Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניית פיגו 206 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.......

היום אני אמורה לגשת עם בעל הרכב לבצע העברת בעלות . מדובר על רכב שנת 2004 דגם 206 XLINE עם 140 קמ יש שלישית

המחיר הוא 19500 ובגלל שהוא היה לחוץ למכור כי אין צורך ברכב אז הסכמנו על 15 אש"ח אני יודעת שההבדל משמעותי פשוט יש צורך בטיימינג ומצבר חדש.... .

השאלה היא היות ולא עשינו בדיקה במכון בדיקה ...הדבר השכן עשינו זה נסיעה על הרכב בדיקה של הדברים הפנימיים מזגן..מתגים..שמן וכאלה דברים וגם אבאב שלי לקח היום את הרכב לבדיקה במוסך שבעלים הוא חבר שלו שיתן דעה על יישור קו וכל מה שצריך לתקן...... האם זה בסדר ?

פורסם

רכב בנוי קצת יותר מאשר מתגי חימום, מזגן ושמנים... כבר ציינת שיש צורך בטיימינג (כ-1200-1500 ש"ח) ובטוח שיהיו עוד דברים נוספים ליישור קו. כדאי מאוד לבדוק את הרכב במוסך טרם הקנייה ובמיוחד את הגיר שרגיש מאוד בצרפתיות בק"מ כאלו ועלול לעלות לך באלפי שקלים. תבדקי גם האם הטסט קרוב (צמיגים, זיהום אויר וכו'...)

וזה שהוא הוריד 4.5 אלף זה לא כזה מפתיע וזאת לאור שה-206 נמכרות מתחת למחירון באלפי שקלים...

בכל אופן בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה רבה על התגובה....

מבחינת הטסט הוא מסתיים בתחלית יולי. והצמיגים הוחלפו בטסט הקודם בשנת 2011. לגבי יישור קו אני לא יודעת מה יהיה על כל מקרה הורדנו את זה מהסכום כי המחריון הוא 27 בכללי. את הדברים כגון גיר ומנוע וזיהום אויר ניתו לבדוק במוסך נכון?

פורסם

תעשי בדיקה כמו שצריך אומנם זה עולה 450 שח וצריך לדעת לסנן את הדברים החשובים מבין כל הכסתח שהם כותבים אך ברוב המקרים מתגלות בעיות וכך את מורידה את מחיר הקניה. לפעמים מתגלים דברים קריטיים כמו רכב שעבר תאונה קשה ואז לא שווה להתקרב אליו בכלל.

פורסם

אם את נעולה על ה-206 היתי בכל זאת מחפש אחת אחרת. אני חושב שתוכלי למצוא יד 1 או 2 עם חצי מהקילמומטראז' הזה ושמורות יותר עדיין במחיר זול במקום לבצע לבדך יישור קו ולהרגיש לא שלמה עם העסקה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

גם אם לרכב אין שוק והמחירון שלו אכן 27,מוזר שבן אדם יוריד 12 אלף שקל על רכב במצב שמור ותקין,או שהוא באמת מאוד לחוץ או שיש משהו.אני מצטרף לכולם ואומר קחי אותו לבדיקה במיוחד שיבדקו את נושא השילדה והתאונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי זה היה מדליק נורה אדומה.

על מצבר וטיימינג לא מורידים 12K

עדיף להוציא עכשיו 450 שקל על בדיקה מאשר בעתיד אלפי שקלים.

• תוכן חדש...