Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיפרד מפריוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-5 שנים האלה יהיה לך חסכון גדול בדלק שאולי לא יגיע ל10,000 שקלים של עלות הסוללות, אבל בחישוב של 11,000 ק"מ לשנה, על בסיס של צריכה של 1:15 מול 1:20 במחירי הדלק היום מדובר פה על כ7000שקלים.

בעוד כ-5 שנים ההיגיון אומר שמחירי הסוללות יהיו פחות מזה, ולכן בסופו של דבר במקרה שלא תצליח למכור את הרכב תוכל להוריד את מחיר הסוללות ועדיין לא להפסיד על הרכב.

פורסם
ב-5 שנים האלה יהיה לך חסכון גדול בדלק שאולי לא יגיע ל10,000 שקלים של עלות הסוללות, אבל בחישוב של 11,000 ק"מ לשנה, על בסיס של צריכה של 1:15 מול 1:20 במחירי הדלק היום מדובר פה על כ7000שקלים.

בעוד כ-5 שנים ההיגיון אומר שמחירי הסוללות יהיו פחות מזה, ולכן בסופו של דבר במקרה שלא תצליח למכור את הרכב תוכל להוריד את מחיר הסוללות ועדיין לא להפסיד על הרכב.

חישוב מצויין! אני לא חושש מהפסד כספי , כל החיים שלנו זה ביזבוז כסף. היינו יכולים לחסוך המון אם לא הינו יוצאים מהרחם :-P.

פורסם
חישוב מצויין! אני לא חושש מהפסד כספי , כל החיים שלנו זה ביזבוז כסף. היינו יכולים לחסוך המון אם לא הינו יוצאים מהרחם :-P.

אז השאלה המתבקשת היא: למה רכשת פריוס אם זו הגישה שלך לחיים?

:roll:

פורסם
אז השאלה המתבקשת היא: למה רכשת פריוס אם זו הגישה שלך לחיים?

:roll:

שאלה טובה. לא יודע. אני אוהב את המכונה החכמה הזאת. פשוט נהנה כל פעם כשלוחץ על כפתור התנעה והיא אומרת לי "ready".

אני יכול להרשות לעצמי מכונית הרבה יותר יקרה, ספורטיבית וכו. אבל לא רואה בזה טעם. לא אוהב פוזה ולא מבין אנשים שמנסים באמצעות מכונית לשדר לעולם : אני עשיר ,אני מצליח, אני ספוג בטיסטוסטרון.

משהו כזה.

פורסם
למה שלא תתקדם לפריוס החדשה? גם רכב חדש, וגם כפתור התנעה עם נורת READY... :)

חשבתי על זה , אבל המפגרים האלה העלו את המחיר ב 1500 ש"ח והתקינו מערכת מולטימדיה Flyauto סינית. הסוחר אומר שהם מחרו אותה ב 7000 ש"ח. נו באמת! היא עלה 500 $ ב e-bay. יש עליה אחראיות 3 שנים, ומה יהיה אחר כך, אם היא תשבש את ה"מח" של המכונה? ועוד התקנה מקומית.

גימיק דבילי, לדעתי.

פורסם
אם כסף אצלך הוא מוצר שכיח, כפי שהבנתי, לך עשה נסיעת מבחן בפריוס החדשה. היא שונה באופן מובהק מזו שלך ולטובה.

תודה, אני יודע. ביום ראשון הבא אלך לנסיעת התרשמות. לגבי כסף - לא להגזים, אני לא שרי אריסון.לא קיבלתי גרוש בירושה.

הזמינו אותי גם לראות מזדה CX-5 עם צריכת דלק נמוכה, אבל מפריעים לי כמה דברים - אני לא אוהב את האופנה הזאת של ג'יפים עירונים, זה נראה לי זול. כל הרעש שדלק מוטורס משמיעה על רכב מדהים, התקדמות אדירה וכו - בפועל העיצוב מאוד ביניני, בידוד רעשים גרוע, מנוע וגיר חדשים ללא רקורד בדוק של אמינות... לא חושב שזה בשבילי.

פורסם

הפריוס היא אחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו, לפי קונסור ריפורטס. זו לפי בדיקה סטיטסטית של אמינות שהמגזין עושה כל שנה.

בנוסף, הם בחנו שני פריוסים בני כ 8 שנים וכ 300-400 אלף ק"מ והשוו נתוני ביצועים ודלק למה שהיו כחדשות. התוצאה המדהימה היא שאין הבדל משמעותי בנתונים הנ"ל.

משמעות הדבר שהסוללה והמערכת ההיברידית לא איבדה כמעט דבר מיכולתה לאחר כ 8 שנים.

עיניין המכירה של הפריוס הוא בעיקר נוגע לפסיכולוגיית שוק המשומשות - החשש של הקונים מאוטו שונה, סוללות, וכו'.

מהסיבה הנ"ל, כדאי למכור ושדרג לפריוס חדשה.

• תוכן חדש...