Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, המיד של טמפו נחתך איפשהו באזור ה8K הרץ ובין הקבל לטוויטר אין שום מנגנון לקיבוע נקודת החיתוך כמו זובל או LPAD ולכן היא מטיילת בפועל בזמן עבודת הטוויטר, אבל נקודת החיתוך לכאורה היא איפשהו באזור ה8K הרץ עד כמה שזכור לי.

מוראל מפרסמים נתונים אחרים אבל אם אתה באמת רוצה לדעת שאתה חותך את הטוויטר הזה יציב בנקודת החיתוך שקבעת - אתה תצטרך לבנות קרוס משלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בניתי סוג של.. Hpf מסדר ראשון נחשב? החלפתי את הקבל ל10 מיקרו

אני לא מתכוון לעשות עוד שינויים בקרוס, לפחות לא בזמן הקרוב

פורסם

טוב אז אחרי ההתקנה אפשר להגיד שהם בהחלט שווים את הכסף, נשמעים בהרבה יותר טוב מהטוויטרים של הטמפו ולא צורמים כמו הטמפו. ממליץ בחום :)

פורסם

לכיוון של הראש?

אני יכול לתת אולי רעיון,תקנה משולשים בפירוק שיהיה תחליפי. במשולשים האלה תקח כוס בקותר של טוויור הזה ותכניס אותו לתוך המשולש, יראה יותר יפה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
לכיוון של הראש?

אני יכול לתת אולי רעיון,תקנה משולשים בפירוק שיהיה תחליפי. במשולשים האלה תקח כוס בקותר של טוויור הזה ותכניס אותו לתוך המשולש, יראה יותר יפה.

יותר בכיוון של ההגה.. נראה מה אני עושה עם זה

פורסם
איך שזה בתמונה , אני יכול להגיד במאה אחוז - לא נשמע טוב .

בגלל הזווית או בגלל שהטבעת לא דבוקה למשולש?

פורסם

אני יישב על זה היום או מחר אם יהיה זמן.. הזווית צריכה להיות לכיוון הראש נכון?

ועוד שאלה, חסר לי באס באוטו, ברמה כזאת שבמערכות מובנות נגיד של מזדה 6 יש הרבה יותר באס והוא הרבה יותר נמוך, שלי נשמע לידו קר ולא עמוק בכלל.

הרמקול אצלי לא תפוס בכל הברגים ויוצא שיש לו קצת רווח בין הטבעת של הרמקול לדיפון\פח של הדלת.

כמו שרואים בתמונה למטה אין מקום לטבעת MDF ובשביל זה צריך לחתוך הרבה את הפלסטיקה וזה לא דבר שאני רוצה ממש לעשות,

ראיתי פעם אצל מישהו ספוג מסביב לרמקול, יש דבר כזה ספוג אקוסטי שאפשר לשים כמו טבעת MDF? וכמה משמעותי זה יהיה לבאס ותדרים נמוכים?

בדקתי פאזות וזה נשמע עם יותר באס אבל עדיין חלש מאוד וגבוה מידי יחסית למערכות מובנות שיש היום, מה שכן זה יותר איכותי.

iwywoxynjtrj.jpg

פורסם

הרמקול אצלי לא תפוס בכל הברגים ויוצא שיש לו קצת רווח בין הטבעת של הרמקול לדיפון\פח של הדלת.

[/img]

כמילות השיר:"פה קבור הכלב"...

מתחדשת*

פורסם
כמילות השיר:"פה קבור הכלב"...

בד"כ לאתר את הבעיה זה החלק הקל, איך אני פותר אותה? :D

אין מקום לטבעת MDF, אין מספיק פלסטיק בשביל לתפוס עליו את הרמקול (למרות שעכשיו חזרתי מהאוטו והוא יושב יותר טוב עם פחות מרווח.

יש לי גם רעידות מהדלת אז באיטום אני לא מתכוון להשקיע אבל יש תחליף אחר,זול לטבעת MDF? אני צריך משהו קצת יותר גמיש כי טבעת מעץ אין מצב שאני מכניס שם

פורסם

קשה לראות מתמונה אחת.

מבלי להכיר את הרכב ופתרונות נפוצים עבורו הייתי ניגש למתקין טוב לשמוע מה יש לו להציע.

מתחדשת*

• תוכן חדש...