Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה שמעלי השתכנו להם לאחרונה מתופפ/ים, ולצערי הם לא מספיק טיפשים כדי לתופף כשאני יכול להביא את העיריה שתקנוס אותם. מצד שני הם מספיק נחמדים כדי לגנוב לנו את השטיחון ולהשתמש בו כשלהם.

ברגע שהתיפופים מתחילים, שומעים אותם בכל חדר בבית, וכל הקירות+רצפה רוטטים מכל מכה. זה בלתי נסבל ויש לפחות שעה בכל יום שזה ככה.

חשבתי על ליצור קשר עם בעל הבית שלהם ולהסביר לו/לה שהם עושים שימוש לא סביר במושכר, אבל אין לי מושג איך למצוא את בעל הבית.

למישהו יש פתרון חוקי אחר כלשהו שלא יתחיל מלחמה עם השכנים?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כנראה שאתה לא השכן היחיד שסובל מהם. תארגן מכתב מוועד בית, תבקשו שיתחשבו בכלל השכנים, ותסכמו על שעות בהם לא מתופפים! (אני יוצא מנקודת הנחה שלא שייך לאסור עליהם לגמרי לא לתופף, תנסו לכוון אותם לשעות שזה הכי פחות מפריע).

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
לפני כל זה, נסית לפחות לדבר איתם?

קשה לי להאמין שאפשר לדבר עם אנשים שגונבים לך את השטיחון ואז משתמשים בו מול הדלת שלהם.

וניסיתי כמה דקות אחרי שנגמר התיפוף, הם לא ענו לדלת, למרות שניסיתי כמה וכמה פעמים.

כנראה שאתה לא השכן היחיד שסובל מהם. תארגן מכתב מוועד בית, תבקשו שיתחשבו בכלל השכנים, ותסכמו על שעות בהם לא מתופפים! (אני יוצא מנקודת הנחה שלא שייך לאסור עליהם לגמרי לא לתופף, תנסו לכוון אותם לשעות שזה הכי פחות מפריע).

אני לא בטוח בזה. לשאר השכנים זה סתם רעש רקע מציק, אצלנו כל קיר בבית מוציא רעש כשהם מתופפים, וגם אני וגם אשתי מגיעים מאד מהר למצב שאשכרה כואב הראש.

חרא של צלם

פורסם

מערכת עצבנית +

על פול ווליום + טיול לכ-5 שעות להכרת ארץ ישראל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לפחות שעה בכל יום שזה ככה.

נראית לי שעה נפלאה לטיול בחוץ.

אם אלה לא שעות מאוחרות\מנוחת צהריים, אין יותר מדי מה לעשות.

אפשר בשיא הנחמדות לבקש התחשבות לגבי הווליום.

יש לי שכן שבדיוק בשעה 07:01 מתחיל לנגן חצוצרה מעבר לקיר - כל יום במשך 7 שנים את אותם התרגילים המשעממים (בשבתות וביום העצמאות זה מתחיל אחרי 8:00 ).

תפסתי את עצמי שאני כבר בכלל לא שומע אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או שפשוט את זה:

:lol:

זה למתחילים. וזה לעומת זאת למתקדמים.

ותמיד אפשר לנסות את זה גם.

ובנימה רצינית יותר, דבר איתם. לפני כל דבר אחר, בכל מחיר. תעשה להם אמבוש מצידי כשהם חוזרים מהעבודה, רק תתפוס אותם. אפילו להשאיר להם מכתב מנומס מתחת לדלת או על השטיח שלך או גם וגם.

רק אז, ואך ורק אז, אם זה לא עובד, אפשר לחשוב על שיטות רציניות יותר. כמו גז מדמיע כי חשבת שזה יריות, או מוזיקה קלאסית בפול ווליום כדי שיפריע להם לקצב עם רמקולים מופנים לקיר.

או לקדוח חור בקיר המשותף, להעביר צינור מים שמחובר לברז שלך, וכל פעם שהם מנגנים בתופים, משום מה תהיה להם הצפה קטנה בדירה...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר, זה:

http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל אם אתה רוצה להיות ממש מטריד, שים תחנת רדיו מיינסטרימית כלשהי (דוגמת 103FM או משהו), או ערוץ 24, זה יספיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT BASTARD , לא עדיף לשים 91 FM ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חשבתי על ליצור קשר עם בעל הבית שלהם ולהסביר לו/לה שהם עושים שימוש לא סביר במושכר, אבל אין לי מושג איך למצוא את בעל הבית.

מאחר וועד הבית ייצור קשר עם בעל הדירה בנושאים שוטפים שקשורים לבניין אני סמוך ובטוח שלפחות לאחד מחברי הוועד יש את מס' הטלפון שלו.

מעבר לכך, אומנם הם לא פמריעים בשעה "בעייתית" אבל הגיוני שיש רעש מעל לסביר שלא מותר גם בשעות ה"רגילות".

תנסה לפנות לעיריה ולברר מה ניתן לעשות בנדון.

פורסם

אני מבין אותך, בבניין לידנו או 2 לידנו - לא בטוח יש איזה מישהו שמתופף - שומעים אותו בכל הרחוב בערך.

אני חושב שמראש אנשים שמתופפים בבניין הם אנשים שלא ממש אכפת להם מאחרים וזה די מגעיל.

בנוסף, לדעתי זה משהו שצריך לאסור אותו בחוקי הרעש.

(אפרופו חוקי הרעש - אסור לעבור עוצמה מסויימת בכל שעות היממה - אני בטוח שתיפוף הזה עובר אותה, הבעיה היא שלא אוכפים את החוקים האלו - נסה לדבר עם השוטר הקהילתי בשכונה שלך, אולי אם הוא לא בטלן גמור כמו רובם הוא ינסה לעזור לך).

פורסם
מאחר וועד הבית ייצור קשר עם בעל הדירה בנושאים שוטפים שקשורים לבניין אני סמוך ובטוח שלפחות לאחד מחברי הוועד יש את מס' הטלפון שלו.

אין ועד בית בבניין..

חרא של צלם

• תוכן חדש...