Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הרעיון הוא לעשות את זה לבד, ואם כבר.. אם אני מזמין מנגר טבעות או משהו בסגנון שהם ישבו בדיוק על הפלסטיק ועל זה תיהיה שכבה עבה יותר בקוטר של הרמקול, יהיה טוב?

זה הכי קרוב למה שחשבתי IMG_0582.jpg

לא חייב שיהיה בצורה הזאת, העיקר שייתפס טוב על הדיפון, והרמקול ייתפס טוב על הטבעת

פורסם

מקפיץ בקשר לשאלה האחרונה.

היום נסעתי נסיעה של איזה שעה.. אפשר להגיד שיש שיפור משמעותי מאוד לטובה, אבל משהו מוזר קרה בדרך חזרה, הטוויטר הימני התחיל לצרום בווליום גבוה באמת שביאס לי את כל היום..

מה שאני חושב ולא יודע אם זה כל כך הגיוני זה שברדיו דיסק חבר התחבר לי בלוטוף ומאז הוא התחיל לעשות בעיות, אחרי זה כיביתי את הרדיו דיסק והדלקתי ולא שמעתי את הצרימה הזאת עוד פעם.

הרדיו דיסק הוא קלריון CZ500 ושמעתי רק פלאק (M4A) דרך האייפוד, אין לי מגבר אבל הטוויטרים קיבלו יציאה נפרדת מהרדיו דיסק, מקבלים 19W ונחתכים עם קבל של 10 מיקרו.

אם הצרימה הזאת תחזור לי, זה אומר שהטוויטר לא טוב או שנק' החיתוך נמוכה מידי?

שומעים קצת באס מהטוויטרים, יותר ברמה של CLAP אבל במקומות שיש באס ולא אמור להיות קלאפ, צריך להעלות את נק' החיתוך?

אם כן, 2 קבלים של 10 מיקרו בטור יתנו קיבול של 5 מיקרו בסה"כ נכון? 7.4K לא גבוה מידי בשביל הטוויטר?

פורסם

מקפיץ..

ד"א הטוויטר הזה ממש טוב לשירים רגועים.. עם קלידים גיטרה ובסגנון של RNB רגועים, שמעתי גם שיר של אייל גולן שחבר רצה לשמוע שומעים ממש נקי וטוב.. למרות שאני לא שומע שירים בעברית אהבתי מאד :)

פורסם

דוגמה לשיר רגוע

http://www.youtube.com/watch?v=J2T-1AhyTQg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
יש הפרדה של צלילים וגוון חם לשיר, עם הטמפו תמיד הייתי מעביר את השיר הזה עכשיו הוא קיבל כיוון אחר לגמרי ונשמע בהרבה יותר טוב.

לשיר לא רגוע לא זוכר ממש איזה סגנון של שירים ואיך זה נשמע, אבל אני זוכר שזה נשמע לי מבולגן כזה יותר מידי..

יותר מאוחר אני ישמע ברכב ויעדכן

וד"א כיוונתי את הזווית של הטוויטרים אבל עדיין לא 100 אחוז, אני קצת מוגבל בגלל המשולשים עכשיו זה יותר לכיוון ההגה מאשר לדשבורש

פורסם

עכשיו עליתי מהאוטו וחזרה הבעיה של הטוויטרים, הם צורמים ברמה שאי אפשר לשמוע.

זה לא שנגיד קטע ווקל או משהו קצת צורמים, זה נשמע כמו רמקולים של פיוניר שנותנים להם יותר ממה שהם יכולים לספוג.

הם מקבלים 19W מהרדיו דיסק ובחצי עוצמה הדבר הזה קורה..

ממה יכול להיות הדבר הזה? כל החיבורים מולחמים ומבודדים והם נחתכים ב3.7Khz, נמוך מידי?

פורסם

הקפצה.. דיברתי עם המוכר הוא אומר לנסות במגבר אחר, לא נשמע לי בכלל הגיוני כי הכל היה מחובר אותו דבר עם הטוויטרים של מורל והחיבורים מולחמים הכל מסודר כמו שצריך

יש מצב שהטוויטר ממש רגיש לחום? בפעמיים שזה קרה לי זה היה אחרי שהאוטו עמד בשמש כמה שעות, בקיצור אני אובד עצות וכשזה קורה אי אפשר לשמוע בכלל באוטו בווליום בינוני ומעלה :/ הצעות מישהו?

פורסם

הגברה של hu היא לא הגברה טובה לטוויטרים.

תשמע אותם על מגבר כראוי ותחזור לדווח האם הבעיה נפתרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא טובה מאיזה בחינה? עיוות או הספק?

הטוויטרים של הטמפו גם היו מחוברים באותו אופן ושמעו טוב,

בטוויטרים האלה גם שומעים מעולה אבל לפעמים יש צרימות כאלה שאפשר לראות שנובעים מכשל כלשהו ולא מעיוות האות, לגבי הספק כל טוויטר מחובר על יציאה נפרדת של הרדיו דיסק, יוצא 19w rms לטוויטר.

עריכה: המוכר המליץ לשים קבל של 5 מיקרו או לעלות לקרוס של 16DB.

2 קבלים של 10 מיקרו בחיבור טורי יתנו לי 5 מיקרו נכון?

פורסם

הוספתי קבל של 10 מיקרו בכל צד.. קיבול סופי של 5 מיקרו וחיתוך ב7.4Khz.

בצד ימין אין בעיה, בצד שמאל עדיין יש את הרעש הזה אבל יותר חלש ממקודם, הרעש מופיע בד"כ בקטעים שקטים שאין בהם באס.

לדוגמה השיר שפירסמתי בעמוד הקודם או בעמוד הזה

או נגיד ב10 השניות הראשונות בשיר הזה

http://www.youtube.com/watch?v=orYZ21SQA3U

הצעות מה לעשות?

• תוכן חדש...