Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גועל נפש - לאומי למשכנתאות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כשבועיים דיווחנו לביטוח של הבית שלנו ( לאומי למשכנתאות) על נזילה , לאחר 4 ימים! הם שלחו אינסטלטור , אחרי בירורים האינסטלטור אמר שהוא לא מוצא את מקור הנזילה הוא יזמין "מאתר נזילות"

,האינסטלטור העביר דיווח לביטוח והביטוח החליט שלא די באינסטלטור אחד והחליט לשלוח עוד אינסטלטור לגילוי הבעיה , האיסטלטור השני הגיע וכן ניחשתם נכון גם הוא לא הצליח לעלות על הבעיה ואמר ש"מאתר נזילות" זה הדרך , היום הביטוח מתקשר ואומר שלא די ב 2 אינסטלטורים אלא צריך עוד אינסטלטור :evil:.

תוך כדי שיחה זועמת על נציגת הביטוח שלוקח שעוווות להשיג אותם ביקשתי לדבר עם האחרי והנציגה פשוט סירבה להעביר לי אותו או לתת לי טלפון זמין יותר להתקשרות !

יש לציין שהבאתי עוד 2 חברים אינסטלטורים מטעמי כדי להעיף מבט !! ואלה גם אמרו שצריך את המכשיר של "מאתר הנזילות" המהולל.

 

אני עייפתי תנו לי הצעות מה לעשות. תודה

פורסם

2 אופציות:

1. תתעד הכל - תזמין אינסטלטור מטעמך ותתבע את הביטוח (ד"א, הביטוח שלנו למיטב זיכרוני קצת אחרת - אתה מביא בעל מקצוע ואז מגיש להם את הקבלה).

 

2. תחכה שתבוא מהם היישועה.

פורסם

הכותרת מטעה - אין לך שום בעיה עם לאומי למשכנתאות אלא עם חברת הביטוח, או חברת תיקון הצנרת. בערך כמו שתתלונן על מאזדה כאשר יש לך בעיות עם הגרר שנשלח על ידי הביטוח.

יש ביטוחים המאפשרים לך לבחור את בעל המקצוע ויש השולחים בעל מקצוע מטעמם.

לי יש , כעת, ביטוח שעובד עם חברת "שחר" אשר שולחת את האינסטלטורים שנמצאים אתה בהסכם. יש לי כרגע בעית רטיבות, האינסטלטור הראשון הגיע בערך 2-3 שעות לאחר הקריאה ואיתר את המקור (מרפסת מקומה מעל) וכאשר רציתי חוות דעת נוספת שלחו לי עוד אינסטלטור, אם כי חיכיתי לו יומיים (הבעיה כבר לא היתה דחופה). העבודה שלי היתה ישירות מול ספקי השירות (שחר והשרברבים ששלחה) ולא מול הביטוח.

עצה לי בשבילך - אל תסתפק בביטוח המשכנתא. יש לו שני חסרונות גדולים:

1. הוא נותן כיסוי רק עד גובה המשכנתא, ולא כל ערך המבנה.

2. הוא לא כולל תכולת דירה, שזה בעצם עיקר ביטוח.

המלצתי - עשה ביטוח באופן פרטי, ואם הביטוח של המשכנתא יקר בטל אותו ושעבד את הביטוח לטובת הבנק. כך תהיה מכוסה באופן מלא, כאשר כל עוד לא מדובר בנזק שהוא total loss תעבוד ישירות מול הביטוח ותקבל את התגמול המגיע לך, ואם יהיה total loss הבנק יהיה מובטח מבחינת חלקו בדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אכן כפי שנרשם לך - הבעיה היא לא בבנק אלא בחברת הביטוח.

אם ביטחת את המבנה דרך סוכנות הביטוח 'מעלות' שהיא בבעלות הבנק למשכנתאות, אזי ניתן להבין את הקישור שאתה עושה.

 

אם כן, פנה לפניות הציבור של לאומי http://www.leumi.co.il/home01/public_inquiries/9775/ (פשוט כי לא מצאתי לינק לפניות הציבור של לאומי למשכנתאות), פרט במדוייק את השתלשלות העניינים ובקש שפניות הציבור של המשכנתאות יחזרו אליך.

 

בפניות הציבור של הבנק עובדים מהר ויעיל. מסור את מלא הפרטים, כתובת מדוייקת, טלפון וכד' על מנת שכשהם מקבלים את הפניה הם יכולים ישר להתחיל לעבוד.

 

אם אתה לא מסתדר, אתה מוזמן להעביר לי פרטים בה"פ, ואנסה לסייע.

 

הח"מ עובד בלאומי (כיום כמנהל סניף בנק)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

×
×
  • תוכן חדש...