Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתבתי לפני כמה ימים, אני מתלבט בין כמה רכבי 7 מקומות.

אחת האופציות המועדפות היתה שברולט אורלנדו.

הגעתי לסוכנות הראשית בירושלים, דיברתי עם איש המכירות וביקשתי לתאם נסיעת מבחן.

לכל אורך הדרך הדגשתי שמדובר בעסקת ליסינג.

נקבעה לי נסיעת מבחן להיום.

אני מגיע ואז פוגש אותי איש מכירות עם ידיים בכיסים וחיוך מזלזל.

"אה אתה מהליסינג?"

"אני לא מהליסינג, אני מגיע לעשות נסיעת מבחן כדי להחליט אם לקחת את הרכב".

"אז זהו שלא" הוא אומר בטון מזלזל. "על לקוחות ליסינג אנחנו לא מבזבזים את הזמן. הזמן שלנו יקר. אם אתה רוצה נסיעת מבחן, תשלם עליה."

הסתכלתי על התאריך כדי להיות בטוח שלא פספסתי את האחד באפריל אבל, לא.

אתם מבינים, אני - סמנכ"ל תשתיות בחברה ידועה ומכובדת במשק, אני מבזבז את הזמן ל UMI כי אני רוצה רחמנא לצלן, לעשות נסיעת מבחן לרכב שלהם.

אתם לא מתביישים??

אז תקשיבו טוב UMI. אם זה היחס שלכם לאנשים שרוצים לקנות את הרכבים שלכם, אז אני אומר לכם כבר עכשיו. הזמן שלי יותר יקר משלכם.

ולא רק שלי.

אנחנו 8 אנשי ניהול שבדיוק מסיימים את עסקת הליסינג ומחפשים רכב 7 מקומות.

ירדתם מהפרק.

אם אתם חושבים שאתם מוכרים זהב ואתם היחידים בשוק, אז תתעוררו.

ואני אדאג שתרדו מהפרק לגמרי בחברה שלנו. ככה הזמן היקר שלכם יהיה פנוי לגירבוצים.

הזמן שלנו יקר.

תודה אבל לא תודה.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף

כותב מכתב למנכ"ל UMI כדי שיעשה סדר אצלו באורווה.

בושה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עלובים כמו המכוניות שלהם.

לא נורא, לדעתי זה הכל מלמעלה, שברולט זה לא אוטו שהייתי שם עליו את היד שלי אי פעם.

גם אם זאת הקרוז שכולם מתלהבים ממנה ואני לא יודע למה, היה לי אותה לשלושה ימים וזה לא היה משהו כיף בכלל ביחס למאזדה 3.

תמשיך הלאה... אולי באמת יכבדו אותך בפורד יותר, לדעתי גם הSMAX נראית הרבה יותר טוב.

עריכה:

מדהים שבימינו אנשים משלמים כל כך הרבה כסף על מכונית מהניילונים, אבל אלה שמוכרים לך את זה לא מבינים את זה בעצמם.

במקומך, אני הייתי עושה את מה שאני עושה תמיד ופשוט אומר לו ככה:

אני: תגיד לי, אתה יודע מה הדבר הכי חשוב שיש לך פה?

הוא: (הוא תמיד יגיד "מכוניות", ככה קרה לי בפיג'ו סיטרואן)

אני: (חיוך) לא חמוד, הלקוח, כי בלעדיי אין לך עבודה, ועצוב לי שאתה לא מבין את זה. ואז אומר לו בטון לא נעים שהוא עוד ישמע ממני.

טורק את הדלק ויוצא. כי רק ככה מבינים במדינה שלנו.

Polo 2012

פורסם

המרגיז בכל הסיפור הוא שהרכב הוא אכן רכב נחמד למראה.

יש לו יתרונות על פני שאר המתחרים ואפילו על ה SMAX

בכל שאר היבואנים קיבלו אותי יפה ודאגו לנסיעת מבחן קצת מעל לסטדנרט ואפילו אחד מהם לקח אותי לכבישים מאתגרים כדי להראות את התנהגות הרכב.

כנראה ש UMI מוכרים זהב.

פורסם

ברצוני להתייחס לעניין- אני מבין את הרגשתך בנוגע לנסיעת המבחן, ואין לי ספק כי נציג המכירות התייחס בזלזול ובאי אכפתיות.:evil:

אך באותה נשימה אוסיף כי ישנם המון פעמים בהם מגיעים לקוחות אשר מעוניינים לקחת את הרכב בעסקת ליסינג.

בפועל יוצא שנציג המכירות "שורף " זמן על הלקוח ,אם בהסברים שכנועים ושאר ירקות,מתאם ומבצע נסיעת מבחן.

ולבסוף אינו פותח הזמנה ואינו מקבל עמלה.:roll:

אין לי ספק שהתנהגות הנציג חמורה ובלתי מתקבלת על הדעת, אבל באותה נשימה אני גם מבין את חוסר המוטיבציה למכור.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אין לי ספק שהתנהגות הנציג חמורה ובלתי מתקבלת על הדעת, אבל באותה נשימה אני גם מבין את חוסר המוטיבציה למכור.

אז הוא צריך להיות שומר בסופר, לא איש מכירות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא ברור אם לצחוק או לבכות.

חבל שבUMI לא הפנימו את העובדה שהלקוח הוא הדבר הכי חשוב, העובדה שמישהו בכלל טורח לעשות נסיעת מבחן על הרכב שלהם.

התחושה שהם עושים טובה שהם מוכרים לך?!

אני אגב כמעט בטוח שאם תשלח מכתב זועם לסמנכ"ל שירות שלהם הם ירדפו אחריך

פורסם

תשמע, אני לא ביקשתי כלום למעט נסיעת מבחן והדגשתי שאני לקוח ליסינג.

אם היתה בעיה, הייתי אמור לשמוע עליה לפני ולא אחרי שבזבזתי כמה שעות, שילמתי על חניה לרכב שלי וחיכיתי בתור שיתפנה נציג מכירות.

פורסם
אז הוא צריך להיות שומר בסופר, לא איש מכירות.

כנראה שלא הבנת אותי-תנסה לשים את עצמך במקומו-ואני לרגע לא מצדיק את התנהגותו.

אבל עמוק עמוק אולי תצליח להבין את חוסר המוטיבציה למכור....:oops:

פורסם

למה לא דרשת לדבר עם המנהל? ולמה לא לקחת את הפרטים של הנציג מכירות?

אתה חייב לעשות עם זה משהו. זה מקרה מזלזל ביותר וזה מרתיח.

פורסם

שלחתי מייל לנציגת השירות שלהם.

חזרה אליי מייד והיא מבררת את העניין.

בואו נראה לאן זה יתפתח.

פורסם

מה זה השטויות האלו להבין אותו? הוא סוכן נסיעות וכל אחד הוא לקוח לא משנה איזה עסקה הוא עושה,

המטרה הראשית שלו להוציא כמה שיותר מכוניות מהחברה ועכשיו הוא הפסיד הרבה לקוחות.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

שאני רציתי לעשות נסיעת מבחן ברכבים של ליסינג פשוט התקשרתי לחברת הליסינג וקיבלתי עד המשרד את הרכב לנסיעה , עם זה רנו או סיטרואן, הגיע לי עד שער החניה, מי שרוצה לעשות עסקה מביא ללקוח את הרכב.

פורסם
שאני רציתי לעשות נסיעת מבחן ברכבים של ליסינג פשוט התקשרתי לחברת הליסינג וקיבלתי עד המשרד את הרכב לנסיעה , עם זה רנו או סיטרואן, הגיע לי עד שער החניה, מי שרוצה לעשות עסקה מביא ללקוח את הרכב.

מצויין- אתה רק מחזק את דברי (אם הנציג הבין שהעסקה לא תתבצע דרכו-משמעו ללא עמלה) והוא רק הצינור להמשך העסקה

אז חברת הליסינג/הסוכן/איש קשר אמור לספק את עניין הנסיעה ולא להשליך את הלקוחות לנציג מכירות באולם

פורסם
מצויין- אתה רק מחזק את דברי (אם הנציג הבין שהעסקה לא תתבצע דרכו-משמעו ללא עמלה) והוא רק הצינור להמשך העסקה

אז חברת הליסינג/הסוכן/איש קשר אמור לספק את עניין הנסיעה ולא להשליך את הלקוחות לנציג מכירות באולם

אומנם ככל הנראה הנציג הבין שהעסקה לא תתבצע דרכו וללא עמלה אבל הוא לא הבין שהוא לא מייצג את חשבון הבנק שלו, הוא צריך להבין שהוא מייצג את UMI ועם ייצוג כזה לא פלא שלא מתקרבים לרכבים שלהם.

Nissan Note Acenta 2011

• תוכן חדש...