Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 2008

חיברתי ביום שבת האחרון לחלק האחורי של הרדיו (לחיבור של הצ'יינג'ר) איזשהי קופסת בקרה שנותנת את האופציה לחיבור AUX.

הקונקטור לא יושב טוב התוך המחבר שלו וכתוצאה מכך כנראה נוצר איזשהו קצר ,שעם השארתו בלילה כנראה פגע לי במצבר (זוהי ההשערה שלי) . בראשון בבוקר ניתקתי את המתקן שלא ייגרם נזק נוסף.

ביום ראשון בבוקר רק לאחר נסיונות התנעה מרובים במשך כ-5 דקות המנוע הסכים להניע.

אתמול לא היו בעיות

והיום בבוקר שוב היה גמגום קל בהתנעה.

המצבר חדש יחסית (בן 3-4 חודשים בערך).

האם ייתכן שהסיפור הנ"ל גמר לי את המצבר ?

המצבר באחריות ל-3 שנים אך לצערי החנות שקניתי אותו בה היא לא באזורי (נקנה בצפון ואני גר במרכז).

איך אני יכול לבדוק ולוודא שאכן המצבר הוא הבעיה ?

האם יש כיוונים נוספים שיכולים להיות הגורם לבעייה הנ"ל ?

פורסם

בדוק עם יבואן מצברים, ככל הנראה אפשר לממש אחריות בתחנת שרות אחרת באיזור שלך ולא רק במקום שקנית ממנו.

רק אם להיות פייר-לא מגיעה לך אחריות על מצבר, כי הוא נפרק עקב סיבה חיצונית ולא עקב פגם במצבר עצמו.

לא הבנתי ממהסבר של האם בניסיונות התנעה הסטרטר מסתובב לאט "חלש" או שהסטרטר מסתובב רגיל?

אם הסטרור מסתובב "חלש" - זה אכן בעיה של פריקת מצבר.

פורסם
ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 2008

חיברתי ביום שבת האחרון לחלק האחורי של הרדיו (לחיבור של הצ'יינג'ר) איזשהי קופסת בקרה שנותנת את האופציה לחיבור AUX.

הקונקטור לא יושב טוב התוך המחבר שלו וכתוצאה מכך כנראה נוצר איזשהו קצר ,שעם השארתו בלילה כנראה פגע לי במצבר (זוהי ההשערה שלי) . בראשון בבוקר ניתקתי את המתקן שלא ייגרם נזק נוסף.

אתמול לא היו בעיות

והיום בבוקר שוב היה גמגום קל בהתנעה.

המצבר חדש יחסית (בן 3-4 חודשים בערך).

האם ייתכן שהסיפור הנ"ל גמר לי את המצבר ?

המצבר באחריות ל-3 שנים אך לצערי החנות שקניתי אותו בה היא לא באזורי (נקנה בצפון ואני גר במרכז).

איך אני יכול לבדוק ולוודא שאכן המצבר הוא הבעיה ?

האם יש כיוונים נוספים שיכולים להיות הגורם לבעייה הנ"ל ?

הי

פריקת מצבר פעם אחת ובמצבר חדש יחסית אינה גורמת לנזק משמעותי למצבר ,

לאור זאת אני ממליץ לך להטעין את המצבר ע"י מטען חיצוני טעינה איטית,אתה מוזמן לאחד מסניפי שנפ לביצוע הטעינה ( הדפס את תשובתי וגש עימה לאחד מסניפי החברה ).

להערכתי המצבר יחזור לקדמותו .

נסה לבדוק עם היבואן ( בתעודת האחריות שקיבלת עם קניית המצבר )היכן יש לו תחנת שירות הקרובה אלייך ,ומכאן המלצתי לעתיד קנה תמיד מצבר שהיצרן / יבואן הוא אמין וותיק ונותן שירות בכל רחבי הארץ .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שיווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

בפעם הבאה שאתה מנסה להתניע רכב שהמצבר שלא נפרק פריקה עמוקה קרי למתח הנמוך מ-10.5 וולט אתה חייב להטעין את המצבר לפני נסיונות התנעה מרכב אחר.

פשוט חבר כבלים מרכב אחר למספר דקות בכדי שמתח הקטבים של המצבר של הרכב שברשותך ייעלה ורק אז תנסה להניע.

הכי חשוב להשתמש בכבלים בעלי שטח חתך מינימלי של 25 ממ"ר ומחוברים כראוי לתנינים בכדי להקטין את מפל המתח על הכבלים.

אני די בטוח שהכבלים שנעזרת בהם הם כבלים מסכנים בעלי שטח חתך קטן עם בידוד עבה תוצרת סינית העממית.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא עשיתי כל שימוש בכבלים.

פשוט ניסיתי להניע את האוטו מס' פעמים עד שהסטרטר הצליח להניע אות המנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

נסה לבדוק עם היבואן ( בתעודת האחריות שקיבלת עם קניית המצבר )היכן יש לו תחנת שירות הקרובה אלייך ,ומכאן המלצתי לעתיד קנה תמיד מצבר שהיצרן / יבואן הוא אמין וותיק ונותן שירות בכל רחבי הארץ .

מפיצי מצברים שמציעים אחריות של מעל לשנתיים הם לרוב בפריסה ארצית מצומצמת מאד אם בכלל.

שנפ, וולתא, טלרון ולירז לא מציעים אחריות של 3 שנים ולא לחינם - אין בכך הגיון כלכלי.

אם הבעיה במצבר תאלץ כעת למצוא חנות שתכבד את האחריות - עלול להיות בעיה

עם זאת לא ניראה שגרמת לנזק תמידי במצבר - וודא רק שאין לך זליגה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...