Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טפטוף שמן (גיר?) בלאונה קופה 87'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחרונה התיישנתי לי בלאונה קופה 87, מצב כללי יפה. בודי נקי מלבד רקבון קל בכנפיים ורקבון באיזור שמתחת לנהג. נחזור לעניין בהמשך.

ככה, נסיעה חלקה, מנוע לא מתחמם. אציין כי הוחלף ברכב גיר מידני לאוטומט. לאחר נסיעה ממושכת הצצתי מתחת לרכב וראיתי כמה טיפות, ניגבתי והבחנתי שהשמן חום-ורדרד = שמן גיר, תמונה מצורפת, ניתן לראות שהמכלול (גיר) גם כן "משומן":

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=274606&stc=1&d=1328557201

האם טפטוף כזה הוא חלק אינטגרלי בחייהם של אנשים שמשתמשים ברכב כזה בשימוש תדיר? אם לא - מה יכולה להיות הסיבה לטפטוף ודרכי פתרון. מה עלות של משוערת של טיפול בתקלה?

עניין נוסף, מסקירה של הבודי אותר הרקבון שהודבק במעין חומר גמיש (תמונה), לאחר בירור נוסף זיהיתי לחות בשטיחון של הנהג מתחת לדוושות. הדבר הראשון שעולה לי לראש זה הקשר בין ההחלפה של הגיר מידני לאוטומט וסגירה לא מושלמת של איזור דוושת המצמד, מה שכנראה הוביל לרקבון או שהוא היה שם קודם), ועם נסיעה והתזה של מים על האיזור שבתמונה הרטיבות מגיעה לאיזור הדוושות, אציין כי מסקירה שביצעתי מתחת לשטיחון לא נראה שום רקבון או חלודה, דבר שנראה מוזר הוא מסמר שנקדח כלפי מטה.

האם לדעתכם יש קשר בין החלפת הגיר, הרטיבות והרקבון ומה עלות משוערת של טלאי\עבודת פחח לאיטום המקום?

תמונה מצורפת(מצולמת מכיוון גלגל שמאל אל פנים רצפת הרכב):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=274607&stc=1&d=1328557201

IMG_2714.jpg

IMG_2696.jpg

פורסם
תתחדש. מתי קניתה? תן תמונה שלה?

לא אמור להיות כלום

אני יכול להמליץ לך על

חברת י. ס גירים אוטומטיים

כתובת: האלוף דוד 27 מיקוד: 49277

פתח תקווה

טלפון: 03-9303488

3868964 – 057, 4561723 - 057

דבר עם ספי או יניב

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בקשר לחדירת המים, תבדוק מתחת למכסה מנוע אם יש רקבונות בקיר שמריד בין תא הנוסעים למנוע,

תוודא שהגומיות שיש בצדדים שעובר דרכם החיווט החשמלי מתא הנוסעים לתא המנוע , הן שלמות ויושבות היטב במקום.

תפרק את הגריל של האוורור שמתחת לשמשה הקדמית ,ותציץ לתוך תעלת הניקוז לכיוון הצד עם הנזילה, תבדוק שאין שם לכלוכים ורקבונות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הטיפטוף של שמן גיר יכול להפוך לקריטי ! אל תשחק עם גיר אוטומטי הוא רגיש מאוד מאוד מאוד ועוד לחוסר שמן תטפל בזה בדחיפות או שיש לך כסף מיותר לקנות/לשפץ את הגיר

פורסם

אני מקווה שאם האדם שקניתי ממנו ידע על הנזילה הוא טרח להוסיף שמן גיר ולא נסע עם חוסר.

כשאני בדקתי אצלו שמן גיר לפני הקנייה לא נראתה נזילה והמדיד הראה מצב מלא של שמן גיר.

החוסר הגדול ביותר שהגעתי אליו לאחר כמה ימי נסיעה הוא חוסר של 1 ליטר, אותו השלמתי והכנסתי מייד לאחר ההוספה את הרכב להחלפת מחזיר שמן.

• תוכן חדש...