Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן על בסיס המלצות מהפורום קניתי סט של קומפוננט של 4'' של מורל COAX TEMPO ללנצ'יה שהייתה לי והאמתי שמסיבה כזו או אחרת לא הספקתי להנות ממנו.

כעת עמדתי בפני רכישה של רמקולים קדמיים ברכב, רדיו דיסק ורמקולים אחוריים, התחלתי להתברבר באתר אינטרנט (פומפה) לגבי מה לקנות, מצד אחד רוקפורד טוב מצד שני לא יודע וכו' וכו'.

בסופו של דבר נקנו רמקולים קדמיים 7*5 ברכב שלי של מוראל COAX TEMPO ורמקולים אחוריים 6*9 של מוראל כמו כן COAX TEMPO בנתיים הותקנו רק האחוריים מחוסר זמן ואת הקדמיים אני אתקין מחר שיהיה לי זמן ליפול על זה. בכל מקרה ההתרשמות מהרמקולים האחוריים (ללא מגבר) שהם פשוט מעולים! מומלץ בחום! ללא מגבר הם נותנים מעל ומעבר למה שציפיתי!

מחכה למחר להתקין את הקדמיים ונראה איך זה באמת ישמע, העסק היה לי אישית מעט יקר ורציתי להשקיע פחות אך בסופו של דבר אני מרגיש שזה משתלם!

הרמקולים מומלצים בחום!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מעוניין לקנות גם את ה 5X7 של מורל ,ראיתי אותם במחיר של 594 שקל .

בכמה קנית אותם ?

כשתחבר אותם אני אשמח לשמוע איך ההתרשמות שלך ,למרות שאני כבר חושב שאני יודע 8)

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

קח בחשבון שזה ללא מגסר אצלי, הבאס מהאחוריים יותר טוב אבל זה יכול להיות גם עניין של אקוסטיקה! בכל מקרה מפתיעים לטובה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...