Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן מישהו יכול להסביר לי ברמה של מישהו שלא מבין יותר מדי איך בדיוק הפרוססור מוציא מהטאבלט שמוציא סאונד באיכות נמוכה סאונד באיכות טובה? אם זה ככה א למה בעצם לקנות HU משוכללים אם אפשר לקנות במקום זה פרוססור?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר בגלקסי טאב 8.9 עם 3G (דגם P7310).

תומך בusb host.

זה הקיט : http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EPL-1PLRBEGSTA

אבל usb audio כנראה לא יעבוד לך , לא הצלחתי למצוא מישהו ברשת שהצליח עם המכשיר הזה

אתה יכול לנסות לבקש מהמפתחים או ללמוד קצת בעצמך ולנסות למרות שלא נראה לי שאתה בכיוון הזה..

כמו כן מישהו יכול להסביר לי ברמה של מישהו שלא מבין יותר מדי איך בדיוק הפרוססור מוציא מהטאבלט שמוציא סאונד באיכות נמוכה סאונד באיכות טובה? אם זה ככה א למה בעצם לקנות HU משוכללים אם אפשר לקנות במקום זה פרוססור?

הטאבלט מוציא סאונד באיכות נמוכה כי הDAC ( ממיר דיגיטלי->אנלוגי ) שלו באיכות ירודה

כשאתה עובר לusb או hdmi אתה בעצם מוציא סאונד באופן דיגיטלי - ככה אתה מוציא את הטאבלט מהמשוואה ותלוי בעיקר בDAC שנמצא בפרוססור או בDAC חיצוני שאתה יכול לבחור את האיכות שלו לפי כמה שאתה מוכן לשלם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תשובה לשאלה שלך קשורה להמרת האות מדיגיטלי לאנלוגי,

הטאבלט שלך בעצם לוקח אות דיגיטלי (מידע בינרי , 0101 שמגיע מקובץ או מהאינטרנט ), וממיר אותו לאות אנלוגי, כלומר לזרם שבחיבור לרמקול / אוזניות יתן צליל שתוכל לשמוע .

ההמרה הזאת מתבצעת בטאבלט בצורה מאוד לא איכותית , בגלל רכיבים אלקטרונים זולים, מגבלות פיזיות ועוד..

בחיבור דיגיטלי המידע שהטאבלט מעביר לפרוססור הוא דיגיטלי בלבד, ולא עבר עיבודים שגרמו לו לאבד איכות .

למעשה אי אפשר לאבד איכות מאות דיגיטלי, כי מידע בינרי לא יכול להשתנות ולאבד איכות ללא המרה.

הפרוססור לוקח את האות הדיגיטלי וממיר אותו לאנלוגי, בדיוק כמו שהטבלט עושה רק באיכות הרבה יותר גבוהה.

לסיכום: זה לא שהפרוססור מקבל מהטאבלט סאונד באיכות נמוכה והופך אותו לאיכות גבוהה ,

הוא מקבל אות דיגטלי (שעדיין לא איבד איכות) וממיר אותו בצורה איכותית לאנלוגי.

עריכה : לא ראיתי את התגובה האחרונה , +1 ל Dj-Guts :)

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

אתה מוזמן להצביע כאן:

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=24614

(לא צריך להגיב שם, רק ללחוץ על הכוכב הצהוב מצד שמאל לכותרת הבאג)

ואולי גוגל ישקלו להכניס את הפיצ'ר הזה.

אגב, ממליץ לבדוק את ההד-יוניטים החדשים של פיוניר, מסדרת ה-AppRadio.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/AppRadio/

אני יודע שהם תומכים לגמרי בהזרמה מהאייפון, אבל אני רואה שיש גם תמיכה מסויימת באנדרואיד.

שווה לבדוק מה היא כוללת. אולי אפשר להזרים אליהם תוכן גם מאנדרואיד באופן דיגיטלי.

בכל אופן, למרות שמדובר באיכות בסיסית, ה-D2A שלהם יהיה עדיף על הטאבלט.

תגיד, לאיזו מערכת אתה מייעד את העסק הזה?

אם מדובר במערכת נחמדה בלבד, לדעתי כל ההסתבכות עם המרה חיצונית מיותרת לגמרי. יהיה הבדל באיכות, אבל הוא יהיה זניח.

פורסם

אני עדיין בשלב המחקר, גם פתחתי שרשור אחר שבו התייעצתי מה לבחור...

בגדול אני רוצה קומפוננטים מקדימה שבשלב הסופי יהיו מחוברים בהגברה אקטיבית ובנוסף איטום של הרכב. לגבי הפרוססור עד כמה שהבנתי הוא יעזור בכל מקרה.

פורסם

דרך אגב, באותו עניין, מדובר בסיטרואן C3 עם שליטה על המע' מההגה. אני מחפש דרך לשלוט על הטאבלט דרך ההגה... אני יודע של-CarPC יש אופציה כזו בעזרת ה-JoyCon

(http://www.rcjoycon.com/base_3/menu_10.php?com_board_basic=read_form&menu=10&com_board_idx=14)

אבל למיטב הבנתי זה לא מתאים לאנדרואיד.... למישהו יש רעיון??

פורסם

אמנם אין פתרון ייעודי , אבל הjoycon יכול לעבוד בדיוק כמו שהוא עובד בלינוקס

לא תוכל להתקין את התוכנה שלהם , אבל סביר להניח שתוכל לקנפג אותו עם לפטופ ואז להשתמש בו כרכיב hid

ברגע שהוא יהיה ככה אז תוכל להגדיר במערכת עצמה על המיפוי כפתורים

זה לא משהו שניסיתי , ואין לי שליטה מההגה ברכב אז גם אני לא מתכוון לנסות בעתיד

אבל אני די בטוח שזה יכול לעבוד..

אם יש לך יחידה כזאת אני אולי אוכל לעזור

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כמה שאלות.....

סליחה על הבורות, אבל מה זה HID?

ההבנה שלי של המוצר הזה נגמרה אחרי השלב שאני יכול לקבוע לכל כפתור בהגה סוג של "אות" במקלדת... וגם את זה לא בטוח שהבנתי נכון... מה עושים הלאה מפה לא כל כך ברור לי. איך אני קובע בטאבלט מה כל אות כזו שהוא מקבל עושה??

פורסם

HID = Human Interface Device אם אני זוכר במדוייק :)

בקיצור רכיב שמתנהג כשלוחה של הגוף שלך כמו מקלדת , עכבר וכו'

אם אתה יכול לקבוע לכל כפתור בהגה character במקלדת אז אני יכול להגיד ש95 אחוז לא תהיה בעייה לשלב את זה באנדרואיד

בשביל זה תצטרך שהטאבלט יכיל 2 דברים :

1.usb host כמובן ( יש עוד פתרונות , אבל זה הפתרון הכי פשוט בשבילך )

2.android 3.0 ומעלה

כדי לקבוע מה כל כפתור יעשה יש קבצי key layout

http://source.android.com/tech/input/key-layout-files.html

כל מה שתצטרך לעשות זה למצוא את הkey code שהוא שולח ולהחליף את הפקודה שהוא מבצע ( בקיצור מיפוי פשוט )

פורסם

ככה אני עשיתי עובד מעולה ואיכות מקסימלית השוותי מול הרדיו דיסק של אלפיין 9855 ..

ועדיין איכותי לא פחות , סתכל בחתימה

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

"כל מה שתצטרך לעשות זה למצוא את הkey code שהוא שולח ולהחליף את הפקודה שהוא מבצע ( בקיצור מיפוי פשוט )"

מה זה פשוט, ממש קלי קלות.... לא הבנתי מילה :-)

יש לי הרגשה שאתה עוד תשמע ממני :-)

פורסם

אוקי כנס לאשכול הזה

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459892

רד עד לפוסט 3 לחלק של Re-Mapping Input Buttons/Keys

זה כמעט בדיוק מה שתצטרך לעשות עם הjoycon

אין לי בעייה לשמוע ממך אבל בלי שאלות מטומטמות :D

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה, זה פוסט מעניין, קצת מסובך לאהבלים כמוני, אבל מעניין :-)

שלוש שאלות..... אני מקווה שלא מטומטמות מדי...:

1. איפה אני יכול למצוא רשימה של פקודות? לדוגמא מה הפקודה כדי להעלות/להוריד ווליום? לקפוץ שיר קדימה/אחורה?

2. יש אפשרות לתכנת את זה ככה ש-scancode מסויים יגרום לתוכנית מסויימת להיפתח לדוגמא?

3. לא יודע אם קראת את השרשור מהתחלה, אבל אני רוצה להוסיף גם יציאה ל-HDMI כדי לקבל את הסיגנל הדיגיטלי ולהוציא אותו לפרוססור. יש אפשרות לחבר במקביל גם יציאה ל-USB לטובת העניין הזה וגם יציאה ל-HDMI?

ושוב תודה רבה :-)

פורסם

1.לא יודע אם יש רשימה מסודת , אבל מספיק מבט בקבצי key layout שקיימים במערכת כדי להבין את הפקודות שניתן להשתמש בהן. VOLUME_UP / VOLUME_DOWN , MEDIA_NEXT / MEDIA_PREVIOUS

2.אפשר אבל צריך קצת ידע בתכנות בשביל זה

3.אם אתה מדבר על זה שהיציאת HDMI המובנית של המכשיר תעבוד במקביל לUSB - אז כן לא רואה שום בעייה עם זה

אם אתה מדבר על זה שהיציאת USB תספק גם HDMI עם מתאם וגם שליטה לJoycon - אז כן :) הפורט בעיקרון מסוגל להכיל עד 127 מכשירים שמחוברים בUSB ( אני אישית עבדתי עם 7 במקביל , היה מגניב לראות 3 סמני עכבר :D )

היכולת להוציא HDMI כרגע מבחינתי מוטלת בספק , וגם לא ממש מובנת אם כל מה שאתה מחפש זה אודיו ( אתה מתכנן לחבר מסכים נוספים או משהו? )

לאודיו יש דונגלים USB-SPDIF שאמורים לעבוד על אותו דרייבר ג'נרי usb audio שדיברנו מקודם

• תוכן חדש...