקשר למשטרה ואומר חזרתי עכשיו מחול והרכב לא בחניה גנבו לי את הרכב ! , ואז החבר שלנו פה נחשד בגניבת רכב

אתם קולטים לאיזה רמה רצינית הבחור שלנו הכניס את עצמו ?

לא קונים רכב מבלי שקודם מעבירים בעלות

פורסם

1. עשית שטות ו"חטפת על הראש".

2. חייבים להמשיך הלאה:

ציינת שהמכונית שייכת לאחד השכנים - למה אתה לא יוצר איתו קשר? הרי השם מופיע ברישיון המכונית, זה ממש לא מסובך.

פורסם
אין פה שום מכירה ותפסיקו לדבר בצורה לא מציאותית ,

רכב זה לא פלאפון ! , בשביל שרכב ימכר צריך להעביר אותו בעלות שזה תהליך חוקתי מדיני (אנערף איך תקראו לזה)

הוא שילם X כסף בשביל רכב שלא שלו ! נקודה . אין העברת בעלות אז הוא לא באמת קנה שום דבר !

זכרון דברים הוא חוזה לכל דבר ועניין. הכסף עבר מן הקונה אל המוכר והרכב עבר לידיו של הקונה לכן יש כאן עסקת מכר.

העובדה שלא בוצעה העברת בעלות היא בעייתית, אבל העדרה אינו מעיד על כך שלא היתה מכירה.

השאלה המהותית היא האם המוכר היה מורשה למכור את הרכב, כפי שהצהיר בזכרון הדברים.

כמובן שהעיסקה "מסריחה" ויש חשד שנעשו כאן לכאורה מעשים פליליים.

לכן michael2020 צריך לפעול בנחישות לבירור העובדות ולמזעור הנזק.

תהליך חוקתי מדיני לא נדרש כאן :lol:. הכרזת מלחמה - בהחלט כן :evil:.

פורסם

+ 1 לכמעט כל מילה של קומנדור.

פעל במהירות למול ה'מוכר' תוך שאתה מקליט את כל שיחותיך עמו וגש לתחנת המשטרה הקרובה.

עדכן ובהצלחה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קומנדור אתה טועה ומטעה ואני יסביר לך למה

סתם לצורך הדוגמא , אדם בשם מוחמד מפרסם מודעה של לרכב למכירה , אני נפגש עם מוחמד והוא אומר לי בוא נכתוב על דף A4 כמה מילים ואתה תביא לי את הכסף והנה קח את המפתחות לאוטו .

הקונה שואל אבל מה עם העברת בעלות ?

מוחמד : אל דאגה חביבי ביום שישי בעזרת אללה אנחנו ניפגש ונעשה הכל בינתיים תביא תכסף וסע עם האוטו וואלה אחלה של אוטו באמת .

הקונה לוקח את הרכב ונותן למוחמד את הכסף .

ברישיונות רכב שבאוטו כתוב בעלים , אלכס אברהמוביץ .

שדרך אגב לא ניתן כל כך להשיג את אלכס . אתם לא מבינים ? הבחור שלנו פה נמצא עם רכב שלא שלו ! חכו לתוצאות ואתם תראו שצדקתי , לא התרחשה פה קנייה וחוזה שכזה הוא חוזה סתמי שאפשר בבית משפט לפסול אותו בקלות , לא נחתם בשפיות דעת , נחתם תחת השפעת לחץ או תחת איום ממשי (אחד מהחותמים איים על השני בסכין ) .

זה בדיוק אבל בדיוק מה שרצה לעשות לי הקונה של הרכב הקודם שלי , הוא אמר לי אני יתן לך את הכסף בינתיים אחי שלי לחוץ לנסוע באוטו אתה יודע ילד , תן לי את הרכב לסוף שבוע וביום ראשון נעביר בעלות .

אם לא הייתי בן אדם חשדן , מפולפל וחכם (קיצר ישראלי) הייתי נותן לו את האוטו ומגלה בעוד שנה שאני מוזמן לבית משפט על שלל עברות שלא אני בכלל ביצעתי ...

שכל הילדודס פה שקונים אוטו פעם ראשונה תלמדו מהשירשורים האלה , לא קונים רכב בלי להעביר בעלות ולא מביאים לבן אדם כסף לפני שנכנסתם לדואר ! קודם תעבירו בעלות בדואר ואז תביאו את הכסף ! ולא אל תיתנו לו לקפוץ רגע עם המפתחות של האוטו בכיס לכספומט פה אחרי הרחוב , כי מספיק של10 אנשים זה לא קורה ל11 שזה יקרה לו הוא אכל אותה בגדול .

פורסם

smallars

סיפורך הנגוע בסטראוטיפים גזעניים אינו רלוונטי.

רוב הנוכלים הם אנשים הנראים תמימים ומשדרים אמינות.

אין חולק על כך שחברנו הצעיר michael2020 שם את כספו על קרן הצבי.

ברור שהעסקה לא נעשתה באיומי סכין אלא בחלקת לשון.

גם אם דינה של עסקה זו להתבטל , זו עדיין עסקה.

אם הרכב גנוב או מזוייף, הוא יאבד את הרכב ואת כספו.

עדיין לא ברור לכולנו אם הרכב המדובר היה בידי המוכר כדין.

יש הרבה עסקות קנייה שנעשות באמצעות מתווך.

אני מניח שאתבדה, אבל הייתי רוצה לקוות שהכל יבוא על מקומו בשלום.

נשמח לשמוע עדכון מ michael2020 .

• תוכן חדש...