Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שזה נשמע ילדותי, אבל מאוד משעשע אותי שרכבים אחרים יותר "עממיים" (מישהו אמר ולוסטר?) מנסים להתחרות איתי בסיבובים וכמה שהם מתאמצים.

הלו! עד לולוסטר! :wink::-P

בהחלט סקירה טובה, ושוב, כמו שכתבתי בעבר, לו היה לי התקציב ובלי הורים על הראש, היא הייתה הבחירה שלי ללא ספק וללא מתחרות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מוזר.

בשתי הנסיעות שעשיתי הנציג הגיע אלי עד לעבודה ועד לבית, בזמן קצר מאוד ממועד השיחה. מגיע להם ח"ח גם על זה.

מסכים עם גדעון, שאני קבעתי את הנסיעת מבחן, באותו יום הגיע אלי הנציג (מצריפין).

לא התקשרתי. הלכתי לסוכנות בהרצליה. הם אמרו שאין להם אותה שם ושאני יכול ללכת לצריפין. אמרתי שאני ממש לא מתכוון ללכת עד לשם אז לקחו את הטלפון ואמרו שיביאו אותה להרצליה ויתקשרו. זה היה לפני יותר מחודש וכלום.

אני, בכל אופן, לא מתכוון לרדוף אחריהם.

emotion of motion

פורסם

מצטער, אל תעלב אבל זה נשמע לי כמו סתם התבכיינות. לפחות איך שאתה מתאר את זה, הגעת לסוכנות וביקשת נסיעת מבחן, אמרו שהרכב נמצא בצריפין ושאם אתה רוצה לנהוג עליו עכשיו אתה מוזמן לנסוע לשם, אמרת להם "אני ממש לא מתכוון ללכת עד לשם" והם הבינו שיש מולם מישהו שלא באמת מעניין אותו לקנות את האוטו. לקחו את הטלפון שלך בכל מקרה, שיהיה. לחילופין הם סתם שכחו מהסיפור בגלל טעות אנוש. זה לא שניסית שלוש פעמים לתאם נסיעת מבחן ולא הצלחת. היו עשרה דברים שונים שהיו יכולים לקרות בדרך שגרמו לכך שהם לא חזרו אליך, ובכל מקרה זו לא סיבה לעשות ברוגז. רוצה נסיעת מבחן? תתקשר ותתאם. באמירות כמו "אני לא מתכוון לרדוף אחריהם" אתה רק פוגע בעצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא התקשרתי. הלכתי לסוכנות בהרצליה. הם אמרו שאין להם אותה שם ושאני יכול ללכת לצריפין. אמרתי שאני ממש לא מתכוון ללכת עד לשם אז לקחו את הטלפון ואמרו שיביאו אותה להרצליה ויתקשרו. זה היה לפני יותר מחודש וכלום.

אני, בכל אופן, לא מתכוון לרדוף אחריהם.

אלכס היקר שלום וחג שמח.

שמי אלכס ואני הנציג מסניף אופל הרצליה.

אני זוכר שנכנסת אלי,התעניינת לגבי הקורסה opc ורשמתי את הפרטים שלך לטובת הנסיעת מבחן. חשוב לציין כי הפרטים עדיין אצלי.

מתנצל על התחושה שנוצרה אצלך עקב זה שעדיין לא עשית את הנסיעת מבחן, לא שכחנו אותך. חשוב לציין שכל לקוח אשר מגיע אלינו לסניף חשוב לנו באותה מידה בין עם הוא רוכש את הרכב או לא.

בימים אלה אנחנו פועלים על מנת להביא את הרכב לסניף לטובת יום נסיעות מרוכז, כך שכל מי שהתעניין ברכב בחודש האחרון יהנה מהנסיע.

אשמח ליצור אתך קשר בהמשך.

מאחל לכולם המשך שבוע טוב וחג שמח.

פורסם
לכן ההתלהבות , צריך גם לחיות עם רכב ביום יום , לא בדיקת כייף , בדיוק כמו בחורה :lol: , לא רק פגישה חטופה של שעתיים באמצע היום , ו ..

מה בבוקר שאחרי , איך עם כל המשפחה , ובחיים הרגילים .

אם בא לך, אתה מוזמן לקרוא שנית את שכתבתי. בגלל שהיא מדברת גם לראש...

למה לא יפה ואופה ..

בגילי המפולג , אני רוצה שני קרבורטורים , ועם מברג לכוון , אבל אין דברים כאלה , יש אבל כבר לא מתאים לי .

אם יש רכב אשר ביום נותן לי מתלה סופג לעבור את כבישי העיר ואזור התעשייה .. אני מאושר .

ובלילה כאשר אין לחץ תנועה בכביש , אני לוחץ על כפתור בייצי/עים , וכעת הרכב מקשיח מתלים ניהול המנוע משתנה ליותר אגרסיבי , ואני נהנה מהרגע , כך שיש אנשים הנהנים משני העולמות , אחת ליום ואחת ללילה .. באחת , ולא רועים בשדות .. סתם בכייף

כי אני מעדיף אותה מוכשרת ומסוגלת לבצע את שתי המטלות כאחת. לא לסירוגין. לדידי, האלקטרוניקה נכנסת במקום שבו המהנדסים הרימו ידיים :wink:.

אייל .

ולעניין הקופר S או כל רכב שהוא, נסו אותו וחוו דעה משלכם. לקבוע קטגורית על סמך EVO או אוטואקספרס או כל ביקורת שהיא מבלי להתנסות עצמאית, זה קצת להיות תוכי. מתוחכם, אבל עדיין תוכי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני עדיין זוכר היטב את האסטרה GSI שיובאה לארץ בתחילת שנות ה 90', באדום ספורטיבי בוהק.

המנוע היה מצויין והמכונית היתה מהירה, העיצוב הפנימי היה נאה והאיכות היתה מצויינת, אבל כל השאר היה דרעק אחד גדול.

האסרה צויידה במערכת בקרת משיכה היסטרית שמנעה כל אפשרות להנאה מהנהיגה, ובלעדיה היתה האסטרה מכונית פרועה, ולא בצד המהנה של המילה.

גם הקורסה GSI היתה רחוקה מלהצדיק את המראה הקרבי שלה, ורק הטיגרה, שעברה כיול מיתלים די רציני היתה סבירה לנהיגה.

קשה לחשוב על יצרן אפור יותר מאופל, ששנים ארוכות התחרתה בפורד על כתר "המכונית שלא היית קונה אלא אם היית מקבל ממקום העבודה אחת כזו" ויפה שגם פורד וגם אופל ידעו לבצע שינוי תדמיתי משמעותי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נציגי אופל הרצליה כפי הנראה נרשמו לאחרונה ולכן הם ייצרו לעצמם את השם הזה לעומת נציגי תל אביב וכבר שמם הוא אותו הדבר מ2004 :-D

:roll:

ולגילוי נאות ,

גם אני עברתי לאופל אך לסניף תל אביב ועובד כסוכן .

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רוני, לא יודע איך השתמע ממה שכתבתי שאני ברוגז או משהו בסגנון. אני ממש לא מתרגש מדברים כאלה.

כתבתי את זה פה בעבר אבל אני לא מאלו שיתקשרו 3 פעמים בשביל לקבוע, בדיוק כמו שאני לא אתחנן להכנס למועדון או משהו בסגנון.

בינתיים אני בודק אופציות אחרות, אני לא לחוץ בשום צורה. אני שמח שהמצב בשוק היום מאוד שונה ממה שהוא היה לפני 3 שנים כשקניתי את המיטו. אז במחיר הזה היה את המיטו וזהו (וגם זה עם מנוע אחד ורמת גימור אחת + אפשרות להוסיף חבילת ספורט). במחיר של 20K נוספים היה את השירוקו והקליאו. היום יש בנוסף שני דגמים של אבארת', DS3, קורסה, ולוסטר ומיני (היתה למכירה גם אז אבל לא באמת רלוונטית).

אז שיתאמצו למכור.

emotion of motion

פורסם

חזרתי לפני זמן קצר מנסיעה על הרכב. הרוב כבר נאמר פה אז אני רק אגיד שהופתעתי בענק. כבר הרבה זמן שלא נהניתי כ"כ. היא נשלטת מאוד בקלות ופשוט כיף להשתעשע איתה.

בתקווה והכל ילך לפי התוכניות, אני אזכה להכיר אותה לאורך זמן ובצורה מעמיקה יותר.

תודה ענקית לאלכס_OPC על הנסיעת מבחן והסבלנות.

emotion of motion

• תוכן חדש...