Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן . יש לי סאנדאון 1500 וחשבתי על כמה סאבים .

1/ XL LEVEL 4 DC שאני לא חושב שהמגבר יתמודד איתו 15'

2/BTL איפה משיגים בארץ ? 15'

3/ Sundown Audio Hybrid 15'

4/ זוג L7

מגבר שני . סלסטרה FA150 לקומפוננט .

1.סקאנדינביה DLS

2 HERTZ XL

3.HERTZ SPL SUOW

4 UP6I היו לי בעבר האיתי מרוצה השאלה עם יש טעם לחזור או לקנות רמקול טוב יותר חשוב לי שיהיה לו אופי צליל כמו של DLS שהיו לי כי האבתי אותם.

:wink:

פורסם

מה זה בדיוק sundown audio hybrid? ציין תקציב לסאב וקומפוננט. ואיך הגעת לסקנדינביה?

אגב אם אתה פתוח ליד 2 הייתי שוקל ללכת על הסאבים של אודי, דאבל hx380

A3

K04 Inside

פורסם

סקנדינביה זה סט שההתקנה שלו תעלה לך יותר מכל התקציב שלך.

ממליץ בחום על הXL ביחד עם ה2150 של סלסטרה, נשמעים מעולה ביחד

בקשר לסאב, בשביל הדיסי XL צריך מינימום 2000 רמס כדי להפעיל אותו כמו שצריך, וגם זה לא כלכך מספיק.

Btl 15 נורא יקר, בסביבות ה5000 שקל!

את הסאנדאון הזה אין לי מושג אף פעם לא שמעתי עליו.

דאבל L7 חוץ מרעש לא יעשה לך כלום, לא מדוייק ולא איכותי בכלל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הדאבל של אודי טוב מאוד, יישב לך טוב על המונו. והם ממש חדשים אם אני זוכר נכון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בעיקרון אם התקציב שלך נע באיזור ה3000-3800 לסאב\סאבים (אני אומר את זה לפי הסאבים שרשמת למעלה), ואתה מחפש הרבה רעש (שיש לו גם איכות כמובן)

חדש - אתה יכול להביא את ה DC LEVEL 4 הרגיל (פחות מ- 3000, אני לא יודע במדויק), ולא את הXL, הוא ישב לך טוב על המונו

ואם אתה מחפש משומש, אז כמו שרשמו לך, יש את ההרצים שלי, אם אתה באמת רציני ויש על מה לדבר אז נוכל להסתדר במחיר.

עם תכנון נכון של תיבה (פורטד), גם עם הDC וגם עם ההרצים אתה תגיע לתוצאות ממש טובות.

עם הDC יהיה לך יותר נוח לתכנן תיבה, כי מדובר באלמנט אחד, אז הגמישות בתיכנון התיבה תהיה גבוהה יותר.

עם ההרצים יהיה יותר מסובך לתכנן תיבה כי מדובר ב2 אלמנטים, אבל הנצילות תהיה גבוהה יותר.

אחרי הכל, תקציב שלך, החלטה שלך,

נקווה שתהיה שלם עם ההחלטה שלך, וכמובן, נשמח לשמוע :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין XL /ל LEVEL 4

האם המגבר שלי יפעיל את XL כמו שצריך שזה יספק אותי או שאין דרך לדעת? אני בדילמה על זה כי האיתי לוקח את הXL בלי לחשוב פעמיים ..

בקשר לקומפוננט יש למישהו XL להשמיע לי .? שאני יהיה סגור על זה .?זה מאוד יעזור לי .

פורסם

נדב אתה יורה גובהה, מה התקציב שלך לסאב?

מה התקציב שלך לסט קומפוננט?

איטום אין לך עדיין ברכב, חשמל אין לך עדיין ברכב, חיווט אין, אני לא מבין למה אתה קופץ כל כך גבוה בסוף אתה תתרסק ואני אומר לך את זה מניסיון לא רק שלי אלא של עוד אנשים פה בפורום שקנו מוצרים באלפי שקלים ובסוף לא היו מרוצים, אז תעשה צעדים שקולים אל תמהר! חבל על הכסף שלך!

לגבי סאב אני חושב שאין לך מה לחשוב על הXL ואמרתי לך את זה כבר הוא לא יוגבר כראוי על הסנדאון עדיף לך ללכת על LEVEL 4רגיל או על הצמד של אודי או על הסאב שלי שראית למה הוא מסוגל שהוא בתיבה אטומה (אז תחשוב מה יהיה כשהוא בפורטד...).

תחשוב על זה אל תמהר לקנות ציוד יש בשפע לא חסר ואם תצטרך עזרה יש לך למי לפנות..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...