Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולכם בטח יודעים הרכב הזה בכללי לא משהו מטורף, זה הרכב של אמא שלי והביטוח שלי עליו

עכשיו יש לנו את הרמקולים הרגילים שבאו עם הרכב, והרמקולים האלה פשוט נוראיים

אני לא מבין בכל נושא ההגברה ואני לא רוצה להסתבך עם זה יותר מידיי, אני רוצה להחליף את כל הרמקולים ברכב (את הפאנל עצמו של הרדיו לא צריך) ואני ממש אבוד אין לי מושג מה קונים מאיפה קונים מאיפה אני מתחיל את זה בעצם

סיגנון המוזיקה שאני שומע זה בעיקר דאבסטפ, אבל גם אלקטרו היפ הופ וכו

אז השאלה שלי אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים שיהיו סבבה עד 1000 שקל עם התקנה?

ואני מעדיף דיוק ואיכות על עוצמה

פורסם

התקציב לדעתי נמוך מדי :?

דיוק אתה תצטרך לדעתי מגבר שעולה 600(יד שניה)+ עד ליד ראשונה...

בעיקרון הייתי ממליץ לך על זוג קומפוננטים מגבר וסאב זול.

----

נעשה סדר בדברים:

לחבר קומפוננטים להגברה של הHU המובנה לא שווה לדעתי. לא תקבל דיוק ואיכות.

קומפוננטים בסדר לצורך העניין 500 ש"ח- של מורל

מגבר יד שניה 500 ~ 700 ש"ח

סאב (במידהו תרצה לא חובה, אבל לחובבי האלקטרו הייתי ממליץ סאב בחום.) - עוד 400 ~ 500 ש"ח (לא משהו רציני)

התקנה: 300 ש"ח באיזור.

:brickwall:

JL Audio

פורסם

באמת כדי לך להגדיל את התקציב, כדי לקבל משהו יותר איכותי במחיר קצת יותר גבוה זאת אומרת 1700 למשל.

אפשר למצוא:

מגבר יד שניה ב 500.

קומפוננטים מוראל טמפו 450.

וסאב 400 ש"ח קיקר C12

והשאר להתקנה.

במיוחד חובבי הדאבסטאפ צריכים סאב מהיר ולא יסתפקו ברק רמקולים.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לדעתי ב 1000 שקל ,תקנה מגבר 4 ערוצים ביד 2 (יש דברים סבבה לגמרי)

1.קומפוננט קדמי - לך על מורל טמפו גם לא יקר ונשמע מעולה

2. מגבר 4 ערוצים -יש ביד 2 , אין צורך להשתולל ,אבל אל תקנה משהו סיני ,קח איזה שהיא חברה מוכרת

3. התקנה - פה הקאץ , הרכיבים ביחד יעלו בסביבות ה 1000 ,אבל אתה תצטרך גם חיווט (150 בערך) , והתקנה

לגבי ההתקנה ,זה בערך 200-250 שאותם תוכל לחסוך אם תקרא פה קצת בפורום על איך עושים את זה נכון (אל תיבהל זה לא כזה סיפור)

תתחיל בזה , כשתרצה תוכל להוסיף סאב בקלות (מתחיל מ 350-400 ביד 2), המערכת תשמע יותר טוב ממה שיש לך היום גם בלי סאב , וכשיהיה לך עוד כמה שקלים תוכל להוסיף סאב (אם באמת תקנה מגבר 4 ערוצים) בקלות.

יש קומפוננט של מורל (מורל מקסימו ) שהולך סבבה לגמרי גם ללא מגבר ,אבל אני (בתקציב של 1000 שקל ) הייתי הולך על קומפוננט ומגבר

אבל לפני הכל איזה רדיו דיסק יש לך (דגם מדויק , אל תכתוב לי פיוניר)

ואל תדאג לגבי התקציב , נכון זה נמוך (בהשוואה לתקציבים שאנשים השקיעו פה, ) , אבל תוכל להוציא תוצאה טובה שתספק אותך ואח"כ תהיה לך את האופציה פשוט להוסיף סאב (ואז תהיה לך מערכת שבעשרות מונים טובה יותר ממה שיש לך היום) , זו עדיין לא תהיה מערכת באיכות מטורפת (מאלה ששוות מעל 7K) , אבל אתה תהיה מסופק עד הגג

SCANSPEAK

• תוכן חדש...