Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם נסביר את זה הכי פשוט:

האקסנט מתאימה אם אתה מחפש משהו שיקח אותך ממקום למקום בזול.

המגאן מתאימה אם אתה מחפש רכב נוח, מרווח ובטוח ומוכן לקחת יותר ריזיקה בעלויות האחזקה.

הפרש של 10000 שקל בין המגאן והאקסנט 2008 מליסינג!!!

פורסם

אבי - תעשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה דעות, לכל הצדדים. אני מציע לתת משקל משמעותי לכאלו שבאו מבעלי רכב ולא משמועות.

מנסיון אישי של הרבה שנים עם רנו, ועבר כבד עם כלי רכב איטלקיים וצרפתיים - השמועות אינן נכונות.

אם הרכב נבדק היטב לפני הקניה, הוא מטופל ושמור - לא יהיה הוצאות טיפולים חריגות ולא בעיות יוצאות דופן. יש דברים שמתבלים עם השנים והמרחק, יש פה ושם תקלה - אבל מעט מאוד.

גם עניין הטיפולים פתיר במוסכים מורשים שהם לא מורשי יבואן - ותוכל למצוא בפורום הרבה מידע והמלצות.

אני סבור שהמגאן עדיפה בהרבה על האקסנט: יותר בטיחות, יותר נוחות, יותר מרחב, ניהוג מהנה יותר, יותר חסכונית (למרות מנוע גדול יותר) ויותר זולה. אל תשכח שבאותה שנה האקסנט היתה לקראת החלפה ב I25.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני מעוניין לקנות רנו מגאן 2008 או אקסנט 2008 גם מליסינג.

סתם שאלה, למה דווקא שני הרכבים האלה (שהמשותף בינהם זה שיש לשתיהן 4 גלגלים ומנוע)?

הרי יש עוד רכבים שחברות ליסינג תקועות איתם ויוצאות במבצעים כאלה ואחרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...