Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב פולו שנת 2004

כמה הערות שנאמרו לי לגבי הבדיקה ע"י הבוחן:

1. רטיבות שמן - מדובר בהזעה ולא בנזילה, תושבות מנוע פגומות - מדובר על הרפידות, מנוע מזייף - יש צורך בכיול וזהו.

6. סרן קדמי - כיוון פרונט.

8. שילדה - נאמר לי שהשילדה תקינה ולא נפגעה.

מה דעתכם??

תודה רבה!!!!

1.jpg

2.jpg

פורסם

לרכב יש ליקויים בעלי משמעות גבוהה. הרכב לא נדיר ואני לא רואה טעם לקחת אותו (במיוחד במצב השוק של היום שהוא טוב בשביל הקונה). עבור לרכב הבא שלא עבר תאונות מסוג הזה. מעיכות בקורות, בתחתית ורצפת תא המטען זה לא טריויאלי, הרכב היה בתאונה לא קלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא הייתי מתקרב לרכב עם תאונה מקדימה ומאחורה בעלי משמעות גבוהה, אבל במחיר הנכון (ומאוד נמוך) אל תפסול אותו.

פורסם

המחיר נמוך ב10%+- מהמחירון,

ברור לי שהרכב עבר תאונה, אבל האם היא באמת משמעותית כמו שאתם אומרים?

על כל תקלה הבוחן אמר שזה מינורי\לא משמעותי (לא במילים האלה, אבל במשמעות)

בכל מקרה אני נוטה לכיוונכם

פורסם

10% פחות על תאונה במשמעות גבוהה? זה לא רציני, הורדה כזאת אפשר לקבל במיקוח על רכב בריא יותר. לדעתי עדיף לעבור לרכב הבא. מי יקנה אותו אחרי זה אצלך? הוא לפחות החזיר לך עלות הבדיקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד שהגעתם עוד שקלתי לקחת את הרכב, ככה שנושא ההחזר לא עלה.

תודה לכם, ממשיכים בחיפושים - חבל שאני לא יודע מה אני רוצה :-(

פורסם

בתור התחלה תחשוב על הדרישות לרכב שאתה רוצה. חסכוני, קטן, ספורטיבי וכד׳. ככה יהיה יותר קל לעזור לך :-)

פורסם
בתור התחלה תחשוב על הדרישות לרכב שאתה רוצה. חסכוני, קטן, ספורטיבי וכד׳. ככה יהיה יותר קל לעזור לך :-)

לא מזמן פתחתי שירשור בנושא,

הדרישות שלי די פשוטות (אמין וחסכוני), הבעיה היא שאני בא בראש סגור להרבה רכבים (צרפתיות ואיטלקיות - ניסיון עבר מר)

פורסם

במקרה כזה ממליץ על רכב יפני, כמו שרייד או YRV.

פורסם

במיקרה המוכר לא היה סוחר?

נראה לי כמו היכרות בין המוכר לבוחן - רושם תחת סעיף משמעות גבוהה, אבל מספר שזה לא משמעותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
במיקרה המוכר לא היה סוחר?

נראה לי כמו היכרות בין המוכר לבוחן - רושם תחת סעיף משמעות גבוהה, אבל מספר שזה לא משמעותי.

לא שידוע לי - אבל בהחלט אפשרי

בכל מקרה, תודות לכם האפשרות נפסלה

• תוכן חדש...