Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לחברה שלי יש עוד שבועיים יום הולדת.

חלק מההפתעה שאני מתכן לה זה לקחת אותה למלון, אחרי המסעדה במתחם התחנה שאני שהזמנתי.

ויש לי התלבטות קטנה, מלון מרינה נמצא באזור מושלם אך לטעמי טיפה פשוט וקטן. יש לציין שהייתי רק בלובי והמקום נחמד.

ויש את הסיטי טאוור שממוקם באזור הבורסה,(שגם אותו אני לא מכיר) אך 5 כוכבים ולדעתי רמה אחרת לגמרי..

איזה מלון לבחור? :oops:

תודה, ושבוע טוב

תמיר.

פורסם

השיקול פשוט מאוד:

אם עיקר הבילוי יהיה בתוך המלון - בחר ביותר מפואר.

אם עיקר הבילוי יהיה מחוץ למלון - בחר במלון בעל המיקום העדיף.

תהנו!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיטי טאוור נמצא בלב איזור זנות. אם אתם לא מתכוונים להסתובב ברגל אז זו לא בעייה.

אישית הייתי הולך על המיקום הטוב יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני כחודשיים יצאתי עם אשתי לסופ"ש קצר בת"א. קיבלנו עסקה מצויינת במלון "ליאונרדו בוטיק" מול בי"ח אסותא ברמת החייל. תמורת כ-800 ש"ח קיבלנו לילה, וכן ארוחות ערב ובוקר מצויינות. הבעיה העיקרית היתה מחסור במקומות חניה (למלון אין חניון), הסתדרנו עם חניונים בסביבה ובלילה גם פשוט חניה בכחול-לבן שבשעות אלה היה ללא תשלום, והחדר היה טיפה קטן, אבל בהחלט נוח. לא בעייתי כיון שללילה אחד מביאים מעט מאוד ציוד.

לפני מספר שנים בילינו סופ"ש נחמד מאוד בסיטי טאוור אבל אז המלון היה עדיין בבעלות שרתון, איני יודע מה השתנה מאז שכעבר לבעלות פתאל ומותג כ"ליאונרדו".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני בדיוק שנה הייתי בסיטי טאוור כמה ימים.

הוא חביב אבל נמצא באזור מעט מפוקפק. לא משהו נורא.

לפני שבועיים הייתי כמה ימים במלון מרינה.

הלובי אולי נראה נחמד אבל למעט האמת העובדה שהמלון עצמו פתוח לחניות ולכביש הראשי, קצת מטרידה.

החניכים שלי דפקו לי על הדלת והתלוננו שיש קבצנים שישנים למטה בחניות (שנמצאות בין החדרים).

חוץ מזה התחילה האזעקה של רכב אחד להפריע לכולם לישון.

כשזה מחוץ למלון אין מה לעשות אבל כשזה בעצם בתוך הלובי של המלון, זו בעיה.

בנוסף, כל המסדרונות פתוחים לגמרי לכביש אז קר מאוד בלילה.

אין ממש איך להסביר את המבנה המוזר של מלון מרינה, חייבים לראות את זה.

פורסם

יוסי, תוכל להסביר את הקטע של החדרים?

איך המלון מבחינת איכות?

ארוחות בוקר, יחס ללקוח ומתי אפשר לפנות את החדר הכי מאוחר?

תמיר.

פורסם

האמת היא שהייתי במרינה עם קבוצה של 150 חניכים, אז כל ההתנהלות של המלון מול אורחים ספציפיים לא ממש רלוונטית.

אני אסביר:

החלק של החדרים הוא קצת מוזר.

החדרים עצמם בסדר גמור.

אני קיבלתי את שלי במצב טוב ונקי, אז באמת שאין תלונות. העניין הוא שבגלל שהייתי בעבודה 24 שעות רצוף, רק הייתי מגיע לחדר ל4 שעות שינה, מקלחת וזהו.

תחשוב על בניין שבו המסדרונות כולם פונים פנימה ואתה יכול לראות את מה שקורה ממול.

העניין הוא שבתוך החלל הענק הזה יש עוד בניין, שבו יש אולמות לכנסים ודברים כאלו.

אתה לא יכול להגיע לבניין שבאמצע, אלא אם אתה עובר דרך הלובי.

ממש קשה להסביר את זה כי זה ממש לא שגרתי.

בנוסף, כל החלל הפתוח הזה גם פתוח החוצה, אז אם קר בחוץ, גם קר במסדרון.

חוץ מזה, אחלה מלון.

אני אהבתי.

פורסם

הסיטי טאוור יושב במקום נוח מאוד, הוא אחרי שיפוץ די רציני של הלובי, מספר פעמים שכנתי בו ואין זכר לחיי הלילה המפוקפקים של האזור.. :?

לגבי מלון מרינה- חוץ מהבריכה החביבה המלון פשוט מזעזע, בכלל כל כיכר אתרים מעלה צחנת שתן וקבצנים

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יש בתל אביב עשרות בתי מלון.

בחרת שניים , שהדבר היחיד שמקשר ביניהם הוא ששניהם מלונות. מרינה מלון לא מומלץ.

תבדוק את מלון אלכסנדר מלון סויטות חמוד לאללה.

ויש עכשיו שורה של מלונות בוטיק .

באיזור התחנה ( מרחק הליכה ) יש לך את דיוויד אינטר קונטיננטל ואת דן פנורמה, כך תוכלו גם לשתות בזמן הארוחה ללא חשש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני בילתי לפני שנה בערך בתל אביב סיטי סנטר שנמצא במגדלי עזריאלי, יש חניון במיוחד ללקוחות המלון והחניה בו היא בחינם.

המלון מאוד נחמד, מלון עסקים ומחסיר את הפינוקים כמו ספא או בריכה אבל ללקוחות המלון יש כניסה חינם להולמס פלייס שממוקם באותו בנין.

החדרים מאוד יפים, מעוצבים בסגנון מודרני ונקי ומצויידים בחלונות גדולים גם בחדר האמבטיה, זה קצת מוזר בהתחלה אבל נחמד (החדרים של המלון מתחילים בקומה 12 כך שאף אחד לא באמת רואה משהו :) ), החלק הכי חשוב בחדר הוא המיטה כמובן והיא פשוט מדהימה, ענקית ונוחה בטירוף ויש המון כריות כולל 2 כריות ענקיות ונוחות במיוחד שקניתי גם הבייתה.

שבת שלום.

פורסם

תשמע, לסיטי טאוור עצמו לא נכנסתי אבל בעבר לפני שהחלטתי לבזבז את הכסף העודף על הרכב חיפשתי מגורים בסטייל במגדלים באיזור.

מאחר וגדלתי כמה מאות מטרים משם וכל הפיתוח באיזור מבחינת יוקרה היה נראה מדהים מבחוץ הלכתי לבדוק כמה מגדלים באיזור.

ממה שיצא לי לראות, כל האוכלוסיה שם- ערסים ופרחות! פשוט ככה. כל אחד שאתה פוגש במעלית נותן לך תחושה של עבריין, כנראה שהזוהר מסביב למגדלים שם משך את אוכלוסית הX5......

בכל מקרה, הבנתי שגם בסיטי טאוור אפשר לשכור דירות וגם שם המצב דומה, לא יודע מה בקשר לאורחי מלון אבל לי מדליק נורה אדומה. לא הייתי רוצה להגיע למלון ובמיוחד בתור מתנת יומולדת לחברה ולגלות אוכולוסיה כזאת.

אגב, לבנתיים מתגורר בצניעות ונהנה מכל רגע עם המאהבת האיטלקיה8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע הרבה כסף, אז שווה לך לבדוק את מלון מונטיפיורי. זה מלון בוטיק קטן ונהדר באמצע ת"א, עם מסעדה פשוט מעולה (שווה לבוא גם רק למסעדה, ארוחות בוקר נהדרות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...