Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלי מערכת האיוורור (מזגן, חימום וכו') כבר לא מה שהייתה פעם.

כשאני שם מזגן (או אויר קר) ובורר הכיוון של המדפים הפנימיים נמצא על פתח יציאת האויר לכיוון הראש, יוצא קצת אויר גם לכיוון הרגליים.

בנוסף, אם אני מעביר את בורר הטמפרטורה למצב של חום, האויר שיוצא הוא חמים מינוס, אפילו פחות מזה.

בחודשים האחרונים שמתי לב לחתיכות ספוג שעפו לי החוצה דרך פתחי האיוורור ברכב, אני מניח שיש קשר בין הדברים?

כמו כן, האם יש מה לעשות עם זה ו"לאטום" מחדש את המדפים הפנימיים של כל המערכת?

תודה לעוזרים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

שלום,

אם יוצאים לך פירורים של ספוג מפתחי האיוורור אזי אתה ככל הנראה צריך להחליף את הספוג שעוטף את המאייד ויחידת חימום.

שתי היחידות הללו יושבות בתוך כונס והן עטופות בספוג מיוחד. עם השנים הספוג מתבלה.

אם אין חימום ואין קרור אז כנראה יש לך בעיה גם ביחידות עצמן

מכונית זה יותר מסתם אוטו

פורסם

אף אחד לא יודע ולא מכיר?

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
שלום,

אם יוצאים לך פירורים של ספוג מפתחי האיוורור אזי אתה ככל הנראה צריך להחליף את הספוג שעוטף את המאייד ויחידת חימום.

שתי היחידות הללו יושבות בתוך כונס והן עטופות בספוג מיוחד. עם השנים הספוג מתבלה.

אם אין חימום ואין קרור אז כנראה יש לך בעיה גם ביחידות עצמן

היכן נמצא המאייד ויחידת החימום ברכב?

ובעיקרון אין לי בעיה עם החימום והקירור (הקירור מעולה!), אבל כשאני שם על מצב חימום יוצא חימום עדין, כאילו הוא מתערבב קצת עם אויר קר.

יש מה לעשות עם זה?

• ספונסר פורום
פורסם

הספוגים האלו שמתפוררים הם האטמים של מדפי האויר בתוך תיבת האויר של הרכב

שבתוכה נמצאים מאייד המזגן ומקרן החימום .

כאשר האטמים מתפוררים לא ניתן לתעל את האויר לכיוון הרצוי כי אין אטימה טובה בין התאים .

ובכל זאת הסיבה שהחימום נפגע והקרור לא קשור במבנה תיבת האויר כאשר ברירת המחדל היא

מעבר האויר דרך המאייד ,כדי להסיט את האויר לחימום צריך להזיז מדף ,ואם זה לא אטום אז

אויר ימשיך לעבור דרך המאייד ויתקרר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לסדר את העניינים האלו, או שזאת עבודה גדולה ויקרה של לפרק חצי דאשבורד?

• תוכן חדש...