Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.לא יודע אם יש רשימה מסודת , אבל מספיק מבט בקבצי key layout שקיימים במערכת כדי להבין את הפקודות שניתן להשתמש בהן. VOLUME_UP / VOLUME_DOWN , MEDIA_NEXT / MEDIA_PREVIOUS

2.אפשר אבל צריך קצת ידע בתכנות בשביל זה

3.אם אתה מדבר על זה שהיציאת HDMI המובנית של המכשיר תעבוד במקביל לUSB - אז כן לא רואה שום בעייה עם זה

אם אתה מדבר על זה שהיציאת USB תספק גם HDMI עם מתאם וגם שליטה לJoycon - אז כן :) הפורט בעיקרון מסוגל להכיל עד 127 מכשירים שמחוברים בUSB ( אני אישית עבדתי עם 7 במקביל , היה מגניב לראות 3 סמני עכבר :D )

היכולת להוציא HDMI כרגע מבחינתי מוטלת בספק , וגם לא ממש מובנת אם כל מה שאתה מחפש זה אודיו ( אתה מתכנן לחבר מסכים נוספים או משהו? )

לאודיו יש דונגלים USB-SPDIF שאמורים לעבוד על אותו דרייבר ג'נרי usb audio שדיברנו מקודם

למכשיר אין יציאת HDMI מובנית. אני מדבר על דונגל שיודע לפצל את היציאה לטעינה לשניים - כאשר לאחד מהם להוסיף מתאם ל-USB לטובת ה-JoyCon ולשני לחבר ממיר ל-HDMI שיהיה מחובר לממיר ל-VGA + SPDIF.

וואו, אף פעם לא חשבתי שאני אכתוב כל כך הרבה קללות בתגובה אחת... :-D

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז זה משהו שקיים רק לGalaxy Tab ( או לפחות לא ראיתי את זה במכשיר אחר )

אם הדונגל שאתה מדבר עליו מאפשר גם USB אז לא אמורה להיות בעייה לפי מה שאני רואה

דרך אגב אני בכלל לא בטוח שזה USB-HDMI פרופר , ממה שאני זוכר יש להם חיבור 30 פינים מיוחד שכנראה משם הם מוציאים את הHDMI

חיפוש קל העלה לי את זה לגבי ה10.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1305987&highlight=hdmi+usb

אז קח בחשבון שיכול להיות שזה לא ממש אפשרי להוציא גם HDMI ולהשתמש בUSB HOST באותו זמן , תבדוק את העניין יותר לעומק

ואין מה לעשות עם הדברים שאנחנו מתעסקים איתם חייבים לקלל מדי פעם :D

עריכה :

או שכן? ( סתכל בפוסטים האחרונים )

http://www.galaxytabforums.net/forum/galaxy-tab-10-1-accessories/1254-hdmi-usb-host-one.html

קיצור תבדוק לעומק :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ברגע שזה יושב ברכב אני צריך שהטאבלט יעשה בו זמנית 3 דברים:

1. ייטען.... דה...

2. יציאה ל-HDMI לטובת הפרוססור

3. יציאה ל-USB לטובת ה-JoyCon

אפשרי או שנסחפתי לגמרי???

מדובר על גלקסי טאב 8.9.

פורסם

נסחפת? לא ממש

אפשרי? אין לי מושג תבדוק בעצמך

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני מחפש.... אני לא מוצא שום Dock או מתאם/מפצל שנותן לי גם יציאה ל-HDMI או ל-30 פינים, זה אותו דבר מבחינתי וגם ל-USB.... מישהו מכיר?

• תוכן חדש...