Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147

alon04
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בבלמים היא פחות העוצמה ויותר דעיכה. מצד שני, ה-105 עדיפה בשל תחזוקה פשוטה וזולה באופן מורגש. והטרן-אין של כל 147 פשוט ממכר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נירא לי שזאת משימה לא פשוטה למצוא אחת כזאת שמורה עם קילומטרז' יחסית נמוך,קצת באסה.

אני ימשיך להיות סבלני אולי תצוץ אחת:| ביד 2 כל האלפות עם קילומטראז' גבוהה וגם מספר ידיים גבוה.

פורסם

הכי חשוב, סבלנות, תמצא אחת טובה כי הרכבים האלה מקבלים בממוצע יותר אהבה ותחזוקה נכונה בגלל ערימת הפסיכים שקונה אותם בד"כ :-D

תעקוב בפורום מועדון אלפא רומאו ישראל שכבר הפנו אותך אליו ודבר עם המוסכים המתמחים. הטובות באמת לא מגיעות ללוחות אלא מעבירות ידיים בין מכרים.

פורסם

הלכתי היום לראות אלפא 147 105 כ״ס (יש אותה ביד 2 בצבע ירוק יד 4) האוטו ממש נראה טוב ומרגיש טוב בנסיעה ובתגובות שלו אבל לבעל הרכב אין היסטורית טיפולים והמחיר שהוא דורש 24k והוא אמר שאפשר להתגמש עוד, אבל כיוון שאין היסטורית טיפולים אז אני לא בטוח שאפילו כדאי לקחת לבדיקה. רציתי לקרוא את דעתכם?

תודה מראש 

פורסם

לא כל האלפות טופלו במוסך המרכזי שמפיק היסטוריית טיפולים, בייחוד לאחר תקופת האחריות. יתרה מזאת, רוב אלה המצויות בידי אלפיסטים מטופלות במוסכים מתמחים וידועים. נכון שהיסטוריה היא פלוס ואפילו מהותי, אבל בדיקה במוסך מתמחה (לא מכון בדיקה!) יכולה לתת אינדיקציה יותר מטובה על מצב הרכב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא ידוע לי באזור עכו נהריה. בחיפה יש את מוסך הכוכב ואת מוסך GTA. במרכז יש כמה וכמה - יש את מוסך אוטואיטליה, יש את איציק מבית דגן (במקור, עכשיו רחובות), יש את התלתן, למשל.

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

אין בעכו-נהריה, סע ל-GTA בקריות כמו שהמליץ רומן. עד עכשיו יש לי ניסיון טוב איתם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אסתכן בסקילה אבל אני חושב שחשוב שזה יאמר.

אתה קונה אלפא, את המוסכים המתמחים אפשר לספור על אצבעות הידיים, מתבקש - אתה רוצה לקנות רכב שמור מבעלים שלא יודע לגשת איתך אפילו למוסך מתמחה אחד שהוא יכול להמליץ עליו? מה זה אומר על התחזוקה?הוא מטפל אצל הכבשה של השכנה?

כמו שאמרו, יש רק 2 מוסכים מתמחים בצפון, אם הוא לא מכיר לפחות אחד מהם לדעתי תמשיך הלאה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חבר׳ה, רציתי לשאול מישהו שמבין בעסק לגבי הרכב הנ״ל. מה המחלות, מה הבעיות ומה צריך לבדוק לפני שעולים לרכב לראשונה לפני הקנייה...

כמו כן, איזה דגם מהסלספיד כדאי לי לרכוש, 5 דלתות או 3? באיזה סכום?

כל פיסת מידע רלוונטית תעזור לי מאוד, אני בלי אוטו כרגע ודלוק ברמות קשות על האוטו המפנק הזה.

תודה רבה לכולם והמשך יום נעים.

פורסם

יש המון שרשורים פה וגם ב- http://www.iaroc.org.il (מועדון אלפא רומאו) על הרכב.

ממליץ לך לעשות חיפוש קצרצר.

בנוסף, ה-147 חולקת חלק מהמכלולים והתכונות עם ה-156 (בעיקר העניינים שקשורים למנוע 2.0 ליטר, לתיבת סלסלפיד ולשחיקה במתלים הקדמיים). קרא עליה גם, זה יעזור לך להבין את התמונה.

בנוגע ל-3 או-5 דלתות - תמצא את זאת ששמורה יותר.

ה-5 דלתות נראית כמעט כמו ה-3 דלתות (ידיות בדלתות האחוריות חבויות). יחד עם זאת, לטעמי, ה-3 דלתות (קצת) יפה יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...