Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמין שגם ה458 נכנסת לאולם התצוגה, הרי היה כתוב שיוצגו 3 פרארי באולם תצוגה,הקליפורניה כבר שם,עכשיו נכנסות ה458 והFF כנראה.

תודה על השיתוף.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן, הגרר בשילוב מחירי הדלק בהחלט מבהירים אירוניה מהי.

רק היום יצא לי לחשוב על זה שבאמת מעניינת אותי צריכת דלק של הפרארי 458 בארץ (שום ציניות, אלא סקרנות אמיתית נטו).

הסיכוי שבעלים של אחת כזו, יערוך בדיקה אמיתית, יותר נדיר מ...כל דבר נדיר אחר, בערך :).

תודה על שיתוף התמונות.

זה מן הסתם משתנה לפי סגנון הנהיגה, אבל בנהיגה אגרסיבית (נותנים לך פרארי ל-8 שעות...) עשינו 1:3 אם אני זוכר נכון. כבר ראיתי גרוע יותר (יש אנשים שעם איוו משופרת היו עושים פחות מ-2 ק"מ לליטר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שמשעשע הוא שבארצישראליות אופיינית

הסוכנות ממוקמת במעין פינה חצי-חשוכה עם שברי כביש מסביב, אתר בניה בסמוך,

שלטי פרסומת מתנדנדים... בקיצור, סמטה תל אביבית חצי-מצויה,

בלי הוד או הדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
באמת הFF נראת רע מאוד! ובכל זאת, כיף לראות אותה בארץ!

אפשר שדלק מוטורס ייבאו בעתיד את פרארי וככה המחיר יהיה בגדר הסביר?

יבוא אישי מכיר?

גרנטוריסמו S בערך 380 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157921528&lang=en&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&pageNumber=1

F430 סקודריה בערך 660 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=157814348&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=1

קליפורניה בערך 800 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157230825&lang=en&__lp=21&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&pageNumber=1

Detailer.gif
פורסם
יבוא אישי מכיר?

גרנטוריסמו S בערך 380 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157921528&lang=en&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&pageNumber=1

F430 סקודריה בערך 660 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=157814348&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=1

קליפורניה בערך 800 אלף אחרי מיסים.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=157230825&lang=en&__lp=21&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&export=ALSO_EXPORT&pageNumber=1

המטרה שלך לא ברורה בעיני אבל אתה מוסר מידע מטעה.

שלושת המכוניות שציינת זולות ביותר מ50% ממוצע המחיר של מכוניות זהות באותו לוח.

פורסם
זה מן הסתם משתנה לפי סגנון הנהיגה, אבל בנהיגה אגרסיבית (נותנים לך פרארי ל-8 שעות...) עשינו 1:3 אם אני זוכר נכון. כבר ראיתי גרוע יותר (יש אנשים שעם איוו משופרת היו עושים פחות מ-2 ק"מ לליטר).

אני רוצה לקרוא על צריכה "מנהלית" פה בארץ - עירוני ובין עירוני. מעניין אם היא עוברת את ה-1/10 בבין עירוני...

פורסם
אני רוצה לקרוא על צריכה "מנהלית" פה בארץ - עירוני ובין עירוני. מעניין אם היא עוברת את ה-1/10 בבין עירוני...

מי שישאל את השאלה הזאת ייבעט החוצה מאולם התצוגה, ובצדק. זה נודניק ולא קונה פוטנציאלי.

ואין ספק שתנועת המחאה הצליחה בגדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כיף לראות תמונות, חבל שלא יצא לי עדיין לראות פרארי על הכביש. המזראטי גראנטוריזמו הלבנה מסתובבת לא מעט בהרצליה פיתוח.

emotion of motion

פורסם

רק רציתי לציין שהמושבים האופציונליים בסקודריה הזו כל-כך לא נוחים ויותר קשים מאבן, אז אל תרוצו להזמין :wink:

כולם ראו פרארי ומזראטי על הכביש חוץ ממני, בעיקרון התכנון הוא לבוא להן בגבוהות באיילון...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מי שישאל את השאלה הזאת ייבעט החוצה מאולם התצוגה, ובצדק. זה נודניק ולא קונה פוטנציאלי.

ואין ספק שתנועת המחאה הצליחה בגדול.

1. תודה על הכינוי נודניק.

2. אני לא מתיימר להיות קונה פוטנציאלי. לא משנה מה יהיה מצבי הכלכלי בעתיד, אני לא מתכוון להוציא 1.5+ על מכונית בארץ ויש לי לא מעט סיבות אישיות לכך.

3. סקרנות היא דבר טבעי, אז אחרי כל הפרגון לרוכשי פרארי (והאמן לי שיש פירגון), מעניינים אותי גם נתונים תכלס.

פורסם

אם הייתה לי האפשרות הכלכלית בוודאי שהייתי קונה פרארי. אם הייתה לי פרארי בוודאי שהייתי בודק צריכת דלק.

קרוב ל20 שנה אני מתדלק את המכוניות הפרטיות שלי והיו מיכלים בודדים שלא בדקתי צריכת דלק. זהו מדד חשוב על מנת לאבחן אם מתפתח לך וירוס ברכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...