Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני על סף רכישת 107 ידנית משומשת(חצי שנה על הכביש).

אני יודע שפרט לכך שהרכב ספרטי ושהמתלים שלו קצת רכים, זה הרכב הכי טוב בסגמנט שלו.

עכשיו, אני לא יודע כיצד הרכב הזה נסחר כמשומש. מצד אחד מכרו אותו כחדש עד לפני כמה חודשים ב62K על הכביש וכעת מחירו האמיר ל67K.

העניין הוא שהתחילו את השיווק של האייגו וה107 מתוחת הפנים.

בשורה התחתונה, האם שווה לשלם 55K על רכב בן חצי שנה שעבר 10K?

ולמרות שחקרתי לא מעט ברשת ופורום בפרט, אשמח לקבל חוו"ד מבעלים של אייגו\C1\107 לגבי נוחות הנסיעה, תמיכה של המושבים, ביצועים, צריכת דלק ושביעות רצון באופן כללי.

תודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם 10,000 ק"מ בחצי שנה זה לא מעט, אבל זה לא חריג במיוחד בהתחשב בזה שנסועתו הממוצעת של רכב בשנה היא 17,000 ק"מ.

באשר לכדאיות - את זה רק אתה תוכל להגיד. לטעמי מדובר בעסקה לא רעה. אתה זוכה ברכב בן חצי שנה ב-10,000 שקלים פחות מעלותו של רכב חדש.

למשוואה הזו תוסיף את העובדה שלרכב יש עוד שנתיים וחצי אחריות יבואן - וכבר יש פה כמה גורמים חיוביים מאוד לטובת העסקה.

אתה גם יכול לנצל לטובתך את העובדה ששוק המשומשות מת ואת זה שהסופר מיני הידניות החדשות עולות סביב ה-70,000 שקל ולהוריד עוד טיפה במחיר הקנייה ולהפוך אותה למשתלמת במיוחד.

באשר לרכב עצמו -

אני בעלים של 107 רובוטית שחוגגת בעוד כחודש וחצי שנה על הכביש. נוחות הנסיעה של הרכב בעיר טובה ולא נופלת מאף מיני אחרת שנהגתי בה (ונסעתי בכולן).

כפי שאני אוהב להגיד - סביבת המחייה הטבעית של הרכב היא בעיר. הרכב מסתדר טוב גם בכבישים בינעירוניים (והגעתי איתו בשיוט נינוח בכביש 6 למהירויות מכובדות) אבל לא למטרה זו הוא נועד.

מעבר לזה - צריכת הדלק שלו נמוכה מאוד. אני עושה איתו 1:15 בנסיעה שהיא 90% עירונית קשה (מרכז ת"א + פקקים באיילון), וחבר'ה מדווחים על צריכה משולבת של 1:18 1:19.

ביצועים - לא בשביל זה הרכב הזה נבנה. הוא זריז יחסית בעיר, אבל לא ממש מיועד לעשות "פתיחות".

תראה, בשורה התחתונה, אם ה-107 שאתה רוצה לקנות במצב טוב, אני לא רואה סיבה שלא לקנות אותה. היא כבר אחרי ירידת הערך הראשונית, נמצאת באחריות וסה"כ עונה על הצרכים שלך.

תנסה להוריד את המוכר כמה שיותר במחיר. ההערכה שלי היא שאפשר לסגור את זה קצת פחות מ-55. תנסה לנגן על הק"מ הגבוה יחסית.

בהצלחה!

פורסם
אהלן,

אני על סף רכישת 107 ידנית משומשת(חצי שנה על הכביש).

אני יודע שפרט לכך שהרכב ספרטי ושהמתלים שלו קצת רכים, זה הרכב הכי טוב בסגמנט שלו.

עכשיו, אני לא יודע כיצד הרכב הזה נסחר כמשומש. מצד אחד מכרו אותו כחדש עד לפני כמה חודשים ב62K על הכביש וכעת מחירו האמיר ל67K.

העניין הוא שהתחילו את השיווק של האייגו וה107 מתוחת הפנים.

בשורה התחתונה, האם שווה לשלם 55K על רכב בן חצי שנה שעבר 10K?

ולמרות שחקרתי לא מעט ברשת ופורום בפרט, אשמח לקבל חוו"ד מבעלים של אייגו\C1\107 לגבי נוחות הנסיעה, תמיכה של המושבים, ביצועים, צריכת דלק ושביעות רצון באופן כללי.

תודה

עד לפני שבועיים-שלוש, ה107 נמכרה ב60K, חדשה מהסוכנות. זה לפחות המחיר שאני שילמתי.

אני מציע שתיגש לסוכנות ותנהל מו"מ, יתכן שתגיע קרוב מאוד ל60, ואז לדעתי לא הכי שווה.

תבקש את "הדגם הישן", אני מניח שאותו אתה עדיין תקבל בלא יותר מ60.

הפיקנטו הידנית עולה 62

לגבי דעתי על הרכב שברשותי מספר שבועות, רשמתי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=424025

פורסם

תודה חברה, נהנתי לקרוא את הביקורת שלכם על הרכב והם בהחלט חיזקו את התחושה שהרכב תואם את צרכי.

הייתי בסוכנות של פיג'ו בכפ"ס וביקשו ממני 67K על הדגם טרום מתיחת הפנים וגם זה במספר צבעים מצומצם(אדום, אפור וצהוב בלבד).

בסוכנות משנה של החברה מבקשים 63K על רכב רכב חדש כולל אגרה וקודנית.

ישנן שלוש מודעות רלוונטיות ביד2 - אישה מבוגרת שדורשת 57K על ה107 הצהובה שלה(בת חצי שנה, 10K) ולא מוכנה להתגמש.

בחור שמחזיק ב107 שחורה(חצי שנה, 10K) ומוכן להתגמש ל56K ו107 אדומה(שנה וחצי, 20K) - הלכתי לראות את הרכב והצעתי עליו 48K כי הוא לא הכי שמור(הכלבה של הבעלים שרטה את הדיפונים ויש כמה שריטות חיצוניות ומכות מחניה), שהבעלים דרשה 52K.

בכל אופן, העדפה שלי היא ל107 כחולה או לבנה, כך שאני מעדיף שלא להתפשר מהבחינה הזו.

פורסם
תודה חברה, נהנתי לקרוא את הביקורת שלכם על הרכב והם בהחלט חיזקו את התחושה שהרכב תואם את צרכי.

הייתי בסוכנות של פיג'ו בכפ"ס וביקשו ממני 67K על הדגם טרום מתיחת הפנים וגם זה במספר צבעים מצומצם(אדום, אפור וצהוב בלבד).

בסוכנות משנה של החברה מבקשים 63K על רכב רכב חדש כולל אגרה וקודנית.

ישנן שלוש מודעות רלוונטיות ביד2 - אישה מבוגרת שדורשת 57K על ה107 הצהובה שלה(בת חצי שנה, 10K) ולא מוכנה להתגמש.

בחור שמחזיק ב107 שחורה(חצי שנה, 10K) ומוכן להתגמש ל56K ו107 אדומה(שנה וחצי, 20K) - הלכתי לראות את הרכב והצעתי עליו 48K כי הוא לא הכי שמור(הכלבה של הבעלים שרטה את הדיפונים ויש כמה שריטות חיצוניות ומכות מחניה), שהבעלים דרשה 52K.

בכל אופן, העדפה שלי היא ל107 כחולה או לבנה, כך שאני מעדיף שלא להתפשר מהבחינה הזו.

נסה את לובינסקי תל-אביב (רחוב תובל, בית צרפת) - היו להם כמה חתיכות לבנות, ולדעתי עדיין נשאר להם.

67 על הדגם הישן אל תשלם בשום אופן, 63 נראה כבר יותר סביר, ואני מניח שאפשר גם להגיע ל61 עם קצת לחץ.

יש להם אינטרס להיפטר מהדגמים הישנים בהקדם האפשרי

פורסם

ברכב חדש אפשר להתעקש על צבע, למרות שלדעתי זה עניין די משני. ברכב משומש מה שחשוב זה מצבו המיכאני והחיצוני והצבע לטעמי לא צריך להיות שיקול כאשר נופל לידך רכב שמור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

קודם כל- מהתרשמות אישית של 3 חודשים, ה107 מצויינת אם אתה לא מתעקש על עצמת מנוע או פינוק מיוחד בתא הנוסעים.

מסתדרת מצויין גם בכבישים מהירים (לפחות כל עוד לא עמוסים או לא מגיעים לעליות), אפילו שהיא לא עושה חשק לעבור את ה110 על השעון.

בקיצור אחלה אוטו גם מחוץ לעיר בנוסף לקומפקיטיות וחיסכון בדלק בידני.

לגבי משומש בן חצי שנה עד שנה: אם זה עשרת אלפים פחות מהמחיר הריאלי לחדש (שלהערכתי יכול להיות 60-62 אלף) וזה יד ראשונה פרטי- לך על זה. כי תחסוך כך את ירידת הערך הגדולה. אבל אנחנו מדברים על 50 אלף עד52 לרכב במצב "כמו חדש".

גבוה מזה- הייתי הולך לסוכנות ומנהל מו"מ על מחיר ותוספות. שווה עוד קצת מאמץ כספי בשביל השקט הנפשי. להערכתי את הדגם "הישן" (שזהה כמעט לחלוטין ל"חדש") יהיה אפשר להשיג ב60K דרך כל מיני מבצעים. ואת ה"חדש" אולי ב64K-65K.

פורסם

עכשיו שיהיה שיווק של ה107 החדשה אולי יהיה מבצע טוב על היוצאת,לכן הייתי מחכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

יש חברות ליסינג שמוכרות רכב חדש שנת 2011 עם אפס ק"מ בהנחה של כ 10% מהמחירון.

הקאצ' הוא שהרכב רשום כליסינג ביד ראשונה. לדעתי העסקה משתלמת כי לא בעיה להוכיח בעתיד שקנית את הרכב באפס ק"מ.

אולי יש בלובינסקי טרייד?

אני חושב (לא בטוח ) שיש 107 ב "ביי אנד דרייב" בא.ת. פולג בנתניה. לא ממש מכיר את הסוכנות (חבר של אחי קנה שם 2 טנדרים באותה הצורה) כך שאני לא יכול להמליץ או לשלול. אך לדעתי שווה לסקור את השוק בצורה זו או לחפש רכבי תצוגה למכירה מהסוכנויות בדיוק לפני שהם מכניסים את הדגם החדש.

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

טוב, כמה עדכונים.

הבעלי רכב של ה107 שמפורסמים כעת ביד2 לא מוכנים להוריד שקל מדרישתם המקורית(57, על רכב בן חצי שנה שעבר 11,000 ק"מ).

סוכנות משנה של פיגו, הציעה לי טלפונית 107 מודל 2012 חדשה לחלוטין ב62 שהסכום כולל שלטי נוחות, קודנית ואגרת רישוי ותהיה לי את האפשרות לבחור את הצבע. אני אהיה הבעלים הראשון של הרכב והוא לא יהיה מליסינג או מהשכרה או משהו בסגנון.

בהמשך השבוע תהיה לי פגישה עם הסוכנת על מנת לעבור על הפרטים. מה שנשאר זה למכור את הרכב הנוכחי במחיר שישביע את רצוני... אעדכן בהמשך.

תודה בנתיים.

פורסם
טוב, כמה עדכונים.

הבעלי רכב של ה107 שמפורסמים כעת ביד2 לא מוכנים להוריד שקל מדרישתם המקורית(57, על רכב בן חצי שנה שעבר 11,000 ק"מ).

סוכנות משנה של פיגו, הציעה לי טלפונית 107 מודל 2012 חדשה לחלוטין ב62 שהסכום כולל שלטי נוחות, קודנית ואגרת רישוי ותהיה לי את האפשרות לבחור את הצבע. אני אהיה הבעלים הראשון של הרכב והוא לא יהיה מליסינג או מהשכרה או משהו בסגנון.

בהמשך השבוע תהיה לי פגישה עם הסוכנת על מנת לעבור על הפרטים. מה שנשאר זה למכור את הרכב הנוכחי במחיר שישביע את רצוני... אעדכן בהמשך.

תודה בנתיים.

הדגם לפני או אחרי המתיחת פנים?

פורסם
טוב, כמה עדכונים.

תודה בנתיים.

רובוטי או ידני?

פורסם

מנסיעת מבחן שבצעתי ברכב התרשמתי שמדובר ברכב נחמד מאוד אך פשוט, לרעה בלט הכסא הקדמי עם תמיכה צדדית גרועה, מה שיורגש בנסיעה ארוכה היטב

• תוכן חדש...