Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A1

HODCAR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי חושבים לקנות אותו בשבילנו ...

אני רוצה לשמוע אנשים שיש להם אותו מה הם אומרים

אוטמטית גרסא Style .

הבנתי שצפוף ממש בתוך הרכב .. זה באמת כ"כ מטריד ?

וכמה יקר הביטוח צעיר וכל השטויות האלו

פורסם

כמו בכל קנית רכב, גש לסוכנות ותתרשם.

לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו לגבי גודל הרכב, מה גם שכל אחד שונה פיזית (גובה וכו') אז נקודת ההשקפה משתנה אוטומטית.

יש כאלה שפיאט 500 מרגישה להם קטנה, יש כאלה שלא. אני מצאתי שהיא קטנה לי, אבל המיטו לא. מצד שני, הרבה אומרים שגם המיטו קטנה להם... מבין לאן אני חותר?

לא תוכל לקנות רכב ללא להתרשם ממנו קודם.

עלויות ביטוח גם ישתנו בהתאם לגילאים, עבר ביטוחי וגם מסוכן לסוכן. אין לי A1 אז קשה לי לתת השערה, אבל יש כאן כמה משתמשים בעלי A1 אולי הם יוכלו להכווין אותך לסוכנים שלהם.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מציע שתתמקד ב 2 רכבים פוטנציאלים מבחינתך

ואז תתחיל להתעסק בביטוח

גאודי כעקרון הרבה יותר יקרה מיפניות ואירופאיות זולות

פורסם

אני צריך לעשות עליה נסיעת מבחן .

בתכלס לפי מה שראיתי, היא יפה מאוד, אני אהבתי את המראה שלה,

היא קטנה כזו , 122 כ"ס , חסכונית בדלק

פורסם

אוטו מאוד צפוף מאחורה, באופן קבוע נוסעים איתי באוטו עוד 3 חברים, שניים מהם מעל 1.85.

ככה שבמידה וצריך אוטו מלא (4 מקומות כן) יש אופציה, אך אין ספק שלא נוח מאחורה, אבל כאשר נוסעים רק במושבים הקדמיים אז יש המון מקום.

האוטו זריז, חסכוני ומהנה לנהיגה.

אני איתו כבר שנה והאמת, אני מתגעגע להאצ'בק הספורטיבית שהייתה לי לפני.

הכל תלוי מה אתה מחפש ברכב.

פורסם

אוטו איכותי , לא צורך הרבה דלק , לא צריך שיא המהירות שיסע סבבה ולא עגלה

הנסיעות שלי הם 15-20 דק כל פעם , פעם בשבוע שבועיים נסיעה של שעה עד שעתיים ו..

הבנתי שהמנוע מתכבה ברמזורים .. זה מפריע ?

הצפיפות מאחורה זה ממש גרוע ?

והאם ידני חוסך יותר דלק מהאוטומט באאודי הזאת או שזה כבר לא כ"כ קריטי ?

פורסם

קשה לי להאמין שידני יהיה חסכוני יותר.

מכונה גרמנית 7 הילוכים תעשה את העבודה בצורה מדויקת יותר ממך.

ברכב של ההורים של TSI עם DSG בפפקים מהרצליה לפ"ת לא מזמן המחשב דרך הראה בסוף הנסיעה 7.5 ל 100.

נתונים כאלה בסיאט הידנית שלי אני מקבל רק כשאני נוסע כמעט בלי פקקים אותו מסלול, אבל אני נהנה יותר להעביר הילוכים.

רוב הפעמים אני מגיע לפ"ת והמחשב מציג 8 ל 100 עד 9 ל 100, תלוי כמה פקקים יש וכמה אני מושך הילוכים נמוכים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מתלבט כי גם לי אין בעיה עם ידני ואני דיי נהנה מזה, וגם זה יותר זול מאשר אוט'

אבל הבנתי שהמנוע מתכבה תמיד ברמזורים , מה כל פעם להתניע בסטראטר ?

פורסם
אני מתלבט כי גם לי אין בעיה עם ידני ואני דיי נהנה מזה, וגם זה יותר זול מאשר אוט'

אבל הבנתי שהמנוע מתכבה תמיד ברמזורים , מה כל פעם להתניע בסטראטר ?

אני תמיד בעד גיר ידני בעיקר לנפש:-D וגם לכיס.

מה מתכבה כל פעם ברמזור? גיר ידני?:shock:

פורסם

קיימת מערכת שנקראת START/STOP שמטרתה לחסוך בדלק.

אין צורך לסובב את הסוויץ' בכל פעם.

ברכב אוטומטי- כאשר תעזוב את הבלם המנוע יחזור לפעול ותסע כרגיל.

ברכב בעל גיר ידני - ברגע שבו הרכב עוצר, ידית ההילוכים נמצאת במצב "ניוטרל" והנהג מסיר את רגלו מן המצמד, המערכת מכבה את המנוע. כאשר לוחצים על המצמד, המנוע פועל שוב.(לקוח מתוך אתר אודי).

בקיצור מבחינתך אתה נוהג את כרגיל..

פורסם
איפה בעלי האאודי ?

אני שמעתי מכמה שהמנוע מתכבה ברמזורים .. וזה מציק בטח בידני ..

כפי שנאמר זו מערכת START/STOP, יש מכוניות שהמערכת מאוד מעיקה ויש מכוניות ששילבו את המערכת בצורה טובה ולא מציקה, יש גם כאלו שאפשר לנטרל בהן את המערכת. תעשה נסיעת מבחן ותראה איך זה באאודי.

• תוכן חדש...