Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד עצמאי של SQL - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

כחלק מתחום העבודה שלי (פיננסים) יוצא לי לגעת בצורה עקיפה גם בשאילתות ושפות תכנות למיניהן והנושא מאוד מסקרן

אותי בישיבות ודיונים שכולם מדברים על השליפות שהוציאו ועל השדות וכו', ואין לי הרבה מושג על מה הם מדברים.

יש לציין שאמנם תחום העיסוק שלי הוא פיננסים אך יש לי ידע וניסיון נרחב במערכות מידע ובבדיקות תכנה כך שאני מניח שאוכל להתמודד עם החומר לבד (בודק תכנה מוסמך וטכנאי PC ורשתות מוסמך בין היתר).

כיון שאין לי רקע בנושא כלל, רציתי לדעת האם יש מדריכים ברשת או תוכנות היכולות לעזור לי ולסייע לי מהבסיס של הבסיס,

ממש מאפס, לאדם ללא רקע בתחום, להתעסק עם הנושא ולדעת בסופו של דבר לבצע שליפות משאילתות.

לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) צריך להוריד את התכנה שעליה אוכל לעבוד (עדיין משתמשים ב-SQL SERVER בימינו?) ועוד איזה מדריך למידה למתחיל שיוכל לסייע לי שלב שלב, לאט לאט כיצד להבין את כל העסק.

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בשבילך בחינם

SQL ברמה בסיסית זה פשוט להחריד, ועם סביבות אונליין אתה לא צריך להתקין כלום אצלך. יש כמה כאלו ברשימה שנתתי לך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נראה לי ידידי - הידע שחסר לך הוא יותר כללי לגבי מסדות נתונים , איך מארגנים אותם , איך שולפים נתונים, מה המשמעות של גזירות וחיתוכים וכו.

SQL זו דוגמא אחת לזה ולאו דווקא הייתי נתקע ספציפית עליה.

היא גם לא דוגמא כ"כ ויזואלית.

אתה עוד יכול להתחיל יותר בצורה בסיסית להבין תיאורטית מה זה מסדי נתונים.

אולי אפילו לשחק קצת עם טבלאות וחיתוכים ביניהם ושאילתות בACCESS (שנותן לך את זה בצורה ויזואלית) ואז אם תרגיש שאתה רוצה להבין את הפקודות עצמן - ללמוד קצת SQL (שוב לא ממש תורה משמיים - זו שפה שכדי לדעת את הבסיס המינימאלי שלה - לא צריך ממש להתאמץ - היא מאוד ברורה למי שמבין מסדי נתונים)

אך ... ימי הselect from where:)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי בקורס הייתה מדריכה כ"כ איומה שנאלצתי ללמוד את זה לבד.

כמו שאמרו לפניי, הבסיס פשוט מאוד.

אם אתה בסביבה של מייקרוסופט, תוריד ה-SQL SERVER EXPRESS החינמי -

הגרסה המלאה בתשלום מיותרת לחלוטין לצרכיך, מעבר לכך שהיא זהה לגמרי...

לגבי מדריך: אנגלית, יודע?

גוגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי ספר SQL For dummies שאתה מוזמן לאסוף, אם אתה עדיין עובד באותו מקום שחפשת חניה אתה קרוב אליי.

אתה מוזמן לדבר איתי.

עריכה: אם אתה מעוניין תן לי התראה מראש, הספר בעבודה וצריך לזכור להחזיר אותו הביתה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הכי טוב אצל הרוסים,

בשביל השלבים הראשונים לא צריך שום ספר או תוכנה, האתר http://www.sql-tutorial.ru

נותן לך את כל מה שצריך, כמעט הכל באנגלית, רק הפורומים ברוסית.

מאז הפעם האחרונה שנכנסתי לשם הם הספיקו להתרחב ואפילו לחבר ספר שהועלה לאתר.

פורסם

קודם כל עדיף להתחיל מקריאה בכדי לקבל ידע תאורתי וכללי על מסדי נתונים

כשלב שני אני ממליץ להתקין sql management studio express ליצור שם מסד נתונים לדוגמא ולהתנסות בכתיבת שאילתות פשוטות ולהתקדם משם.

• תוכן חדש...