Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לישאול אם מישהו יודע למה המגבר הפסיק לעבוד

תמיד דלקה לי נורה ירוקה ועשיו נידלקה לי נורה אדומה רשום שם PROTECT בדקתי את כל הפיוזים כולם טובים

תודה לעוזרים

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

איזה מגבר? מה מחובר למגבר? (דגמים מדוייקים) בעיקרון זה מצב הגנה של מגבר עקב משהו לא תקין כגון התנגדות של רמקולים שמגבר לא יודע לעבוד בה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

Phoenix Digital PD-397 2 Channel Amplifier

זה הדגם של המגבר ומחובר אליו רק סאאב שאני לא יודע את הדגם ובדקתי את החיבורים הכל מחובר

פעם פתחתי את הבאגז' והמגבר והסאאב היו הפוכים זה יכול להיות מזה שקרה לו משהו כשהוא היתהפך

כי המגבר מחובר לסאב

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

1 מנתק את הסאב-מדליק ובודק אים יש שינוי בLED

2 אים אין-בודק ש המגבר מקבל "+" ו "-" כמו ש צריך(מגעים וכוי)

3 אים 1 ו 2 לא עזר-מפרק מגבר ושם אותו במעבדה הקרובה

• תוכן חדש...