Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לא מזוהה כגנוב. האם אפשר לגלות על שם מי רשום הרכב במשרד הרישוי?

בזכרון הדברים הוא חתם לי על הפסקה הבאה:

"אני מתחייב בזאת כי לא ידוע לי על עיקולים קנסות או דוחות על הרכב,אני מתחייב לא להוריד את הרכב מהכביש,אני הוא הבעלים החוקיים של הרכב(שם מלא +תעודת זהות) וביום העברת הבעלות יגיעו מסמכי הרכב לקונה (אני)"

האם אני יכול לגשת אם המסמך הזה לבית המשפט ולתבוע אותו על הונאה?

אם הוא לא העביר לך את הרכב, אתה יכול לתבוע אותו בבימ"ש לפי ס' 39 לחוק החוזים הכללי "התנהגות בחוסר תום לב". זכ"ד יכול שיהיה מחייב ויכול שיהיה כחוזה לכל דבר ובימ"ש מכיר בזכ"ד כחוזה לכל דבר.

אם יש עדות בזכ"ד על כך ש"המוכר" לקח על עצמו למכור את הרכב וגמר דעתו בעניין הרי שמדובר בחוזה לכל דבר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קומנדור , סטראוטיפי או לא זו הייתה דוגמא , ואם הייתי משתמש בשם רונן אז זה לא סטראוטיפי ? השתמשתי בשם אקראי שקפץ לי לראש (שם ערבי אסור ! אבל יהודי מותר ? )

אתם מדברים פה על תביעות ועל הליכים שכלל לא משקפים את הבעיה שהבחור שלנו מצוי בה , הוא שילם לבן אדם שאין לו שום קשר לבעל הרכב (שכן שלו ? לא ברצינות ? ) , הבן אדם הזה מתנער מלהיפגש בכלל עם הבחור . והטעות הנוספת הענקית שאני לא מבין כבר למה הבחור שלנו לא מתקן אותה

א- לנסות להשיג את בעל הרכב .

ב- לגשת למשטרה ולתת להם את המספר טלפון של הנוכל במטרה שיאתרו אותו החברה הסלולארית שלו וידווחו למשטרה על מיקומו וזה במהרה לפני שהוא זורק את הטלפון שלו לים .

פורסם

פניה למשטרה הייתה עצתי הראשונה ל-michael2020 .

הליכים משפטיים לביטול העסקה יכולים להעשות במקביל.

הליכים משפטיים הם איטיים ולא בהכרח ישיבו לו את כספו.

עדיין קיימת אפשרות תיאורטית שהעברת הבעלות תתבצע.

הבחור לא מעדכן אותנו, אך אני מקווה שהבין את חומרת מצבו ונקט באמצעים הנדרשים.

פורסם

מטרת הפניה למשטרה היא לבדוק את החשד שהרכב גנוב או שלא נמצא כדין בידי המוכר.

היא תאפשר בירור פרטיו של בעל הרכב החוקי ותזרז את המוכר לסיים את העברת הבעלות, אם הרכב ברשותו כחוק.

הפניה למשטרה לא תסייע בפן האזרחי של נזיקין, הכתובת לצורך זה היא בית משפט.

פורסם

רק לי זה נראה כמו מתיחה?

משתמש חדש, קצת תמים מדי, לא רשיון רכב ולא העברת בעלות, הדבר היחיד שבידו הוא חתימה של אלמוני שככל הידוע יכול להיות גם דוד בשן וחתם בשם משה לוי.

ספק עדכונים, כי את האמת נשמע (לי לפחות) סיפור מצוץ מהאצבע.

פורסם

בכל מקרה אתה גם לא יכול לנהוג ברכב כי ביטוח לרכב אינך יכול לעשות כי הרכב לא על שמך !!! .

טפל בזה לפני ש"תקבל את הסטירה".

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני לא מפקפק באמינות הסיפור, ישנם היום המון אנשים תמימים.

אז כמובן שלא נותנים אפילו 1000 ש"ח על החשבון, לפני שעושים העברת בעלות בדואר + בדיקה בדואר (עולה משהו כמו 170 ש"ח) שאין על הרכב שעבודים או עיקולים. עד אז, בעל הרכב לא רואה שקל אחד!! וכמובן שיש לך ת"ז שלו ואתה רואה שהוא בעל הרכב, ויש לו פרצוף של איש תמים ולא קרימינאל.

עכשיו את הטעות כבר עשית, מה שנשאר הוא לעשות משהו.

אז קודם כל אתה משכיר או לוקח מחבר מצלמה נסתרת שאפשר לחבר על הבגדים, הולך ל"מוכר" ומנסה להוציא ממנו כמה שיותר פרטים. דבר איתו על העיסקה, תגיד לו "אבל קניתי ממך רכב מדגם X שילמתי לך X ועדיין לא העברת בעלות!" את כל הפרטים תגיד אתה, אם הוא לא ישתוק או יכחיש, הוא יפליל את עצמו. אח"כ במשטרה תהיה עבודה קלה, אתה פונה למשטרה, מספק להם את הסרט והם עושים את יתר העבודה.

אם המשטרה לא ממש עוזרת, או יותר גרוע, אפילו לקחו לך את הרכב, אתה תמיד יכול ללכת על שלב B. מה שאומר, אתה לוקח כמה חברים מהחדר כושר, והולך לבקר את הבחור בשעת לילה מאוחרת. דופק כמו איש תמים ונכנס. אם יש צורך, שובר את הדלת. מנתק לו את הטלפון ולוקח את כל הסלולאריים, יושב לו בסלון ומבקש חזרה את הכסף תמורת הרכב. בהתחלה מבקש יפה. לא הולך יפה, מתחיל להזיז קצת רהיטים בבית. הופך את השולחן, שובר כמה כוסות, וכו'. בסוף לא תהיה לו ברירה והוא יוציא את הכסף מהמגירה.

הכי חשוב זה שתעשה את זה מחר, כי הכסף לא מחכה לך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

החלק הראשון בפוסט קודם בסדר גמור, אבל החלק השני . . מוביל ישר לכמה שנים של מנוחה על חשבון משלם המיסים :lol: לא מומלץ

פורסם
הרכב לא מזוהה כגנוב. האם אפשר לגלות על שם מי רשום הרכב במשרד הרישוי?

בזכרון הדברים הוא חתם לי על הפסקה הבאה:

"אני מתחייב בזאת כי לא ידוע לי על עיקולים קנסות או דוחות על הרכב,אני מתחייב לא להוריד את הרכב מהכביש,אני הוא הבעלים החוקיים של הרכב(שם מלא +תעודת זהות) וביום העברת הבעלות יגיעו מסמכי הרכב לקונה (אני)"

האם אני יכול לגשת אם המסמך הזה לבית המשפט ולתבוע אותו על הונאה?

מכיוון שאינך יכול לשלוח ה"פ ,תרשום את פרטי הרכב (מס' רישוי ויצרן )ואני אנסה לעשות משהו (בלי נדר).

מנהלים : אם זו עבירה על חוקי הפורום אנא מיחקו הודעתי.

Gn'f'R

• תוכן חדש...