Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעשן שמבלה את רוב זמנו בחוץ/שטח אני מעוניין במצית רצינית. מה זה רצינית? עמידה פיזית, עמידה ברוח, חסכונית יחסית (כדי לא להיתקע כל יומיים בלי גז). עברתי את שלב הזיפו, עם כל הכבוד זה לא זה (אם כי היכולת למלא אותה בדיאודורנט בהחלט מרשימה, נבדק בתקופת הצבא). קליפרים וכו' גם לא פיתרון. מצית "טורבו" (יש הגדרה מקצועית לסוג?) - כנראה זה הכיוון.

היו לי כמה וכמה כאלה לאורך השנים, הזולות לא מחזיקות מעמד אצלי, הפסקתי לקנות. לפני כמה חודשים קניתי אחת באיביי ב-10$, דווקא עושה עבודה לא רעה בכלל (תוצרת חברת Firebird, זה מוכר בכלל?), אבל היא כבדה לאללה ואני לא אוהב את איך שהיא נראית. מה לעשות, היא כל היום אצלי בכיס/ביד, היא צריכה לעשות לי טוב גם על הלב ולא רק בריאות.

התקציב שלי שואף לדו ספרתי, עם אופציה לחריגה קלה לתחום התלת ספרתי במידה והמוצר באמת שווה את זה. איפה בכלל להתחיל לחפש בחנויות בארץ? האם במחיר הזה יש לי איזה צ'אנס למצוא מוצר איכותי שיחזיק שנים? אילו עוד חברות מלבד Ronson שוות תשומת לב?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ברגע שפנית לטורבו תדע לך שהגז שם הולך צ'יק צ'ק ואתה ממש צריך להשתמש בזה רק להדלקת הסיגריה לשניה ולכבות בלי משחקים מיותרים. וגם שאתה בוחר טורבו שים לב כי גם הם לא מחזיקות יותר מידי במידי ברוחות חזקות, כשאני הייתי באזור הים לפני חודש התקשיתי להדליק עם אחת.

אני לא חושב שיש מה להשקיע על מצית כ"כ הרבה, גם לא על זיפו. זה בסה"כ דבר שיכול להאבד לך בקלות לכן המלצה חמה שלי היא שתלך לחנות עם מבחר גדול של מצתים (קיוסק או חנות טבק כמו זאת שבחצי חינם במערב ראשון ליד הסינמה סיטי) ותבחר לך שם טורבו לא מצועצעת מידי שנראת לך טובה. קניתי לפני כמה חודשים מצית טורבו שמיכל הגז שלה בצורת אליפסה שקוף והראש שחור והיא החזיקה לי כל החורף האיום הזה בלי יותר מידי להתחשבן לאמא אדמה :-D בעלות של 10-15 ש"ח.

אם אתה עדיין בקטע של להשקיע במצית NAME BRAND אז אני לא יכול יותר מידי לעזור לך בכך. בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
http://www.dealextreme.com/p/jet-1300-c-butane-lighter-1320

זה נהדר. יש לי אותו כבר כמעט 3 שנים ועדיין עובד מצויין. וגם אם לא, תזמין כמה, הם עולים גרושים.

מצטרף להמלצה.

אבל קח בחשבון שהוא גדול מעט ממצת ממוצע, ולטעמי לא נוח לשים אותו בכיס, כי אם בתיק צד או משהו דומה (בבקשה רק לא פאוצ':-) )

פורסם

אני עם פסיכול. יש לי משהו דומה בתיק, משמש לגיבוי דרגה 3 (כשל בזיפו+כשל באוטומטית שבארנק למקרה שיהיה כשל בזיפו :shock: שריד מגונה מהימים הנוראים שבהם נפלתי על רצף זיפו שלא רצו לעבוד). להבה עצבנית. ניתן אפילו להלחים איתה :arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
http://www.dealextreme.com/p/jet-1300-c-butane-lighter-1320

זה נהדר. יש לי אותו כבר כמעט 3 שנים ועדיין עובד מצויין. וגם אם לא, תזמין כמה, הם עולים גרושים.

זה ענק ומסורבל, לא מתאים לכיס ולא הסגנון שלי.

אני רוצה את המצית שלי סולידית, אלגנטית במידה, יעילה ואמינה. דווקא הגרסה של זיפו לעניין נראית מעניינת, אני צריך להחזיק ביד כדי להחליט. לא בטוח שגודל של זיפו מוצא חן בעיני.

מי מכיר חנויות באיזור המרכז עם מבחר רלוונטי ומחירים שפויים? חנויות סיגרים אולי?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אולי היא באמת לא מתאימה לכיס אבל מה שבטוח זאת מצית מצויינת!

בתור אחד שהיה בחייל הים על הספינות רק אם זה אפשר להדליק שם סיגריה ועוד מול הרוח חחח...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

קניתי לא מזמן בדוכן מצית חשמלית ללא גז או דלק שמטעינים דרך USB.

עד עכשיו מחזיקה יפה מעמד.

עלתה לי 30 ש"ח, בטח אפשר להשיג אותה בפחות דרך דיל אקסטרים או איביי.

פורסם

אם עדיין רלוונטי,

בזמנו היה פס ייצור של מציתות קריקט. פשוטות, זולות, והכי חשוב, נדלקות בכל מצב.

(מציתות זה כמו עטים, מסתובבות בין הרגליים כל הזמן, ורק כשצריך אחת, הופס, התאדו כולן)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

FIREBIRD זה ליין של קוליברי.

ממליץ בחום להשאר איתם אבל לקנות באיביי.

שש שנים מתוכם שנה וחצי אני לא מעשן סיגריות. הצבע כבר התקלף אבל היא עדיין עובדת.

הטריק זה למלא את המיכל ולרוקן את הגז יחד עם האויר שחדר למיכל.

זאת יכולה להיות סיבה יחידה שהיא תסרב לעבוד.

• תוכן חדש...