Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 טורבו

guy975
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב נקרא renault 5 rally 2

הרכב מעולם לא נקרא רנו 5 ראלי 2 - הרכב נקרא רנו 5 טורבו (בדגמים הראשונים), רנו 5 טורבו 2 (בדגמים המאוחרים יותר), ורנו 5 מקסי טורבו (שהיתה בהמה קצת שונה).

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לבנה ואדומה בארץ בוודאות. יש שמועות על עוד אחת באיזה האנגר של אספן. לכו תדעו.

האדומה נמצאת בבעלות חבר כבר יותר מעשור.

מצבה טוב, לכל מי שדואג. ולא, היא לא תהיה למכירה כל עוד הבעלים בחיים. ולא, אי אפשר לקבל פרטים שלו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הרכב מעולם לא נקרא רנו 5 ראלי 2 - הרכב נקרא רנו 5 טורבו (בדגמים הראשונים), רנו 5 טורבו 2 (בדגמים המאוחרים יותר), ורנו 5 מקסי טורבו (שהיתה בהמה קצת שונה).

הדגם הראשון היה קצת אקזוטי, המרכב היה מאלומיניום עד שרנו התחרטה, הסיפור אומר שהם הפסידו על כל אחת כזו

(כמו עם ה 205T16) , אח"כ תוקנה "הטעות" וברנו 5 טורבו 2 הפח היה פח רגיל.

המקסי היתה גירסה מיוחדת שכבר לא נמכרה למיטב ידיעתי לציבור הרחב.

הלבנה והאדומה הגיעו לארץ עבור יבואן OZ RACING והמשיכו הלאה למספר ידיים, האדומה הגיעהלבסוף לבחור שקנה אותה בגרושים,

והעביר אותה מקצה שיפורים מקיף בצרפת בסכום מפולפל (אם להסתמך על דבריו), M3 E30 עדיין תהיה מהירה ממנה בכל מצב

חוץ מהילת האקזוטיות של מנוע מרכזי.

הלבנה עם המושבים האדומים היתה עוצרת נשימה בזמנה.

בראלי קורסיקה 85' (אאל"ט ) קטפה המקסי את המקום הראשון אחרי שעקפה את ה 205T16 המיתולוגית

המקום ה 3 נטרף ע"י שועלה ותיקה, ה GTV6 של אלפא, כשמאחוריהן השתרך עדר מודרני ומשוכלל

של מיטב תוצרת ההנעה הכפולה.

פורסם
הדגם הראשון היה קצת אקזוטי, המרכב היה מאלומיניום עד שרנו התחרטה, הסיפור אומר שהם הפסידו על כל אחת כזו

(כמו עם ה 205T16) , אח"כ תוקנה "הטעות" וברנו 5 טורבו 2 הפח היה פח רגיל.

המקסי היתה גירסה מיוחדת שכבר לא נמכרה למיטב ידיעתי לציבור הרחב.

הלבנה והאדומה הגיעו לארץ עבור יבואן OZ RACING והמשיכו הלאה למספר ידיים, האדומה הגיעהלבסוף לבחור שקנה אותה בגרושים,

והעביר אותה מקצה שיפורים מקיף בצרפת בסכום מפולפל (אם להסתמך על דבריו), M3 E30 עדיין תהיה מהירה ממנה בכל מצב

חוץ מהילת האקזוטיות של מנוע מרכזי.

בראלי קורסיקה 85' (אאל"ט ) קטפה המקסי את המקום הראשון אחרי שעקפה את ה 205T16 המיתולוגית

המקום ה 3 נטרף ע"י שועלה ותיקה, ה GTV6 של אלפא, כשמאחוריהן השתרך עדר מודרני ומשוכלל

של מיטב תוצרת ההנעה הכפולה.

אינפורמציה מעניינת,תודה על השיתוף:lol:

Porsche 944 turbo

פורסם

ואם להמשיך עוד קצת: הלבנה עמדה תקופה לא קצרה כנראה במגרש מכוניות שלא קיים יותר על כביש 4, אי שם ליד רעננה צפון, והבעלים רצה תמורתה סכום שנראה לי בזמנו דמיוני (בעיקר כיון שלא היה לי אותו), ועד היום אני אוכל את עצמי שלא גייסתי את הסכום הדרוש בכדי לרכוש אותה. בילדותי, אגב, אחת מהן (לדעתי אותה לבנה, אם כי ממרחק השנים יכול להיות שזכרוני דהה) גרה ליד בית הורי ברמת אביב.

פורסם

הלבנה עם הניפוחים פשוט מזעזעת!!! (לטעמי)

לי אישית יש סרטונים של אותה רנו 5 טורבו 2 המקורית מלפני כ-10 שנים עוד מהמפגשים המדוברים ברמת גן

כשעוד הייתה לי אונו טורבו דור ראשון מדהימה!!!

אני גם זוכר שהרנו טורבו 2 הלבנה הייתה מפורסמת באחד מהעותקים הראשונים של לוח המכירה פוקוס

אני זוכר בוודאות את המחיר 80,000 שקלים

המודעה כבר לא הייתה בשבוע שלאחר מכן ולא!! האוטו לא נמכר!! הבחור פשוט החליט שהוא לא מעוניין למכור

פורסם
אוי, לא... איך נפלו גיבורים.

ממש מזעזע. כבר עדיף לשמור את ה GT בצורתה המקורית מאשר להתעלל בה ככה.

פורסם

היתה אחת אדומה שיובאה לארץ ביבוא אישי מצרפת (כנראה על ידי תייר) מנוע אחורי, הרכב כאמור נקרא: Renault 5 Turbo 2

attachment.php?attachmentid=281433&stc=1&d=1333717764

attachment.php?attachmentid=281432&stc=1&d=1333717622

renault_5_turbo2_3_85.jpg

IMG-5993-Renault-5-Turbo-2.jpg

פורסם

ממני ביקשו על האדומה 25k ש״ח והרכב היה עומד אכן בכביש 4 אבל בצומת מסובים.

מכיוון שאני לא מחובר לרכבים שהם לא אמריקאיים לא הייתי מוכן להוציא סכום כזה על רכב צרפתי.

יכול להיות שזה פיספוס אבל איני מצטער.

• תוכן חדש...