Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט גרנדה 2008 ומשום מה הרעש הכללי בשעת נסיעה נראה לי גבוה מדאי. לא נראה לי בעיה במפלט.

מה יכול להיות??

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות הרבה דברים ולכן כדאי להיכנס למוסך כדי לבדוק את הבעיה.

לדוגמא זה יכול להיות שאחת הגומיות ברכב לא אוטמת כמו שצריך ולכן נכנס רעש מבחוץ.

מוסך מומלץ לרכבי פיאט הוא גרינפילד מוטורס בראשל"צ.

פורסם

תודה עזרה.

אבל הרעש בא מהשסתומים כשאני מוריד טורים הם מרעישים. ובכלל המנוע (פונטו גרנדה 2008 ) מרעיש לא סביר. במכון בדיקה קומפיוקאר אמרו לי שזה בא מהשסתומים. השאלה מה הכי טוב לעשות.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

יש לגשת למוסך כדי לבדוק מה הסיבה לרעש, קשה לנו להעריך דרך דפי הפורום.

אני מאוד מקווה בשבילך שזו בעיה אחרת ולא בעיה בשסתומים כי כדי לסדר אותם בד"כ צריך לפרק ראש מנוע וזה תיקון די יקר.

מצד שני לא הייתי מזניח את התקלה מכיוון שהזנחה יכול לגרום לנזק רציני למנוע (שידרוש שיפוץ מלא של המנוע, שיעלה אפילו עוד יותר, או החלפה של המנוע).

מוסך מורשה מומלץ לרכבי פיאט הוא מוסך גרינפלד מוטורס בראשל"צ.

• תוכן חדש...