Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעסקה הזאת כלל דבר כזה שנקרא נקודת מבט של סוכן. ככל שלסוכן יש בעיה או עניין, עליו לפתור אותה מול המעסיק שלו. אין ולא יכולה להיות, בארגון מתוקן, כל זוית הסתכלות אחרת פשוט אינה מתקבלת על הדעת. לא מתפקידו של הלקוח לדאוג לנציג המכירות ולא מתפקידו של הנציג להכריע מי יהיה לקוח ומי לא, שכן כרגע הנציג גזל מאת המעסיק שלו 8 לקוחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

MAGEN200, אני חושב שכאן הצדק בצד של הלקוח ולא בצד של העובד הממורמר.

כתבתי על זה בעבר, בשבוע שקניתי את הפאביה הייתי גם בסוכנות יונדאי בחדרה והתעניינתי על הוולוסטר.

ההפרש במחיר בכלל לא הרתיע אותי והוולוסטר ממש הדליקה אותי בכל מובן.

רק היחס המגעיל של אנשי המכירות שם מנעו מכלמוביל לקבל את הכסף שלי.

לא תגידו שהיה להם לחץ, או שבאתי בתזמון גרוע. בכלל לא, ב30 הדקות שהייתי שם לא בא בנאדם אחד אפילו.

ועדיין, מצאו לנכון להתייחס אליי בגישה שאפילו זה שמוכר לי במבה ומסטיקים לא מרשה לעצמו.

אילו רק היבואנים היו יודעים למי הם משלמים משכורת..

(וחבל שהם לא)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וואוו!! כמה אנשים קטנים יש פה! אדם שעובד בחברה לא מבין שהוא מייצג אותה?! כשלקוח מגיע אתה הפנים של החברה, גם אם ממנו לא תצא לך העמלה. פשוט חשיבה של בורג קטן במערכת שלעד ישאר בורג קטן! אתה רוצה אי פעם להתקדם בחיים? תתחיל לחשוב מעבר למשכורת הקרובה!

כשאני התעניינתי ברכב אחד הפקטורים המרכזיים בבחירת הרכב שלי (פיאט בראבו) היה השירות המצוין שקיבלתי בסמל"ת ביגאל אלון. מהרגע הראשון ציינתי שאני מגיע על מנת לבחור רכב לליסיג. בשלב הראשון ניסו לשכנע אותי לבחור אולי בעסקה דרכם (מקובל, בעיקר עקב עליות שווי רכב שעד ק"מ שנתי מסוים הופכות עסקאות ליסינג ללא כדאיות), אבל לאחר שירדו מזה השירות היה מעולה, גם באולם התצוגה וגם לאחר מכן שהתקשרו לקבוע לי נסיעת מבחן והציעו לפגוש אותי בבית/משרד (!) גם בליווי בנסיעה נתנו לי את ההרגשה הכי טובה.

אני בטוח שאמליץ על פיאט וסמל"ת לאחרים.

בשיפוצים

פורסם
אין ויכוח. לסוכן אין נקודת מבט. תואמה נסיעת מבחן, אמורה להיות נסיעת מבחן.

מעבר לכך, גם אם לא תואמה נסיעת מבחן, יש דרך להתנהג ללקוח פוטנציאלי.

ולסיכום - כמה אנשים שלא מתכוונים בכלל לקנות רכב, מקבלים אחד לנסיעת מבחן ???

הסוכן עשה שריר לא במקום. התנהגות לא ראויה, בטח שלא בתחום המסחר.

אם תקרא את כל ההודעות שלי בשרשור, תראה שאני ממש לא חושב שהסוכן התנהג בצורה נאותה.

אני לרגע לא חושב שסוכן המכירות היה בסדר.

אולי כדאי שתקרא שוב את השרשור

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

הלקוח אמור לקבל את הנסיעה, במקרה הספציפי הזה.

הוא הגיע, תיאם ואין מה לעשות, אפילו שזה לקח ליסינג.

UMI מפגרים, לטעמי, מבחינת המותג עצמו אין קשר אם זה לקוח פרטי או ליסינג, בסופו של דבר חלק מהרווחים מגיע גם מלקוחות הליסינג,.

בפעמים הבאות לפני שלקוח ליסינג מגיע צריך להסביר שלא נהוג לעשות כך, זה הנהלים ואין מה לעשות.

במקום UMI הייתי נותן לפותח השרשור פיצוי על עוגמת הנפש, מארגן לו נסיעה על איזו מכונית ספורטיבית שהם משווקים. ולא אני לא צוחק בכלל.

הסוכן לא אשם בכלל, אלה היבואן עצמו. אולי צריך למיין את הסוכנים טוב יותר, ושיקבלו משכורת טובה יותר, לפחות זה מה שאני הייתי עושה בתור בעלים של חברה. הם הפנים של החברה בסופו של יום.

פורסם

גם אני חושה שההתנהלות ראויה לטיפול מדרגים הגבוהים והדרכה לנציגים שלכולם מגיע יחס אדיב כי הם מייצגים מותג ומדיניות מסויימת בשם היבואן.

אני חושב שבצ׳מפיון מערך נסיעות המבחן מתנהל מעט אחרת כשכל הרכבים מרוכזים במקום אחד ונקבעות נסיעות מבחן לפי תאריכים בכל איזור על דגם מסויים במעין ימים מרוכזים ולכל רכב יש נציג שמבצע את הנסיעות עם הלקוחות הפוטנציאליים ויכול גם ללמוד מספיק על הרכב ולהסביר היטב, זה מה שאני הבנתי בכל אופן.

פורסם
אם תקרא את כל ההודעות שלי בשרשור, תראה שאני ממש לא חושב שהסוכן התנהג בצורה נאותה.

אני לרגע לא חושב שסוכן המכירות היה בסדר.

אולי כדאי שתקרא שוב את השרשור

1. תודה על שאתה מנסה להורות לי איך להסתכל על הדברים ואת מה לקרוא. אין צורך.

2. לאורך כל השרשור, אתה מנסה להראות את "נקודת המבט" של הסוכן. אני ושני החברים שכתבו מייד אחרי (וגם אחרים, כנראה), חושבים ש"נקודת המבט של הסוכן" לא אמורה לבוא לידי ביטוי בסיטואציה הנתונה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לדעתי זה בסה"כ מקרה שנובע מטיפשות של שני הסוכנים. סוכן מספר 1 לא ידע שהם לא עושים נסיעות מבחן ללקוחות ליסינג, וסוכן מספר 2 לא טרח לעדכן את אייל בעובדה הזו לפני שהגיע לאולם התצוגה. אפשר לקרוא לזה שחצנות או אפאטיות, אבל בסופו של דבר מדובר בטיפשות שנובעת מחוסר אכפתיות ומובילה לחוסר מקצועיות. לצערי, יותר מדי נותני שירות לוקים במחלה הזו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1. תודה על שאתה מנסה להורות לי איך להסתכל על הדברים ואת מה לקרוא. אין צורך.

2. לאורך כל השרשור, אתה מנסה להראות את "נקודת המבט" של הסוכן. אני ושני החברים שכתבו מייד אחרי (וגם אחרים, כנראה), חושבים ש"נקודת המבט של הסוכן" לא אמורה לבוא לידי ביטוי בסיטואציה הנתונה.

תפסת אותי "בנקודת מבט סוכן" ואתה לא מפסיק עם העניין

כנראה שאתה מפספס...ניסיתי לגרום לחברי הפורום להבין למה הסוכן התנהג כך,זה שהדבר בוטה ומזלזל בכך אין ספק.

אין לי ספק כי הדברים יכלו להאמר בצורה עדינה ומכובדת.

מסכים עם עניין תדמית החברה -הינו נציג החברה

תבין ברוב הסוכנויות נציגים מבצעים נסיעות מבחן ללקוחות פוטנציאליים אשר ירכשו בסופו של דבר רכב מהם (פתיחת הזמנה)

נכון שגם לקוח הליסינג פוטנציאלי,אבל כנראה שברגע שהנציג הבין כי לא הוא זה שיבצע הזמנה אלא חברת הליסינג-זה האחרון נפנף את הלקוח.

הדבר אינו תקין ובטח שמזעזע,אבל אם כל זאת תבין מאיפה נבע העניין (גם אם זה אינו תקין )

פורסם

^

"תפסת אותי" על "תבין מאיפה העניין". הבנתי (כן, כבר בהודעה שפתחה את השרשור). מקור ההתנהגות לא מעניין. זה לא אמור לקרות. העיקר שעל זה אנחנו מסכימים. :)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מגן200 - ההסבר שלך הוא התפרצות לדלת פתוחה, שכן זה היה מובן כבר מהתחלה. העניין הוא שההתנהלות פסולה. פתיחת ההזמנה לא יכולה להיות תנאי לרכישת רכב, שהרי לקוח בר-דעת יבצע נסיעת מבחן בכמה וכמה מכוניות וסוכנויות, אך יבחר לבסוף, לרוב, באחת בלבד. גם במקרה כזה צריך לנפנף אותו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מגן200 - ההסבר שלך הוא התפרצות לדלת פתוחה, שכן זה היה מובן כבר מהתחלה. העניין הוא שההתנהלות פסולה. פתיחת ההזמנה לא יכולה להיות תנאי לרכישת רכב, שהרי לקוח בר-דעת יבצע נסיעת מבחן בכמה וכמה מכוניות וסוכנויות, אך יבחר לבסוף, לרוב, באחת בלבד. גם במקרה כזה צריך לנפנף אותו?

אם זה היה מובן מההתחלה אז לא היית צריך להוסיף... ברור שההיתנהלות פסולה.

ואין פה שום התפרצות לדלת פתוחה-אתה זה שהשארת אותה לא נעולה:wink:

פורסם

הכוונה שלי הייתה שנקודת המוצא של השרשור הייתה שפותח השרשור נופנף בגלל היעדר העמלה. כלומר, ההסבר שלך לא היה נחוץ ובגלל זה נתפסת כמגן על הבחור.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...