Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלוש חודש בערך קניתי מערכת האודיו לרכב

סאב של rockford p1

מגבר של BOSS cx 600

זוג רמקולים של פיוניר

מערכת של אלפין

וזוג קומפוננטים הכל יצא 3700 ש"ח

אחריות קיבלתי על המערכת והמגבר

אחרי שבוע נשרף הסאב ואחליפו לי ללא תשלום

ואחרי חודשיים(לפני יומיים) שוב נישרף הסאב

הפעם לא יחליפו לי ולפי מה שהבנתי בכללי הסאב הזה מעפן אז הלכתי להסתכל באיביי ראיתי שממש זול שם

ורציתי להתייעץ אייזה סאב לקנות אני רוצה לקנות משו טוב חזק יש הצעות !?!?

יש לציין שאני לא ממש מבין.. אייזה חברה הכי טובה ?!?

פורסם

זה התוצאה הראשונה שמצאתי בגוגל : car-subwoofer-review.toptenreviews.coml

ולפי מה שאני רואה שם ה - Alpine SWR-1023D

דיי זול יחסית והוא הכי טוב מה אתם אומרים? אני יוצא מהתיבה את הסאב של רוקפורד השרוף ויזמין תאלפין וישים אותו בתיבה במקום ??

פורסם

קודם כל לא הייתי רץ להזמין מאייבי סאב כיוון שאל תשכח שיש עלות למשלוח (סאב הוא לא דבר קטן או קל!) יש דברים שעדיף לרכוש בארץ, יש גם אופציה לא רעה (אם זה בא בחשבון) לרכוש סאב יד שנייה מחברי הפורום - יש פורום אודיו יד שנייה.

דבר שני המגבר מונו שלך הוא של BOSS שזה אומר שהוא מגבר סיני פשוט הייתי בודק אופציה אולי הוא מוציא בטעות DC לסאב

מה שאומר שלא משנה איזה סאב תביא אתה תגמור לו את החיים!

גם אני לא אוהב את ה P1 של רוקפורד אבל לא הגיוני ששני סאבים נשרפו בתקופת זמן כה קצרה. ממליץ לבצע בדיקה במגבר!

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

בתור אחד שהיה לו זוג p1 על מונו R500.1, והיה על טיפה יותר מחצי גיין ועל 6 DB באס בוסט, לעולם לא היה בעיה בסאבים

הסאבים דפקו כמו מטורפים תיבדוק את המגבר שלא ישרף עוד אלמנט צריך להיות ממש גאון בשביל לשרוף את הסאב הנל.

בשיפוצים..

• תוכן חדש...