Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מה כבר מיוחד באייפון?? יצא לי לשבת כמה שעות עם אייפון 4, ועם גלקסי 2, שניהם מהירי תגובה וכיף להשתמש אבל האייפון עולה כמו חצי מהאוטו שלי... מה הקטע?

חצי ?

אתה בטוח ?

זה דור 2 אחי .. נראה לי שהוא עולה חצי מאייפון :-P:lol:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני אפילו אחדש לך, גם אם תיקח את המכשירי אנדרואיד הבינוניים(גלקסי אייס, מוטורולה דפיי וכו') ותעשה את המניפולציות שאפל עושים(כמו הסרת פלאש של אדובי- שזה צעד מבורך חייב להגיד) תיראה שגם מכשיר שעולה פי 2.5 פחות, מגיב חלק ומהיר לא פחות בעת גלישה באינטרנט.

טכנית בגלל סיבות היסטוריות - הUI פשוט לא יתנהג חלק באותה מידה.

גם אם דברים יטענו באותה מהירות (והם לא בגלל סיבות כמו מנועי האצה לJS לדוגמא).

בICS לדוגמא - אחד הדברים שהם ממש ניסו לגשר עליהם זה העניין הזה ולעשות את הכל יותר חלק ורספונסיבי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש משהו מאד מוזר במוצרי אפל האלה. כל מי שיש לו אומר שזה הכי טוב, וכל השאר חיקויים גרועים.

אני לפני קניית סמארטפון, ועדיין לא פגשתי בעל אייפון שיש לו משהו רע להגיד על המכשיר.

לא פגשת את אישתי כנראה. יש לה אייפון 4 מהעבודה והיא מתלוננת עליו. לי יש גלקסי S והיא מתלוננת גם עליו. מבחינתה עוד לא ייצרו את הסמארטפון המושלם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כל מה שמיוחד באיי-פות זה איך הוא מגיב לך. האנימציות וכולי.

מטומטם לגמרי, אבל מגניב.

וצר לי לאכזב את כל אוהבי האיי-פות, אבל האנדרואיד שלי יותר פשוט להבנה מאשר היצור הזה. למשל, הפעלת האינטרמת של ה-WIFI והאינטרמת הסלולארי. באיפון לא הצלחתי לחשוב על זה אפילו, בגלקסי תחת שלי אין לי בעייה. קל ונגיש.

כן, אסףאסף, שמו לי איי-פות ביד, ולא הצלחתי להבין אותו. אני עוף מוזר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עדיין לא פגשתי בעל אייפון שיש לו משהו רע להגיד על המכשיר.

בוקר טוב. היה לי אייפון 4, ואחרי יומיים החזרתי אותו לחברה, וחזרתי לנוקיה C7.

מכשיר לא נוח, מוגבל ושברירי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטר שכנעתם את עצמכם לא אותי , המכשיר היחיד שיותר טוב מהאייפון הוא האייפון שאחריו , לא אמרתי שהוא מושלם , אמרתי שהוא קרוב וברגע שהוא נפרץ הוא נהיה כמעט בלתי מוגבל וכל מה שחסר משלימים בעזרת טוויקים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה מה שאין להם דווקא וזה היגיון , לא בעיה להשיג קופסא כזאת בחינם ממישהו שקנה אייפון .

בכללי תבדוק באיביי יותר ותגלה שיש מסחר גדול יחסית באריזות ריקות של כל מני מוצרים ,ולא אלה לא הפריטים הכי ביזארים שם.

אפשר גם לקנות אבן מחמד.

פורסם

עוד פעם אייפון נגד אנדרואיד?

אם כבר אז אני אזרום...

איך אפשר להגיד על אייפון מושלם כשאין בו את הדברים הבסייסים שיש בכל סמרטפון אחר כמו באנדרואיד ובסמביאן?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

-פרוטוקול BT נורמלי שמאפשר חיבור ושיתוף מידע בין מכשירים אחרים וחיבור להתקנים חיצוניים,כמו דיבורים,נגני מוזיקה עם רמקול מתאמים BT לרכב וכ"ו.

-חיבור המכשיר למחשב והעברת מידע לשטח איחסון [DOK] ע"י חיבור פיזי או תקשורת אלחוטית.

וזה בלי לדבר על דברים לא בסיסיים של שינוי ממשק,שימוש באפלקציות תחלפיות לכל אפלקציה מובנית כמו חייגן,ספר טלפונים,SMS.

ניהול זיכרון,מולטי טסקינג ובקיצור כל דבר ניתן לשינוי ולכל דבר מובנה ומקורי יש המון תחליפים טובים ממנו.

הגדרות מתקדמות יותר של אוברקלוק,שינוי מתחים למעבד,שינוי תדרים למעבד ועוד המון אופציות לשינוי [כמעט כל דבר ניתן לשנוי ומשחק].

זה כמובן על קצה המזלג של מה שיש באנדרואיד ואין בIOS.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
-פרוטוקול BT נורמלי שמאפשר חיבור ושיתוף מידע בין מכשירים אחרים וחיבור להתקנים חיצוניים,כמו דיבורים,נגני מוזיקה עם רמקול מתאמים BT לרכב וכ"ו.

-חיבור המכשיר למחשב והעברת מידע לשטח איחסון [DOK] ע"י חיבור פיזי או תקשורת אלחוטית.

וזה בלי לדבר על דברים לא בסיסיים של שינוי ממשק,שימוש באפלקציות תחלפיות לכל אפלקציה מובנית כמו חייגן,ספר טלפונים,SMS.

ניהול זיכרון,מולטי טסקינג ובקיצור כל דבר ניתן לשינוי ולכל דבר מובנה ומקורי יש המון תחליפים טובים ממנו.

הגדרות מתקדמות יותר של אוברקלוק,שינוי מתחים למעבד,שינוי תדרים למעבד ועוד המון אופציות לשינוי [כמעט כל דבר ניתן לשנוי ומשחק].

זה כמובן על קצה המזלג של מה שיש באנדרואיד ואין בIOS.

1. פרוטוקול BT לאודיו - תומך A2DP כבר שנים - כלומר אין בעיה לחבר דיבוריות נגני מוזיקה , רמקולים וכו - אז טעות.

לגבי דאטה - זה פרוטוקול עלוב ואיטי לדאטה, אבל גם לזה יש אפליקציות שעושות את זה ללא בעיה. בזמן ד"א שיקח לך לעשות את זה - בwifi (באחת מ1000 תוכנות שגם עובדות עם אנדרויד) תעביר פי 10 יותר דאטה יותר באמינות.

או במייל לדוגמא.

2. חיבור למחשב - שוב אתה יכול - עם אפליקציה , גם דרך WIFI ולזרוק כמו אתר Web. אבל בחייאת באמת , DOK?

שינויי ממשק בדברים מובנים כמו חייגן , ספר טלפונים וSMS נעשים מטעמי אבטחה ויציבות. באייפונים פרוצים יש כמו זבל.

ניהול זיכרון ומולטי טסקינג נעשה בצורה יותר אלגנטית ככה שהיוזר תמיד מקבל את המכשיר הכי מהיר והכי רספונסיבי עם 0 התעסקות בזה. אם היית טורח להבין מה קורה מאחורי הקלעים , היה טעם לדיון טכני בנושא. כמו במחשב שלך בבית - אין לך ב99% מהמקרים טעם או רצון לנהל זיכרון ומשימות ברקע בעצמך. אין סיבה שפה המצב יהיה שונה.

חצי מהדברים שציינת דורשים Root גם למכשיר אנדרויד - וכל יכולת שמתקבלת עקב זה - אפשר לעשות אותו דבר עם jb , אז בא תישאר במסגרת הדברים בלי.

כמו כן הנקודה היא לא כמו בנוקיה אוסף הפיצ'רים הכי ארוך וכולם בינוניים ומטה, בזה גם אנדרויד טוב ד"א, אלא מה ש90% מהאוכלוסיה צריכה בצורה מצויינת.

ליביו (במקרה מפתח שמתעסק בתחום)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...