Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטי / מסחרי 20-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל לרכוש רכב חדש (בתור בעלים של וולוו 83 וגולף 92, חדש הוא מונח מאוד יחסי). מטרת הרכב לשמש כרכב פרטי-משפחתי. עדיין לא ברור האם ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות או בין עירוניות (תלוי במעבר דירה בשנה הקרובה).

משיטוט בפורום הגעתי לרעיון של קניית רכב מסחרי קטן בסגנון ברלינגו. הרעיון קוסם לי בגלל הנוחות, תא המטען הגדול והמחיר הזול יחסית.

סדרי עדיפות: בטיחותי, אמין, זול כמה שאפשר, חסכוני בדלק, ידני. מחיר 20K ש"ח ובמאמץ עד 25K.

כוח וביצועים פחות חשוב.

מה דעתכם?

ואם מדובר (כמו שהתרשמתי במקרה של ברלינגו) ברכב זול, חסכוני, אמין, מרווח ובטיחותי יחסית - אז איפה פה הקץ'?

תודה לכולם

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הקאצ' הוא במצב הרכבים וקילומטראז' .

רכבים מסחריים עובדים קשה ונוסעים המון, וכאשר תעבור לחיפושים באמת, תגלה שרוב מוחלט של הרכבים בתקציב שלך הם חצי גמורים, עם מעל 250 אלף ק"מ.

על האמינות אין מה לדבר, זולים לקניה הם כן, אבל אחר כך...

כמובן, פה ושם יש מציאות, אבל צריך מזל, סבלנות וזמן כדי למצוא.

אם תראה רכבים עם קילומטראז נמוך, יש לוודא שאפשר לאמת את הקילומטראז' ע"י הרישום בקבלות מהטיפולים בסדר כרונולוגי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, לך אוטו כזה יכול להתאים, כי יש לך רקע טכני, ואני לא חושב, שאתה מחפש עיצוב סקסי וביצועים עוצרי נשימה.

מכוניות מאוד נוחות ופרקטיות, הבעיה העיקרית היא אכן בלאי ומצב מכאני של רובן, שנמכרות במחיר הנ"ל.

הרוב המוחלט שירתו ביד הראשונה בחברות למינהן, ומי שנהג בהן היה לרוב עובד שכיר (די ממורמר), והתייחס לרכב בהתאם. ביד השניה המצב לא משתפר, ומכאן והאלה מתחילה אחזקת שבר.

אבל יש כמובן יוצאים מן הכלל, כמה חברים שלי קנו רכבים כאלה במצב סביר מאוד עם 160-170 אלף קילומטר, בתקציב שלך או פחות. אני גם מכיר מישהוא שמצא ברלינגו בנזין 1997 במצב מצויין, גם כן באיזור 180 אלף קילומטר-ב 3000 שקל.

לסיכום, אני נוסע כבר 10 שנים על מכוניות כאלו (3 ברלינגו וקנגו אחת), היו בדרך כל מיני בעיות מכאניות, ולא מעט-הרוב מתועד כאן בפורום בעשרות שירשורים, ואין מה לדבר על אמינות מושלמת או אחזקה זולה.

עדיין אני לא הייתי מחליף אוטו כזה באוטו משפחתי רגיל.

בכל מקרה-לדעתי הדגם האמין ביותר הוא ברלינגו 1.9 אטמוספרית. קצת עגלה, ולא הכי חסכוני בדלק, אבל לדעתי האישית יש בו הכי פחות סיכויים ליפול על תיקונים יקרים מאוד.

פורסם

בכל מקרה-לדעתי הדגם האמין ביותר הוא ברלינגו 1.9 אטמוספרית. קצת עגלה, ולא הכי חסכוני בדלק, אבל לדעתי האישית יש בו הכי פחות סיכויים ליפול על תיקונים יקרים מאוד.

רק דבר אחד - רעשים חשודים מכיוון רצועות (מנוע או טיימיג) מצריכים התייחסות רצינית, אחרת המנוע יכול להנזק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדע

בנזין / דיזל ?

פורסם

אין דגם בנזין לברלינגו .

רנו קנגו בנזין אוטומטית ישנו החל מ 2004.

ההמלצה של בוקי וגם שלי היא ברלינגו ללא טורבו (אם כבר החלטת על מסחרית).

פורסם

תיארתי לעצמי שאין בנזין כי לא ראיתי אחת כזו למכירה ביד 2.

תודה.

נדלקתי על הרעיון.

נשאר רק לשכנע את האישה לוותר על הסטייל ...

מחפש כמו שהמלצתם באזור ה150K ק"מ.

• תוכן חדש...