Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא מובן לי בהחלפת סוללות.

נגיד שרכשתי רכב חדש. קיבלתי סוללה חדשה עם קיבולת של 100% וטווח מקסימלי.

למה שאני אכנס עכשיו לתחנת החלפה ואקבל סוללה משומשת שאני לא יודע מה הטווח שלה ומאותו רגע אני פשוט אצטרך להתגלגל מסוללה לסוללה.

ואם ברוב ימות השנה אני נוסע לעבודה וחזרה, עדיף לי לעשות זאת עם הסוללה החדשה שלי מאשר עם הסוללה האקראית שדחפו לי כשנסעתי פעם אחת לאילת.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה משלם פקדון. מצב הסוללה הוא בעיה של הספק, אתה מתגלגל המחלפה להחלפה )(וטעינה איטית בבית, אם אתה רוצה ויכול). אחד היתרונות של החלפת סוללות הוא שאינך זקוק לעמדת טעינה ביתית, מחליף סוללה בדיוק כפי שכיום אתה מתדלק. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתרון מצוין למי שאין ביכולתו להציב עמדת טעינה - פלח שוק משמעותי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה פשוט יוצא יקר מדי אלא אם כן מישהו מסבסד את זה. טסלה הקימה עמדת החלפה בשנת 2014 על הכביש בין סאן פרנסיסקו ללוס אנג'לס. העמדה הזו עמדה כמעט ריקה עד שנסגרה. בנתיים, מספר עמדות הטעינה באותו המקום הלך וגדל, כיום יש שם 98 עמדות מהירות של טסלה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אולי מישהו מחזיק עוד אחת נוסעת כזאת ומשתמש בה כחלקי חילוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 6.3.2023 בשעה 23:14, sperial כתב:

אם יש לה מספיק סוללות חלופיות

זו בדיוק הבעיה. סוללות הן החלק הכי יקר ברכב חשמלי. תחנות החלפה זקוקות למלאי גדול של המוצר היקר הזה. חוץ מזה, גם צריך לטעון את הסוללות האלו כדי שיהיו מוכנות לשימוש, אז עדיין צריך את כל התשתית החשמלית של עמדת טעינה.

פורסם (נערך)

אם יש לך החלפה מהירה נושא הטווח פחות קריטי. תכנס לתחנת ההחלפה כל 300 ק"מ (אם לא טענת בבית). תוכל להסתק בסוללה יותר קטנה וקלה שתאפשר יותר נפח לשימוש בעל הרכב ותקטין את צריכת האנרגיה. אז נכון שהיום יש עמדות של 250 ו-360 ק"ו, אבל אלה מצריכות תשתיות חשמל כבדות מאוד.

האפשרות לבצע טעינה גם בשעות הלילה תקל מאוד על רשת החשמל כי הטעינה תהיה מחולקת על פני כל היממה (טעינה זו תחליף חלק מהטעינה בתחנות בשעות היום, אני מניח שמבחינת טעינה ביתית היא לא תשתנה בין רכב עם סוללה קבועה לרכב עם סוללה מתחלפת).

וד יתרון של החלפת סוללות - מניעת התורים ליד עמדות הטעינה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מתברר שיש מי שלא התייאש, לוקח את הפרוייקט עוד צעד קדימה

הרעיון לא מת, אבל קיבל כיוון או מגיע כפתרון לבעיה אחרת.

אגסי אמר השבוע (מקווה שאני מעביר את רוח הדברים נאמנה) שרעיון החלפת סוללה ב- better place היה כפתרון לבעיית טווח נסיעה של רכב חשמלי. נכון להיום לטענתו, טכנולוגיית הסוללות היא ברמה כזו ששימוש בטעינה בייתית מבטלת כמעט לחלוטין את בעיית הטווח, ובשילוב עמדות טעינה מהירות מחוץ לעיר יש כיום פתרון הולם לנושא הטווח.

החלפת סוללה היום (בעיקר של NIO הסינית) מגיע כפתרון לבעיית זמינות עמדות טעינה בייתיות בסין בה לרוב הבתים אין חניה פרטית צמודה וקבועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כהדיוט אני רואה בהחלפת סוללה גם פתרון לכלי רכב עם מחזורי עבודה מאומצים שנזקקים להרבה שעות על הכביש והחברה שהזכרתי מתכוונת לעבוד אם אובר.

חוץ מזה, אפשר שבעתיד זה יהיה גם פתרון לבעיית התורים בתחנות הטעינה.

פורסם

האמת היא שהרעיון הזה של החלפת סוללה, פותר באופן די מוצלח את העדר האפשרות לטעינה ביתית וכמובן את הצורך בהמתנה מייאשת של שעות בעמדות ציבוריות, כשאינך ראשון בתור, אפילו את חצי השעה הנדרשת במקרה הטוב כשהעמדה תקינה ופנויה. מסתבר שבעניין הזה אגסי אכן צפה את הנולד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...