Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד,לפורד יש מה להציע בתחום,מקווה שהיא בשוק הספורטיביות מה שאלטו גמרה לשאר היצרנים לעשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק שהמצלמות נכנסו לפעולה, מגיעים לארץ רכבי ספורט מעניינים.

:twisted::lol: coincidence ? I think not

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

דלק הבינו ששוק הליסניג לבדו לא יחזיק אותם לנצח אז קצת לתדמית לא מזיק ,בטח אחרי שיונדאי עשו להם בית ספר בשוק הפרטי.

פורסם

אני מאמין שהביטוי המתאים הוא "ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווההההההההההההההההוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחרי שב.מ.וו אמרו להם שהם חייבים להביא הכול הם מנסים את זה גם המותגים האחרים.

נראה איך יהיו מכירות הליסינג שלהם שפורד יפסיקו למכור את מנוע ה 1.6 והאופציה היחידה שלהם תהיה 1.0 3 צילינדר.

אייל

פורסם

צר לי לצנן את ההתלהבות אבל משפטים כגון "במגעים עם היצרנית" "שקולים בחיוב" וכו'.. אלו משפטי כסת"ח.

בא מר כתב "רועי צוקרמן" (ואני לא מאשים אותו בכלום הוא צריך כותרת מפוצצת כמנהג YNET). כותב לדלק מוטורס מייל: "פורד משיקה את הפיאסטה ST החדשה, תגיע אלינו?", דלק מוטורס כמו כל יבואן היו שמחים לייבא מכוניות כאלו אם הם יכלו לקבל תמחור טוב, אבל על דגמי ספורט/ספורטיביות, אין הנחות ליבואנים בדרך כלל כמו שהם מקבלים על רכבים עם נפח שוק גדול ולכן הם כותבים בחזרה " כמו תמיד, אנחנו בודקים מחירים עם היבואן"... מה הטעם לייבא פיאסטה ST אם מחירה יהיה 180 אלף שקל?

אבל אולי אולי עכשיו, עם העבודה שמותג פורד הופך להיות המשמעותי בדלק מוטורס, הם ירצו להוסיף משהו לתדמית.

פורסם

סחתיין על הצעד שדלק מוטורס עושים,

מה שעוזר לכיוון המוטורי ברכה.

למי שהגיב על הMPS אז דע כי יש אחת שמסתובבת באזור הרצליה קיפוח (שחורה עם מספר לבן) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם אתה מתכוון אליי, אז לפחות השמועה שאני שמעתי, הייתה על אחת עם מספר צהוב, אבל כמובן שגם הבשורה שלך מצויינת :), תודה.

אני מאוד אתרגש לראות FOCUS ST עם מספר צהוב בארץ ואני מאחל ליום המבורך הזה.

• תוכן חדש...