Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיפרד מפריוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום וחג שמח!

יש לנו טויוטה פריוס מודל 2008 שעשתה רק 45000 ק"ם. אני בדרך כלל קונה מכוניות חדשות אמינות ומחזיק בהן 8-10 שנים. גם את הפריוס האהובה שלנו קניתי חדשה ורציתי לנסוע בה הרבה שנים. אבל חבר שלי - מוסכניק המליץ לי להיפטר ממנה עכשיו, כאשר יש עוד 4 שנות אחראיות על המערכת ההיברידית. "אחר כך - הוא אומר, תרצה למכור ואף אחד לא יקנה מחשש מתיקונים יקרים והחלפת סוללה יקרה" אני מאמין בפריוס ואני חושב שכל המכלולים שלו יחזיקו הרבה שנים. אבל אם באמת אצטרך למכור אותו מסיבה כלשהי בעוד 5-6 שנים? יש בכלל ביקוש לפריוס יד שניה?

אשמח מאוד לשמוע, מה אנשים מנוסים חושבים בנושא. אני ממש לא יודע מה קורה בשוק.

תודה מראש על חו"ד.

פורסם

לדעתי עקב מחירי הדלק העולים וגילוי והתפשטות הרכבים ההיברידיים בכבישים, הביקוש לפריוסים רק יעלה עם הזמן... אך ללא ספק לאחר 8 שנים והרבה קילומטרים אנשים אכן יחשבו פעמיים מחשש להוצאות על החלפת הסוללה. בכל מקרה כרגע אי אפשר לדעת - מכיר הסוללה רק יורד עם הזמן ! כרגע המחיר כולל מע"מ הוא 10000 ש"ח ללא עבודה, בעוד 5 שנים לדעתי המחיר ירד ב חצי....

פורסם

זה משנה הרבה מה יהיה בעוד 5 שנים?!

מי יודע איפה נהיה עוד חמש שנים בכלל?

בכל מקרה הרכב כבר איבד את רוב הערך שלו, למכור עכשיו בגלל פחד ממכירה בעוד חמש שנים זה שטות ממדרגה ראשונה.

תמסור תודה לחבר.

פורסם
זה משנה הרבה מה יהיה בעוד 5 שנים?!

מי יודע איפה נהיה עוד חמש שנים בכלל?

בכל מקרה הרכב כבר איבד את רוב הערך שלו, למכור עכשיו בגלל פחד ממכירה בעוד חמש שנים זה שטות ממדרגה ראשונה.

תמסור תודה לחבר.

מסכים עם כל מילה שלך!

אני לא מפחד משום דבר,הקשור לרכב או כסף, שאלתי היתה יותר לגבי המגמות בשוק הפריוסים נכון להיום. דרך אגב, הוא לא איבד את רוב הערך שלו - המחירון היום - 93000 (קניתי ב 147000).

פורסם
תמכור לפני החלפת המצברים.

זאת היברידית הראשונה ואחרונה שלך לפי המחקרים.

41% נעמני פריוס - זה לא מעט. צריך לקחת בחשבון, שאלה שמכרו היברידית, עשו זאת אולי גם בגלל שלא אהבו את הרכב. וזה מובן - זה לא אוטו לכל אחד, יש בו הרבה דברים לא רגילים בטפעול והתנהגות. אבל אמינות של פריוס - ללא תחרות ולכן אני סבור שרוב הבעלים מרוצים ממנו.

פורסם

ויש עוד משהו - לרוב האנשים קונים רכב כזה ונוסעים הרבה (ממש הרבה ).

הקילוטראז' שלך נמוך מאוד, לא רק לרכב מהסוג הזה, אלא גם לרכב בנזין רגיל.

ולכן אני סבור, שהפחד מבעיות במכירה העתידית הוא מוגזם במיקרה שלך.

נכון שכנראה תהיה בעיה למכור פריוס בת 8 עם 240 אלף ק"מ, ללא אחריות על מערכת ההיברידית,

אבל לא פריוס בת 8 עם 90 אלף ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ויש עוד משהו - לרוב האנשים קונים רכב כזה ונוסעים הרבה (ממש הרבה ).

הקילוטראז' שלך נמוך מאוד, לא רק לרכב מהסוג הזה, אלא גם לרכב בנזין רגיל.

ולכן אני סבור, שהפחד מבעיות במכירה העתידית הוא מוגזם במיקרה שלך.

נכון שכנראה תהיה בעיה למכור פריוס בת 8 עם 240 אלף ק"מ, ללא אחריות על מערכת ההיברידית,

אבל לא פריוס בת 8 עם 90 אלף ק"מ.

תודה לך על העידוד.

אני דווקא חשבתי להחזיק אותו "עד הסוף" - זאת אומרת הרבה מעבר ל-8 שנים. אני נוסע בעיקר בעיר, מרחקים קצרים וככלי שינוע עירוני פריוס מאוד מתאים לי. אין לי "פחד מהמכירה", כבר מכרתי מכוניות ש"אין להן שוק" תוך שבוע. יחד עם זאת לא מעט אנשים גם בארץ וגם בחו"ל חוששים מהיברידיות משומשות - הבעיות הן נדירות, אך התיקון יכול להיות יקר. החשש הזה שייך כנראה לתחום "אגדות עירוניות" - חו"ל ישנם עדיין אקזמפלרים מהדגם הראשון משנות התשעים של המאה הקודם, שעדיין נוסעים עם הבטריה מקורית שלהם ותקינים לגמרי. פריוס גם טופס מקום ראשון באמינות כבר שנה שניה לפי תוצאות הטסט TUV הגרמני.

פורסם

אני כרגע נמצא באותם הנעליים. יש לי הונדה סיויק היברידית עם קילומטרז' 45,000 ואני החלטתי למכור אותה. מקווה שלא יהיו בעיות ואמכור במחיר טוב :roll:

אגב, מחירי הסוללות בשנים אחרונות ירד דרסטית וחבר מהמילואים, שהוא גם מוסכניק, אמר לי שהמחיר על הסוללות כרגע עומד על 6.5K.

פורסם

באופן ספציפי ממליץ לך להמשיך להחזיק את הפריוס עד לשיבה טובה (של המכונית).

באופן כללי אני מאמין שהטכנולוגיה ההיברידית לא תתפתח כמו שצופים. אלטרנטיבת מנועים יעילים (טורבו וכו) הגיונית הרבה יותר מבחינה כלכלית וגם מבחינה אקולוגית. ללא סובסידיה הנישה שהרכב ההיברידי יתפוס ילך ויקטן.

צריך רק לזכור כי הנבואה ניתנה לשוטים.

פורסם
אני כרגע נמצא באותם הנעליים. יש לי הונדה סיויק היברידית עם קילומטרז' 45,000 ואני החלטתי למכור אותה. מקווה שלא יהיו בעיות ואמכור במחיר טוב :roll:

אגב, מחירי הסוללות בשנים אחרונות ירד דרסטית וחבר מהמילואים, שהוא גם מוסכניק, אמר לי שהמחיר על הסוללות כרגע עומד על 6.5K.

בהצלחה במכירה!

• תוכן חדש...