Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאה מעמיקה בפורום הבנתי כי חיבור הפיוז הראשי , המחובר קרוב למצבר, בעצם בא למנוע את התחממות הכבל ולהישרף לפניו.

כיום מחובר לרכב מגבר אחד של sundown 100.4 עליו קומפוננט וסאב,

הכבל המוליך את החשמל בעצם בעובי של 2g (מאוד עבה)

וכאן באה החשיבה שמכשור כזה קטן על כבל כלכך עבה לא צריך פיוז, האם דעותי מבוססות?

פורסם

בשביל זה יש את הפיוזים במגבר עצמו..הלא כך?

אם יש לי תנור בבית שמחובר לפחת הפחת אמור לקפוץ כאשר יש עומס על החוטים,

אך אם היה פיוזים בתנור הם היו נשרפים כאשר היה מתחיל עומס או קצר במכשיר ולא היו יוצרים עומס על הכבל הראשי

פורסם

המטרה החשובה ביותר של פיוז ליד המצבר היא להגן על הכבל מקצר בכבל הפלוס. אם יהיה לך קצר, במקרה הגרוע הרכב עלול להישרף.

פיוז במגבר מגן על המגבר ולא על הכבל.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

איזה ריגשי אתה שאקים.

פיוז על הכבל נועד להגן על הכבל לא על המגבר, הפיוז על המגבר נועד להגן על המגבר. יש מבין??

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

למה ריגשי? בן אדם שואל שאלה ,עונים לו, הוא מתחכם, אז למה לבזבז זמן על זה? לא צריכים לשכנע אותו עם סוכריה לעשות או לא לעשות....

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אני לא מתחכם אני פשוט גורם לך לחשוב, אל תתעצבן אם אין לך תשובה,

דעתכם באמת חשובה לי, ואני מנסה ללמוד מהכל,אז אני קורא ומסיק מסקנות, אם מסקנותי אינם נכונות אז תקנו אותי , לשם כך רשמתי את הפוסט הזה.

עדיין איני רואה סיבה מספקת להשים פיוז על הכבל הראשי(2g), אשמח לשמוע משהו חדש שיפקח את עיני למצבים כאלו ואחרים שאולי לא חשבתי עליהם.

פורסם

כמו שכבר כתבו לך לפני, הפיוז בא להגן על הכבל בלבד, זה יותר חשוב מלהגן על המגבר כי במקרה של קצר בכבל של 2g ללא פיוז, כל הרכב שלך ישרף . מספיק שהכבל מתח משתחרר מהמגבר בטעות ונוגע בגב המושב (שמחובר לשלדת הרכב) , הכבל יתחמם לכזו טמפרטורה שסביר להניח כל הרכב ישרף .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם
אני לא מתחכם אני פשוט גורם לך לחשוב, אל תתעצבן אם אין לך תשובה,

דעתכם באמת חשובה לי, ואני מנסה ללמוד מהכל,אז אני קורא ומסיק מסקנות, אם מסקנותי אינם נכונות אז תקנו אותי , לשם כך רשמתי את הפוסט הזה.

עדיין איני רואה סיבה מספקת להשים פיוז על הכבל הראשי(2g), אשמח לשמוע משהו חדש שיפקח את עיני למצבים כאלו ואחרים שאולי לא חשבתי עליהם.

אם אתה לא רואה בשריפת הרכב שלך סיבה מספקת לשים פיוז, אז לצערי ידידי הקמצנות שלך גובלת בטיפשות מוחלטת והתעלמות מעובדות.

בהצלחה בחיים!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אם אתה לא רואה בשריפת הרכב שלך סיבה מספקת לשים פיוז, אז לצערי ידידי הקמצנות שלך גובלת בטיפשות מוחלטת והתעלמות מעובדות.

בהצלחה בחיים!

ריגשי, הא??!! :)

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

בכל מכשיר אלקטורני יש פיוז, כן אפילו במטען טלפון פשוט לשקע מצת.

פותח השרשור: לא השתכנעת? אל תשים. במידה ויקרה משהו, אתה תלמד להבא.

שווה להשקיע 100 שקל על פיוז מאשר לשרוף רכב ולהוציא 100 אלף כדי להחליפו.

• תוכן חדש...