Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה זה פשוט השעה... :morning:

מיצעד אחד לא ממש כדי לך את המגבר הזה בגלל שהוא חזק מידי בישבילך...

מיצעד שני הוא ינצל את הסאב עד הסוף והיה חזק ואיכותי יותר מה501X בגלל הקרוס ולאופס...

ד''א

הוא שאלה על המגבר עניתי אבל לא שמתי לב להודעה אחת בדיון

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם סיבכתם פה את כל העניינים.

אם כל סאב שלך הוא 2 סלילים,הרווחת שתי יציאות במגבר בגלל שאתה יכול לחבר כל סאב על יציאה ב2 אוהם והמגבר יוציא לו בדיוק מה שהוא צריך,200RMS ואז ישארו לך 2 יציאות לחיבור קומפוננט או רמקולים רגילים.

אם כל סאב שלך הוא סליל אחד אז אתה משתמש בכל היציאות במגבר (גישור) ובמצב הזה המגבר מוציא פי 2 כוח ממה שכל סאב יכול לקבל,במצב זה יש לך עודף כוח,כלומר על כל גישור יש לך 400RMS לעומת כל סאב שהוא 200RMS שזה דווקא דבר לא רע בכלל.

יש מבין?במצב שאתה עומד בו 1000 שקל זה מחיר זנותי למגבר כזה.

תחטוף.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

נאו - אתה מתכוון בתנאי שכל סליל הוא אכן בהתנגדות 4 אוהם וכל סליל עומד בעומס של 100 אר אמ אס, ולפי מיטב ידעתי לא כך הדבר

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המגבר מצויין בשביל המחיר.

סאב שני סלילים לא דורש שתי הגברות, פשוט מחברים את הסלילים במקביל או הטור (תלוי בהתנגדות שלהם ובמגבר שלנו) ומחברים אותם כמו סאב רגיל למגבר.

אין דבר כזה מגבר חזק מדי, יש רק מגבר חלש מדי. אם הא חזק אפשר להגביל לו את ההספק.

יש לך כבר את שני הסאבים של סרווין וגה?

כעקרון המגבר הזה הכי מתאים להרצת סט קדמי וגישור זוג ערוצים לסאב. אם תריץ עליו שני סאבים (כל אחד על זוג ערוצים מגושר) כנראה שמערכת החשמל שלך תסבול כי למיטב זכרוני יש לו צריכת זרם גבוהה.

כמו כן השאלה היא אם יש לך עוד מגבר? (במידה ותרצה לגשר את שני זוגות הערוצים).

פורסם

תודה לכל העונים ...

תאמת אני לא מבין גדול במערכות והתקנות אני חדש בזה אני לא מבין מה זה חיבור בטור או במקביל של הסלילים התנגדות וכל הדברים האלה ... אבל נראה לי שעדיף להביא את הסאבים עם הסליל הכפול כי אז אני יחבר לכל סאב יציאה וכך ישאר לי עוד שתיי יציאות ל קומפ. ורמקולים זה מה שהבנתי מאחת ההודעת זה נכון!?

(וסתם שאלה כללית איפה לומדים את כל הדברים האלה התנגדות חיבורים נצילות והתקנה נכונה ואיכותית )

פורסם

בשביל המחיר שהציעו לך הייתי רץ ישר בלי לחשוב וקונה את המגבר (אבל קודם בודק אותו :wink: ).

לחבר שלי יש את המגבר הזה. המגבר אכן טוב וחזק מאוד!

אם תחליט לחבר לו 2 סאבים של סרווין-ווגה בעלי 200 וואט RMS זה יהיה סתם בזבוז. למה? כי כאילו תנצל רק חצי מהכוח שלו. המגבר מספק 400 וואט ב-4 אוהם בגישור (שתי גישורים זה 800 וואט) ואתה תחבר רק 2 סאבים שמסוגל לקבל 200 וואט לסאב. אז יצא שמכל המגבר תנצל רק 400 וואט מתוך כל ה-800 שהוא מסוגל לתת.

אבל בכל מקרה הייתי קונה אותו בגלל הפונציאל הכוח שלו והמחיר כמובן.

פורסם

האוטו זה הונדה האצבק

kenwood mp925

רמקולים:

pioneer 6*9 260watt 4 way

מגבר לרמקולים :

kenwood 2 ch 240watt

מגבר לסאבים:

801x כבר סגרתי

סאבים:

רציתי להביא שתיים של CV ולבנות תיבה כפולה אבל אז התחילו הבלבלות

והבאתי חוטים 4 gauge

עוד חודש אני יאני ירכיב אותה אז קצת עזר מכם חברה כי אני ממש לא אוהב לתת למישהו אחר להתעסק לי באוטו ולסמוך על זה שהוא יעש עבודה איכותית (לכן אני מתיעץ איתכם הגאונים במערכות ןאני גם רוצה ללמוד ולכן שאלתי מאיפה אתם יודעים את כל זה ואיפה אפשר ללמוד )

אני גם יביא קומפ. וקבל של 1.5 פרד

אז עכשיו השאלה איזה סאבים להביא סליל כפול או בודד איזה התנגדות צריכה להיות להם וך לחבר בטור במקביל באלחוטי ... :lol:

פורסם

eyalr - תיקנת אותי?

זה לא אפשרי לחבר לסאב עם שני סלילים לשני "מקורות" כוח ?

(חובה למשתמש בחיבור מקבילי או טורי?)

nikig סליחה אם הטעתי אותך לגבי שני המקורות כוח , בורות שלי מתנצל!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
eyalr - תיקנת אותי?

זה לא אפשרי לחבר לסאב עם שני סלילים לשני "מקורות" כוח ?

(חובה למשתמש בחיבור מקבילי או טורי?)

nikig סליחה אם הטעתי אותך לגבי שני המקורות כוח , בורות שלי מתנצל!

אפשרי לחבר כל סליל למקור כוח שונה, השאלה למה אתה מתכוון במקור כוח.

אם אתה מתכוון למגבר אז כן, זה אפשרי לחבר מגבר נפרד לכל סליל רק שצריך להתאים את ה-gain בצורה מדויקת בשביל שכל סליל יקבל מתח דומה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תאמת בדיוק ניסיתי להסביר את ההיפך, ניסיתי להסביר שההבדל הוא שלא חובה לחבר רק למקור כוח אחד(כמו בסאב רגיל בעל סליל אחד), אלה אפשרי לחברם כמו שמגברים זוג סאבים פרודים.

NIKIG -טעות בניסוח אני מקווה שלא הטעתי אותך בדבריי

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני אישית הייתי מציע לך לוותר על הסאבים שבחרת ולעשות ככה:

תבטל את ההגברה הנוכחית שלך ותגביר את האחוריים עם ה801x

ואת שתי היציאות הנותרות תגשר לסאב שהוא לדעתי צריך להיות:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14065

אם אני לא טועה חיבור בטור שלו יעשה את הסאב 4 אום! וככה הוא יקבל 400 אראמאס מהמגבר. מקווה שהבנת אחי.....

**אגב קדמיים אני מבין שאין לך או שהם פשוט לא מוגברים, אם ככה אז עיקר העוצמה תבוא מאחורה ואתה כלל לא תהנה ממנה (כנו שאתה יכול להנות אם תגביר את הקדמיים)

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...