Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת אוטומוטור 2012- שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזבוז כסף טהור לפי דעתי, 70 שקל על כרטיס שרואים שם נטו הר בבונים מתלהב מהמזדה החדשה והשאר דופקים תמונות ישר לפייסבוק עם הפרארי... גועל נפש.

פורסם
בזבוז כסף טהור לפי דעתי, 70 שקל על כרטיס שרואים שם נטו הר בבונים מתלהב מהמזדה החדשה והשאר דופקים תמונות ישר לפייסבוק עם הפרארי... גועל נפש.

איפה הלוואי והיה 70 שקל. 90 שקל עולה כרטיס איך הגעת ל70? לפני שנתיים זה היה 80 אני זוכר.

70 שקל זה מחיר מסובסד :twisted:

XtremeIL בקשר לשאלה שלך,לדעתי שעה שם זה מספיק לעבור על כל הביתנים וללכת.אין מה להשאר שם יותר מדי בגלל ששילמת כרטיס. לפני שנתיים עברתי על הכל בחצי שעה ויצאתי משם ואמרתי לעצמי תודה לאל שברחתי משם ...

פורסם
איפה הלוואי והיה 70 שקל. 90 שקל עולה כרטיס איך הגעת ל70? לפני שנתיים זה היה 80 אני זוכר.

70 שקל זה מחיר מסובסד :twisted:

ובנינו, אני מניח שהרוב המוחלט לא שילם את המחיר המלא..

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
לא מתאים לילדים קטנים (גיל 12-) אלא אם מדובר בחובבי רכב נלהבים.

קשה לנוע עם עגלות ילדים באולמות התצוגה.

לא נראה לי שיש ייתרון לרכוש רכב ליסינג דווקא בתערוכה

שנה שעברה חבר שלי היה שם, ואמר שהיה מתחם הפעלות לילדים, בכל זאת גני התערוכה זה מקום ענקי.

מה גם שאם אני בא עם האישה, אז היא תהייה עם הילדים במתחם, ואם זה יעניין אותם הם יבואו איתי.

נראה מגניב לילדים מכוניות חשמליות וכו'.

פורסם
קודם כל, אני הולך לעבוד באוטומוטור יומיים. בטר פלייס מקבלת שם דוכן ואנחנו מציגים את הפלואנס ZE שלנו.

ולפי מה ששמעתי, יהיה יריד "אוטומניה" של אלבר, כמו שהיה לפני כמה חודשים, אז כן יהיו שם הנחות משמעותיות על רכבים

לא הייתי באוטומאניה הראשון אבל קראתי על זה לא מעט שזה היה הצלחה, והנחות משמעותיות אני תמיד אוהב.

אני אלך עם הילדים והאישה,

בכל זאת הם כבר מיום ראשון בחופש, ככה שצריך לספק להם קצת גיוון.

• אחראי פורום
פורסם

תלוי רק בילד. באוטומוטור הראשון הייתי בן 8-9 ואבא שלי היה צריך לתלוש אותי מהשער כדי ללכת הביתה.

ואז האטרקציות היו דלתא רומניה ולאונה GL (המפוארת!).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ההתלהבות הייתה מ 2 המזדות קונספט שהיו שם,שזה לא רואים כול יום,אישית אני ואבא שלי מבלים שם בכיף איזה 3 שעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב דיברנו אם יש לילדים מה לעשות שם או לא, אז בפרסומת של התערוכה היה כתב שבאוטומאניה של אלבר תהייה משחקייה לילדים והפעלות אם מישהו התלבט אם להביא את הילדים או לא.

פורסם

אני תמיד הייתי מגיע באזור 11 ולקראת 3 הייתי מתקפל.

יש תמיד הרבה אנשים,אין מה לעשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה אפשר למצוא באיזור התערוכה חניה מוזלת? ברדיוס של 5-10 דקות הליכה מהמקום.

אני זוכר שצפונית לגני התערוכה/לונה פארק יש חניית עפר גדולה מאוד, מישהו כמה עולה שם החניה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נדמה לי 20 ש"ח, כמה מטרים אחרי התחנת דלק של פז (ממש מול ללונה פארק וליד גשר הולכי הרגל).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוף מאז הביקור בתערוכות ז'נבה ופרנקפורט אני פשוט לא מסוגל להגיע לאוטומוטור.

יש לי הרגשה שהשנה תהיה תערוכה טובה יותר מהקודמות. יש התחלה של התפתחות מוטורית

אני חולק עליך

בהתחשב בכך שחלק ניכר מאד של יבואניות רכב לא יהיו נוכחות בכלל בתערוכה ואלה שכן מציגים הולכים להציג חלק קטן ודל מאד של דגמים אין מה לחפש בתערוכה. ומי שהולך פראיר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...