Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקיר את השיטה אם קצף ומים ,אך זה טוב לצורך מילוי חלל וכד' , די פשוט וכל אבל זה יוצה בהתחלה כמו משחה דביקה וגם לא קשיח ויהיה צורך בהוספת בסיס נוסף על מנת ליצור קשיחות, רעיון זה יכול להיות מצוין לדעתי ליצור בסיס לטויתר במשך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבתי - פספסת הוספה של נסורת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קראצי קצת על פימו, זה הירה כמו חרסינה בסוף אחרי אפיה,כמה נוח לעבוד איתה? איך יחזיק עם פוליאסטר?

פורסם

החומרים האלה לדעתי לא נועדו בשביל להוות בסיס באמת חזק לבניות שאתה תעשה מהן בסוף.

אני הייתי משתמש בהן או בשביל ליצור תבנית (אבל אז התהליך יסתבך לך בצורה שאתה עוד לא מבין - וגם ככה, אתה בונה בניה אחת ואתה לא מתכוון לשכפל אותה אז פשוט אין שום סיבה ליצור תבנית)

או שהייתי דוגם איתה בסיס ואז מחזק את הבסיס עצמו בעזרת פיבר ופשוט דואג להיות עדין תוך כדי תהליך הבניה.

בסוף תהליך הבניה הפוד שלך עצמו, סה"כ יהיה מאוד חזק ואת הפוד אתה מניח על הדשבורד ככה שאין שום סיבה הגיונית בעולם שמישהו או משהו יגרמו נזק לתחתית שלו.

ואני לא יודע מה זה החיקוי פרצוף של לוחם מאורי שיש לך בחתימה הזאת אבל לפחות היית דואג לשים את האיפור המתאים :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:-D תודה על מחמעה , לא היה לי צבע לידי באותו רגע

אני נירא לי יחפס משהו אקרילית יש לי רעיון אחדת ישנו חומר שמתקשה ליד מנורה של אור יום תוך כחצי שעה. הוא כמו פלסטלינה, היתי משתמש בו בעבר כאשר עבדתי כתכנאי שיניים

• תוכן חדש...