Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב למומחים, ברצוני להתייעץ לגבי בדיקה שערכתי היום לפורד פוקוס 2008 עם 60 א' ק"מ.

מנוע : רעש מערכת תזמון ושסתומים, לטפל במערכת דלק.

סרן קדמי : נזילות שמן ממשאבת ההגה. תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי. במוסך הערכו בתיקון של המשאבות כאלפיים ש"ח.

העברת כח : שמן כהה בלאי דיסקיות בגיר, נקישה בשילוב היולכים, רעש מיסבי גלגלים.

צמיגים : צמיגים קדמיים שחוקים ואחוריים יבשים.

הרכב ללא תאונות בכלל ושמור, יד 2 לאחר ליסינג.

האם יש לחשוש מהתוצאות של המנוע והגיר. במוסך לא העירו על כך. אמרו שהבדיקה בסדר למעט הסרן הקדמי.

מחיר סגירה 23% מתחת ללוי יצחק (כולל הורדה של ליסינג). על זה צריך להוסיף את התיקונים הנ"ל.

האם שווה לחפש רכב נקי יותר? יש היצע גדול מאוד.

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון בלי קשר למצב הרכב הנוכחי שמצב שוק המשומשות על הפנים כרגע והסחירות של הפוקוס באופן כללי ברצפה

גם אם הרכב במצב פצצה לא הייתי משלם יותר מ50K

פורסם

הסיפור של תיבת הילוכים נשמע כמו כסת"ח אבל אם הוא אכן נכון צפוי לך שיפוץ גיר והייתי לוקח את זה בחשבון

מתי הרכב עלה לכביש? נשמע הזוי שרכב בן 4 אחרי עבר ליסינג ויד פרטית עבר רק 60K ק"מ!!!

תבדוק אם אתה יכול לקבל יומן טיפולים של הרכב מחברת הליסינג כדי לוודא ק"מ ותאונות(למרות שלא כל תאונה נרשמת ביומן)

האם הבדיקה המדוברת היא מטעמך או מטעם מי שמוכר את הרכב?

ממליץ לעשות בדיקה במכון שאתה בוחר לפני החלטה

פורסם

אם היא היתה בליסינג אז אני מניח שמדובר במנוע 1.6? אני הייתי מוותר ומחפש משהו אחר (למשל פוקוס גיאה 2.0) כי האוטו הזה לא זריז במיוחד בלשון המעטה. יש רכבים הרבה יותר אטרקטיביים בסגמנט הזה.

פורסם
אם היא היתה בליסינג אז אני מניח שמדובר במנוע 1.6? אני הייתי מוותר ומחפש משהו אחר (למשל פוקוס גיאה 2.0) כי האוטו הזה לא זריז במיוחד בלשון המעטה. יש רכבים הרבה יותר אטרקטיביים בסגמנט הזה.

כמו?

לא שהפוקוס מולשמת ממש לא, אבל בהחלט אחת הטובות בסגמנט, במיוחד במחיר שלה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
הסיפור של תיבת הילוכים נשמע כמו כסת"ח אבל אם הוא אכן נכון צפוי לך שיפוץ גיר והייתי לוקח את זה בחשבון

מתי הרכב עלה לכביש? נשמע הזוי שרכב בן 4 אחרי עבר ליסינג ויד פרטית עבר רק 60K ק"מ!!!

תבדוק אם אתה יכול לקבל יומן טיפולים של הרכב מחברת הליסינג כדי לוודא ק"מ ותאונות(למרות שלא כל תאונה נרשמת ביומן)

האם הבדיקה המדוברת היא מטעמך או מטעם מי שמוכר את הרכב?

ממליץ לעשות בדיקה במכון שאתה בוחר לפני החלטה

לדעתי הוא התכוון שהוא יהיה יד שניה לאחר יד ראשונה שהיתה הליסינג. ואם זה כך זה יכול להיות, אבל 2008 שמורה עם רק 60,000 ק"מ צריכה לעלות יותר מ50 אש"ח.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לפי דעתי :

עם ק"מ כזה , במידה וזה באמת הק"מ של הרכב (למרות שלפי דעתי הורידו סיפרה אחת), או שהרכב קרוע ושחוט כי אין מצב שכ"כ הרבה תקלות לרכב עם כ"כ מעט ק"מ.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגבי קילומטראג' - בהחלט יש רכבי ליסינג שנוסעים 50,000 ק"מ בשנה, יש כאלה שעשוים זאת ב-3 שנים.

למשל - הרכבים של אשתי חוזרים לחברה אחרי 3 שנים עם כ-45,000-48,000 ק"מ (ואינם סובלים מהתעללות מיוחדת) - מי שרוכש אותם רוכש רכב שמור כפרטי במחירי רכב ליסינג משומש. ונתקלתי בעוד כלי רכב במצב דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תסלח לי אבל להחזיק ליסינג בשביל 45K ב3 שנים זה בזבוז.

לי זה נשמע מאוד מוזר, תבדוק את היומן טיפולים של הרכב ותוודא שהוא אכן עשה רק 60K אמיתי, אם זה המצב הייתי לוקח אותו למוסך מורשה שיבדקו את הרעשים בתיבה לפני הרכישה.

לגבי הדגם 2 ליטר גיאה, מדובר ברכב מאוד לא חסכוני בדלק, האוטו עושה 1:8 שזה לא בדיוק מושך מאוד במחירי הדלק היום.

מדובר ברכב שמיועד למשפחה ולא אין הצדקה לרכישה של הדגם 2 ליטר (מה גם שאין כל כך הרבה על הכביש בכל מקרה)

אם כבר נופל בידך דגם TREND X שבדרך כלל נמכר ללקוחות פרטיים, אז הוא בהחלט עדיף מבחינת אבזור ופינוקים

• תוכן חדש...