Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נסעתי המון על דיטי ודיי מבואס מחוסר כוח אני נוסע עליו מצוין מעביר הילוכים ממש טוב ומהר פשוט הכוח לא מספק אותי כבר

אחרי שנסעתי על כלים של חברים טרקטורון עבודה 800, הונדה xr650l, פרדטור, אהבתי שההילוכים ארוכים ויש כוח בלי סוף עכשיו מכרתי את הדיטי הוספתי קצת ויש לי תקציב נמוך של 10 אלף

יש לי מיגונים

וגם רישיון a

עכשיו אני מחפש אופנוע שטח שני יש המלצות? רצוי שיספק אותי ויבעט,

חשבתי על מוטוקרוס איך הם יש הילוכים ארוכים והם מהירים ובועטים? כי היה לי שתי פעימות דיטי ולא נהנתי בגלל שהוא לא הזיז אותי ולא הרגשתי שאני נוסע היה לו כוח לעלות הכל אבל שאני נותן גז הוא לא זז\מהיר

הכלי הזה רק לטיולי לשטח ימי שישי

להתניידות יש לי רכב

אז מה אתם הכי ממליצים?

מחפש כלי שמתאים לצרכים שלי למכירה אשמח לקבל הודעה פרטית

פורסם

מוטוקרוס (אני מניח 2 פעימות ) זה נהדר אבל לא כל כך לטיולים כי:

1) המנוע אוהב סל"ד בינוני גבוה

2) לא נעים לרכב בגז קבוע - המנוע במיטבו (ונשמע כך) בתאוצות .

3)ההילוכים מאוד מאוד קצרים - ב"בפתיחות" מתחילים בכלל בהילוך שני אחרת אתה חופר תעלה או הפוך על הגב....

4) מיכל דלק קטן (7 ליטר בערך ) ותעבון לדלק = טווח רכיבה קצר .

מה שכן ...

1) 125 סמ"ק במצב טוב נותן 37 כ"ס על 80 ק"ג - כוח לא חסר

2) 250 סמ"ק מתקרב ל 55 כ"ס משקל בערך 95 ק"ג .....

3) צריך לשים לב לתחזוקה (טיפולים בזמן ולשים לב לבעיות כשהן עוד קטנות) אבל בדרך כלל אמינים .

היתי ממליץ לך ללכת על דיגמי אנדורו מקצועים (הילוכים יותר ארוכים , מיכל דלק בדרך כלל יותר גדול)

ימהה WR250 במצב טוב יכול לעשות עבודה נהדרת בתקציב נמוך .

דגמי 4 פעימות אפילו יתאימו יותר בגלל עדיפות בסל"ד נמוך בינוני

בכל מקרה אני לא חושב שיש משמעות לרישיון ....

פורסם
מוטוקרוס (אני מניח 2 פעימות ) זה נהדר אבל לא כל כך לטיולים כי:

1) המנוע אוהב סל"ד בינוני גבוה

2) לא נעים לרכב בגז קבוע - המנוע במיטבו (ונשמע כך) בתאוצות .

3)ההילוכים מאוד מאוד קצרים - ב"בפתיחות" מתחילים בכלל בהילוך שני אחרת אתה חופר תעלה או הפוך על הגב....

4) מיכל דלק קטן (7 ליטר בערך ) ותעבון לדלק = טווח רכיבה קצר .

מה שכן ...

1) 125 סמ"ק במצב טוב נותן 37 כ"ס על 80 ק"ג - כוח לא חסר

2) 250 סמ"ק מתקרב ל 55 כ"ס משקל בערך 95 ק"ג .....

3) צריך לשים לב לתחזוקה (טיפולים בזמן ולשים לב לבעיות כשהן עוד קטנות) אבל בדרך כלל אמינים .

היתי ממליץ לך ללכת על דיגמי אנדורו מקצועים (הילוכים יותר ארוכים , מיכל דלק בדרך כלל יותר גדול)

ימהה WR250 במצב טוב יכול לעשות עבודה נהדרת בתקציב נמוך .

דגמי 4 פעימות אפילו יתאימו יותר בגלל עדיפות בסל"ד נמוך בינוני

בכל מקרה אני לא חושב שיש משמעות לרישיון ....

תודה, חשבתי גם על xr600r/tt600/ktm600/400 אלה אני יודע שכוח ומומנט לא חסר והם מעולים כי הם לא כבדים במיוחד הם במשקל של drz

חשבתי גם על dr650 איך הם? מבחינת כוח אני ימצא אותו מהר?, איך המיתלים שלו?.

פורסם

מרבית ה600 הם די כבדים בשטח (אני חובב מנועים קטנים 2 פעימות) , ההבדל הוא די משמעותי בין XR600 ל CR250.

מבחינת כח ואמינות ההונדה XR600R הוא סוס עבודה ! מכלולים פשוטים = תחזוקה קלה .

את ה KTM אני לא מכיר כל כך ,ובעניי יש לו סטיגמה של בעיות אמינות - אבל תתיעץ בממומחים ל KTM .

פורסם

לפותח השירשור, אם אתה רוצה לשרוד ולהגיע לגיל 30 לפחות מוטב שכרגע תתרחק ממוטוקרוס. אופנועים לא חוקיים (למרות שחלקם הסדירו את עניין החוקיות), אי אפשר לבטח אותם ושוטר יכול להחרים לך אותו ולשלוח אותו לברזל. עד אשר עניין ענף הספורט המוטורי לא יוסדר אין לך מה לחפש על מוטוקרוס למען השקט והשלווה של הורייך. עם כל הכבוד, מעבר מדי טי מסכנה עם בקושי 10 כ"ס לאופנוע מוטוקרוס שעלול להגיע בקלות ל 50 כ"ס יכול להיות מסוכן מאוד. כלי שבאמת מומלץ בתור התחלה זה הדרוזי היקר והחביב שלנו. ה DR 650 נחמדים לנסיעות בין עירוניות או לשבילים. אם אתה מתכנן על ה DR 650 בתור חיית שטח מפלצתית אז אתה ממש מדמיין. נסה לחסוך עוד קצת כסף ולקנות משהו איכותי וכמה שיותר חדש. ה600 TT וה 600XR הן חיות זקנות. רובם עברו התעללות. נסה כאמור לקנות משהו יותר איכותי והכי חשוב שיהיה לו ביטוח. לא חסר אנשים שהיו חכמים ורכבו על מוטוקרוס כמו גברים וכאשר הם נפצעו ההורים היו צריכים למכור את התחתונים בשביל לממן הוצאות רפואיות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום לעולם,

המוטוקרוס עוד רחוק מלהיות חוקי.

לפותח השרשור , בתקציב של 10 אש"ח אפשר לקנות רק צרות ותקלות. בוודאי שמדובר באופנוע שטח.

כמו כן מעבר מDT ל125 2 פעימות ( חוקי או לא ) הוא מעבר שידרוש ממך הסתגלות ולמידה שלא תפרק את עצמך :>

אין על מוטוקרוס ואנדורו , והיום יש גם אופציות חוקיות.

בהצלחה וחג שמח,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם
איך הxr650l לאנשים גבוהים הוא יהיה כבד?

מה אופי הרכיבה שלך ?

אם אתה רוכב רק בשבילים משייט אז זה אופנוע לא רע.

אבל אם אתה מחפש קצת יותר טכניקה ומעברים קשים יהיה לך קשה איתו.

בהצלחה,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

• תוכן חדש...