Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום ניסיון עם צ'מפיון, ועל פניו גם לא נראה לי שיהיה, אבל יש הבדל בין "מילה מול מילה", דהיינו הבטחה בעל פה, לבין הבטחה רשמית בכלי התקשורת, שמחייבת, לפחות מבחינה אתית, את היבואן לעמוד בהבטחתו.

לפי התאוריה שלכם, כל תעודות האחריות למינהן אינן שוות את הנייר עליו נכתבו.

לשמחתנו זה עוד לא כך.

נכון לרגע זה, חובת ההוכחה מוטלת על צ'מפיון מוטורס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי שום ניסיון עם צ'מפיון, ועל פניו גם לא נראה לי שיהיה, אבל יש הבדל בין "מילה מול מילה", דהיינו הבטחה בעל פה, לבין הבטחה רשמית בכלי התקשורת, שמחייבת, לפחות מבחינה אתית, את היבואן לעמוד בהבטחתו.

לשמחתנו זה עוד לא כך.

אתה עושה סלט גדול מהמצב :

-. הבטחה בכלי תקשורת תוצג כ- "ציטוט לא נכון של מה שאמרתי" או "דברי הוצאו מהקשרם" .

-. תעודת אחריות היא מסמך משפטי מחייב ! ! !

-. ובסוף אתה סותר את עצמך ואומר שחובת ההוכחה על צ'מפיון , ובזאת אתה מסכים עם דעתי, ועם gtv11636, בנצי, ועוד... סוף-סוף .

פורסם

חובת ההוכחה חלה על צ'מפיון במידה ויתכחשו להבטחה שניתנה בכלי התקשורת.

הסירו דאגה מלבכם - צ'מפיון לא האריכה את האחריות על התיבות מטוב ליבה, חלילה, אלא מהסכם שהושג עם היצרן.

פורסם
חובת ההוכחה חלה על צ'מפיון במידה ויתכחשו להבטחה שניתנה בכלי התקשורת.

הסירו דאגה מלבכם - צ'מפיון לא האריכה את האחריות על התיבות מטוב ליבה, חלילה, אלא מהסכם שהושג עם היצרן.

נו, שום דבר לא יגרום לך להוריד את משקפיך הוורודות . . .

מצפה לך יקיצה אכזרית לעולם האמיתי , מתישהו . . .

.

פורסם

המישקפיים שלי אינן ורודות - הן שקופות ודי עבות.:-P

מאחר וכבר חגגו לי בר מצווה, למדתי דבר או שניים בחיים, ולמרות שקטן אמונה אני, עדיין אני רוחש אמון בסיסי מסויים, בטח להבטחות שפורסמו בכלי התקשורת באופן רשמי, ולא על סמך שמועות.

אתה מזכיר לי אדם שקנה סחורה פגומה בחנות, וכל הדרך לחנות מתכנן מריבה קולנית עם בעל החנות, בהנחה שיידרש למריבה, ומסתבר שבעל החנות החליף לו את המוצר הפגם ללא אומר ומילה.

ועל זה נאמר, דייה צרה לשעתה.

ואני מבטיח לך שהראשון שידרש לתיקון ויידחה ע"י צ'מפיון, ויפרסם כאן שרשור, אני יהיה ראשון התוקפים.

פורסם

לשמחתנו זה עוד לא כך.

מניסיוני הקצר ולצערי הרב, לעתים אכן האחריות שלהם אינה שווה את הנייר עליו נכתבה.

פורסם
המישקפיים שלי אינן ורודות - הן שקופות ודי עבות.:-P

מאחר וכבר חגגו לי בר מצווה, למדתי דבר או שניים בחיים, ולמרות שקטן אמונה אני, עדיין אני רוחש אמון בסיסי מסויים, בטח להבטחות שפורסמו בכלי התקשורת באופן רשמי, ולא על סמך שמועות.

אתה מזכיר לי אדם שקנה סחורה פגומה בחנות, וכל הדרך לחנות מתכנן מריבה קולנית עם בעל החנות, בהנחה שיידרש למריבה, ומסתבר שבעל החנות החליף לו את המוצר הפגם ללא אומר ומילה.

ועל זה נאמר, דייה צרה לשעתה.

ואני מבטיח לך שהראשון שידרש לתיקון ויידחה ע"י צ'מפיון, ויפרסם כאן שרשור, אני יהיה ראשון התוקפים.

אכן, כמו שכבר ציינתי - מצפה לך יקיצה אכזרית לעולם האמיתי , מתישהו .

ואתה יודע מה, לפעמים זה מאוחר מידי, והנזק שנעשה אינו בר-תיקון !

ואסיים במשפט שהוא כנר לרגליי : "הרוצה שלום, היכון למלחמה" . (פאראבלום...)

אינני מתכוון להמשיך ולהתנצח איתך, אתה בטח תיזכר בי עוד כמה שנים .

פורסם

אני לא מתנצח איתך, אתה פשוט החלטת שצ'מפיון לא יעמדו מאחורי הבטחותיהם, זה הכל.

אני מנסה בפעם הרביעית להסביר לך שהתיקונים אינם על חשבון היבואן אלא על חשבון היצרן, ואתה מסרב להבין.

ואם כבר נגעתי בי אישית, כל מקרה של אחריות שלא טופל כראוי או ש "נמרח" בתואנות שונות, פשוט תבעתי את נותן השירות בבית משפט לתביעות קטנות, הכי פשוט בעולם.

פורסם
אני לא מתנצח איתך, אתה פשוט החלטת שצ'מפיון לא יעמדו מאחורי הבטחותיהם, זה הכל.

אני מנסה בפעם הרביעית להסביר לך שהתיקונים אינם על חשבון היבואן אלא על חשבון היצרן, ואתה מסרב להבין.

ואם כבר נגעתי בי אישית, כל מקרה של אחריות שלא טופל כראוי או ש "נמרח" בתואנות שונות, פשוט תבעתי את נותן השירות בבית משפט לתביעות קטנות, הכי פשוט בעולם.

אני מנסה לנתק מגע, ואתה לא מתבייש לירות לי בגב . . .

שוב, אני לא קיבלתי שום הבטחה מצ'מפיון - אז תפסיק לדבר שטויות ולשקר בשמם ! ! !

ובאשר לבית-דין לתביעות קטנות - קניתי רכב ב-150 אלף ש"ח ואוכל לתבוע עד לסכום של כ-20 אלף ש"ח - הצחקת אותי ! ! !

ושוב אני מבקש - תעזוב אותי במנוחה, את הלקח שלך החיים כבר ילמדו אותך . . .

פורסם
נו, שום דבר לא יגרום לך להוריד את משקפיך הוורודות . . .

מצפה לך יקיצה אכזרית לעולם האמיתי , מתישהו . . .

.

אני מנסה לנתק מגע, ואתה לא מתבייש לירות לי בגב . . .

שוב, אני לא קיבלתי שום הבטחה מצ'מפיון - אז תפסיק לדבר שטויות ולשקר בשמם ! ! !

ובאשר לבית-דין לתביעות קטנות - קניתי רכב ב-150 אלף ש"ח ואוכל לתבוע עד לסכום של כ-20 אלף ש"ח - הצחקת אותי ! ! !

ושוב אני מבקש - תעזוב אותי במנוחה, את הלקח שלך החיים כבר ילמדו אותך . . .

וואו בן אדם, איזה סוכן של צ'מפיון נתקל בך ערום במהירות גבוהה במלתחות הגברים???

בין לבן לשחור יש המון גווננים של אפור.

או שתספר מי לעזעזל אנס לך את הרכב או שתיכנס לפרופורציות.

היצרן הוא זה שהתחייב להחליף את התיבות עד 5 שנים לא היבואן (הוא רק גוזר על זה קופון).

ואני אתן לך משפט שהוא נר לרגליי (סתם לא אבל מתאים לנושא): "זה שאתה פראוניד לא אומר שלא רודפים אחריך באמת.."

שחרר..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

joelsnet,

1. אתה צודק ב-100%, אם היבואן באמת יצא בהצהרה שכזו לתקשורת בכדי לשפר את התדמית של המותג, אתה זכאי לעמוד על שלך ולדרוש ממנו להמציא לך את אותה הצהרה בכתב, בדיוק כמו תעודת האחריות של הרכב.

ניתן ורצוי שאותה הצהרה תגיע כניספח לכתב האחריות של הרכב.

2. זה שאתה צודק ב-100%, וזה שחבר פורום אחר כנראה טועה ואכן אופטימי מידי, לא אומר שצריך לאבד את הסבלנות ואף להגיב בחוסר נימוס מינימאלי.

לא צריך להתעצבן, זה פורום ציבורי ואין סלקציה בכניסה.. :-)

3. תעדכן ברגע שתקבל תשובה [או שלא תקבל] מצ'מפיון בנוגע לכתב האחריות, אני גם שוקל לרכוש סופרב וכרגע עדיין לא בטוח לגבי ההחלטה.

פורסם
joelsnet,

1. אתה צודק ב-100%, אם היבואן באמת יצא בהצהרה שכזו לתקשורת בכדי לשפר את התדמית של המותג, אתה זכאי לעמוד על שלך ולדרוש ממנו להמציא לך את אותה הצהרה בכתב, בדיוק כמו תעודת האחריות של הרכב.

ניתן ורצוי שאותה הצהרה תגיע כניספח לכתב האחריות של הרכב.

2. זה שאתה צודק ב-100%, וזה שחבר פורום אחר כנראה טועה ואכן אופטימי מידי, לא אומר שצריך לאבד את הסבלנות ואף להגיב בחוסר נימוס מינימאלי.

לא צריך להתעצבן, זה פורום ציבורי ואין סלקציה בכניסה.. :-)

3. תעדכן ברגע שתקבל תשובה [או שלא תקבל] מצ'מפיון בנוגע לכתב האחריות, אני גם שוקל לרכוש סופרב וכרגע עדיין לא בטוח לגבי ההחלטה.

לעניות דעתי הצנועה אני חושב שעל הלקוח העתידי או בעל רכב עם תיבה מסוג DSG7 לבקש כתב אחריות וגם מה הם התנאים לקבלת אחריות מורחבת ל-5 שנים.

מצורף מכתב שנשלח לבעליי רכבים מסוג פאסאט מנועי 1.8 ליטר שבהם התגלתה בוצה והייצרן תיקן והרחיב את האחריות ל-8 שנים.

Engine oil sludge.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון לינואר 2012 - 32,700 ש"ח סכום מקסימלי לתביעות קטנות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מצורף מכתב שנשלח לבעליי רכבים מסוג פאסאט מנועי 1.8 ליטר שבהם התגלתה בוצה והייצרן תיקן והרחיב את האחריות ל-8 שנים.

זה אכן מתאים להתנהלות של פולקסווגן אמריקה. עוד חזון למועד עד שכאן יתנהלו בצורה מסודרת ומכובדת שכזו.

והלוואי ואתבדה.

פורסם
אל תפחד אלא תקווה שזה כמו בפולקסווגן כי הגיר של פורד מתפקד גרוע יותר בעיקר בנסיעה עירונית איטית. ככה כתבו כל העיתונאים שבחנו את הרכב. בפולקסווגן לפחות נותנים לך 5 שנים אחריות עכשיו על הגיר.

סתם כדי לבאס. שמעתי כבר על לקוח שנתקל בבעיה של הגיר של פורד החדשה.

עכשיו תשב: למיטב הבנתי הוא קיבל 5 שנים אחריות על הגיר + טיפולים + קניה (לא טרייד) במחיר מחירון או החלפה לרכב חדש.

וזה בלי לריב, בלי ויכוחים ובטח בלי אישור מחו"ל, סתם שירות טוב, וזה גם בלי שכבר כל הרכבים התקלקלו וכל הביצים הרועדות שהיו לאנשים שקנו תיבות DSG.

• תוכן חדש...