Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כוונות להביא לארץ רכבים של חברות אקזוטיות אחרות או שזה יהיה רק פרארי ומזראטי?

קצת למבורגיני,רולס רוייס...עם הריח בא התיאבון :)

סתם,אני יודע שאני לא מציאותי.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת למבורגיני

כן, אתה לא מציאותי אם אתה חושב שיש סיכוי בעולם שיבואן פרארי יהיה גם יבואן למבורגיני (ההיסטוריה של 2 החברות האלה תמנע מצב כזה לחלוטין).

יתרה מכך, אני לא רואה מצב שחברה שמייצרת רכבי על תסכים לשווק דרך יבואן שכבר משווק מותג על אחר.

אבל אני די בטוח שעכשיו שפרארי ומזראטי בארץ, גם הנהלת צ׳מפיון תעשה את השיקולים שלה ותדאג להביא לפה את למבורגיני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הוא לא אמר שאוטו איטליה מתכוונים להביא למבורגיני הוא אמר שיש כוונות להביא למבורגיני ורולס רויס, והוא לא לגמרי לא מציאותי, החוק החדש מאשר ליבואנים אישיים לשמש כיבואנים קטנים, והם ככל הנראה יביאו רכבים אקזוטים, פשוט סוכנות של רכבים אקזוטים ולא של מותג מסויים, קיימים לא מעט כאלה באירופה, לא סתם מגיעה לאוטומוטור השנה האוונטדור דרך יבואן אישי שרוצה לפרסם את עצמו, וכנראה שיהיה אחד מאלה שישמשו כסוכנות אקזוטיות

פורסם

אבל אני די בטוח שעכשיו שפרארי ומזראטי בארץ, גם הנהלת צ׳מפיון תעשה את השיקולים שלה ותדאג להביא לפה את למבורגיני.

צ'מפיון לא מסוגלת לטפל כהלכה ברכבים פשוטים, מסכן האדם שיקנה למבורגיני ויטפל שם.

פורסם
הוא לא אמר שאוטו איטליה מתכוונים להביא למבורגיני הוא אמר שיש כוונות להביא למבורגיני ורולס רויס, והוא לא לגמרי לא מציאותי, החוק החדש מאשר ליבואנים אישיים לשמש כיבואנים קטנים, והם ככל הנראה יביאו רכבים אקזוטים, פשוט סוכנות של רכבים אקזוטים ולא של מותג מסויים, קיימים לא מעט כאלה באירופה, לא סתם מגיעה לאוטומוטור השנה האוונטדור דרך יבואן אישי שרוצה לפרסם את עצמו, וכנראה שיהיה אחד מאלה שישמשו כסוכנות אקזוטיות

אתה טועה, לא ניתן לייבא לישראל רכב ביבוא אישי כאשר יצרן הרכב אינו מיוצג בישראל ע"י יבואן ישיר (החתום בחוזה יבוא ושיווק בישראל מול היצרן במישרין), מה שאתה מתאר זה "סוחרי סוסים" שמייבאים לך רכב ודקה אח"כ דבר אל הקיר ! הם לא יספקו לך אחריות, לא יספקו לך שירותי תחזוקה, לא יספקו לך חלקי חילוף במשך 7 שנים מיום קבלת הרכב והכי חשוב: לא יספקו לך וליצרן מידע על הימצאות הרכב בישראל כדי לקבל הודעות בנוגע ל-RECALL ותיקונו - לכל אלה מחויב יבואן רכב בישראל כלפי הלקוח.

פורסם

VivaItalia

כנראה שלא שמעת על המלצות ועדת זליכה .

סוחרי הסוסים יהפכו להיות יועצי יבוא מוכרים ויאפשרו להם להביא עד 20 מכוניות בשנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, ממתי כל מה ש"שמעת" הופך לחוק מחייב ?! בשלב זה אין למסקנות ועדת זליכה כל תוקף משפטי וגם כשיוטמע הנושא שציינת, עדיין העיקרון לפיו ניתן לייבא רק רכב שיצרנו מיוצג בישראל ע"י יבואן רכב יישמר כי אף אחד לא ייקח אחריות על כלי רכב כאלה.

גם הסדרה היא לא ג'ונגל ...

פורסם

אני לא כתבתי שזה ייכנס , אני מעריך אישית שדבר לא יקרה , ודרך אגב מדובר גם על יבוא כלי רכב שאין להם כאן יבואן רשמי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת, מנציג של אוטו-איטליה אני ציפיתי לתגובות קצת פחות ילדותיות ואגרסיביות שלא לצורך

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...