Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפירוש זה בפונט 16 מצד שמאל כשכל העמוד ריק וכמעט אף אחד לא ישים לב לזה?

זה מקוטרג כ"טלפונים סלולריים", המשתמש בעל פידבקים טובים, אמריקאי.

יש המון אנשים שיכנסו ולא ישימו לב וזה בדיוק אחד לאחד מה שקרה.

פורסם
אכלת משהו מקולקל נראה לי ,

אין באייפון רק העברת קבצים , וגם לזה יש אפליקציה שאפשר כמעט הכל חוץ משירים (לא יצא לי ב BUMP) , מתחבר לי האייפון טוב מאוד לרכב ומשמיע מוסיקת BT

לפני שאתה זורק הצהרות תדע לך שכל מה שציינת יש באייפון , ומה שאין מוסיפים בפריצה.

והרבה יותר יפה , ונעים למגע.

לא מעוניין ב כמעט הכל,חוץ מ...יש אפלקציה אבל גם פה חצי עבודה.

מבחינתי העברת מידע בBT הוא חיוני,כי אני משתמש במתאם BT לOBD2 לרכב שעולה 20 דולר.

בשביל להשתמש באייפון צריך מתאם עם משדר WIFI כמה כזה עולה אתה יודע? פי 5!

אין כרטיס הרחבה לזיכרון! ניגמר לי המקום מה אני עושה? קונה אייפון חדש?

אני לא זורק הצהרות אלה רושם עובדות!

גם זה יש באייפון?

ניהול זיכרון,מולטי טסקינג ובקיצור כל דבר ניתן לשינוי ולכל דבר מובנה ומקורי יש המון תחליפים טובים ממנו.

הגדרות מתקדמות יותר של אוברקלוק,שינוי מתחים למעבד,שינוי תדרים למעבד ועוד המון אופציות לשינוי [כמעט כל דבר ניתן לשנוי ומשחק].

דבר אחד למדתי מהוויכוחים פה,שעם קהילת האייפון אי אפשר להתווכח,לכל דבר יש לכם תשובה מתחמקת ולא רלוונטית,כמו שאומר המשפט "אין טעם להתווכח עם אידיוט,הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך עם הנסיון שלו".ככה נשמעים כל הוויכוחים עם אייפוניסטים.

אתם לא מכירים בחסרונות ובוחרים לראות אותם כיתרונות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חבר׳ה אין טעם להתווכח, זה לעולם לא ייגמר. עדיין לא הבנתם את זה?

PsyRax ברגע שהאייפון פרוץ אפשר להשתמש במתאם OBD BT.

ולא צריך כרטיס זכרון. אתה יודע מראש שאתה הולך לפוצץ את האייפון? קנה אייפון 64 ג'יגה. כרטיס זכרון זה כל כך 2011...

Stay Dirty

פורסם

סלח לי מאוד אבל כרטיס זיכרון טוב של 32 גיגה עולה כ200 שקל.

כמה צריך להוסיף בארץ לאייפון 64 גיגה ביחס ל32 גיגה? הרבה יותר!

זאת לא מדיניות חוצפה וזילזול בלוקוחות שלה? אז מה כן?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
הבעייה העיקרית של משתמש ממוצע שהולך לקנות סמארטפון, זה שהוא לא צריך סמארטפון :)

כמה ממכם בכלל טרחו לפתוח את ספר ההוראות שהגיע אם האייפון? אני יזרוק ניחוש 2 (אסף וליביו) וכמה נכנסו לאתר של אפל ובדקו לפחות את הקונספט הכללי של אייפונים? הפעם בטח 3 איש בכול הפורום.

האייפון לא מוגבל , הוא פשוט לא עושה את מה שאתם צריכים.

ומה לגבי אנדרויד? באמת שאני לא רואה איך משתמש ממוצע מתחיל להחליף קרנלים\חייגנים\מודמים , היתי ממשיך את הרשימה אבל יכנסו כאן עוד איזה 40-50 מושגים שאף אחד לא באמת יודע מה הם אומרים או עושים.

וגם אלו שמחליפים רומים על ימין ועל שמאל יתקשו להסביר מה ההבדל בין קרנל אחד לאחר וגם כאן אולי נמצא 3-4 משתמשים שבאמת יודעים מה כול דבר עושה.

באמת שקוד פתוח זה כמו תכשיט , כול אחד חייב שיהיה לו אחד אפילו שהוא לא עושה כלום.

קסטומיזצייה זה בכלל מצחיק, מי שעבר את גיל 14-16 במקסימום יחליף רקע, למה להחליף אייקון זה כבר יותר מידי עבודה ובשביל זה צריך יותר מידי זמן פנוי.

משתמשי אנדרויד\אייפון יקרים אתם באמת חושבים שלכלל האוכלוסיה משנה אם הספרה 2 בחייגן כתובה בפונט אריאל או דויד?

ומספיק אם השוואת החומרה, באמת שזה לא משנה איזה חומרה יש למכשיר כול עוד הוא מבצע את הפעולות שאתם צריכים.

אם נעצור 100 איש רנדומלית ברחוב ונשאל אותם מה ההבדל בין מכשיר A ל B מבחינת חומרה, 80% לא ידעו מה זה חומרה בכלל ומה20% שנשארו 1% יוכל לנקות מדוייק על ההבדל.

ובכלל כול סטודנט למדעי המחשב בסמסטר הראשון יסביר יפה שמילת המפתח זה לא חומרה אלה יעילות התוכנה.

אם היתי צריך להמר על כמות משתמשים שקנו סמארטפון ומשתמשים בו כסמארטפון היתי אומר 1 מתוך 50 איש, ל49 הנותרים אני ממליץ לקנות נוקיה מלפני 5 שנה , גם ככה הוא יבצע את אותם הפעולות בדיוק.

כמובן שזה דעה אישית בלבד ואף אחד לא חייב להסכים איתי.

אני רוצה לתקן אותך קצת - בגדול אין סיבה אמיתית עם המכשירים המתקדמים היום להחליף רום (חוץ מהמטרה הנעלה של להיפטר מהשטויות של המפעילה הסלולרית, וגם בשביל זה אפשר לפרוץ אותו, להעיף את הדברים, ולנעול מחדש) חוץ מהרצון לעשות את זה.

אני גם חשבתי לעצמי "מה אני צריך סמארטפון, זה טוב רק למשחקים ושטויות" ואז גיליתי שלצערי סמארטפון טוב במיוחד בכל מה שקשור לתקשורת עם אנשים (whatsapp, פייסבוק, שיתוף תמונות זול ומהיר וכו'), לשמיעת מוזיקה מתי שבא לך, חיבור למייל כל הזמן - והדבר שהכי תפס אותי היה השימוש בו בזמן טיול בחו"ל. מתחשק לך מסעדה? יש טריפאדוייזור. מתחשק לך מופע? יש טיימאאוט. אתה רואה משהו ורוצה קצת פרטים לגביו? יש ויקיפדיה, מדריכי טיולים ועוד כאלה שטויות. הלכת לאיבוד / אתה צריך אוטובוס / רכבת / מעבורת ? גוגל מאפס יראה לך את נתיבי התח"צ.

הסמארטפון פשוט נותן לך לקחת את האינטרנט איתך לכל מקום. עם כל הטוב והרע שבדבר.

סע ברכבת, אתה תראה המון אנשים עם הפרצוף בתוך הסמארטפון שלהם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
דבר אחד למדתי מהוויכוחים פה,שעם קהילת האייפון אי אפשר להתווכח,לכל דבר יש לכם תשובה מתחמקת ולא רלוונטית

אם כבר, אז התשובה האוניברסלית היא "לא צריך את זה".

ודבר אחד שלמדתי מוויכוחים פה או בכלל זה :

special-olympics-arguing-on-internet-is-like-running-in-special-olympics-even-if-you-win-y.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביום שמשהו מאיתנו יבין בגאדג'טים רבע ממה שסטיב ווזניאק מבין - מצבינו יהיה מעולה.

ועדיין - הפלאפון היומיומי שלו זה אייפון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחת ההגדרות שאני די מאמין בה בקשר למלחמת הדתות הזו, היא שגם אפל וגם גוגל יודעים שהשמתמש הממוצע אהבל, אפל החליטו שאסור לילדים להשתולל, וגולל חושבים שילדים צריכים להיות חופשיים.

החלפתי הרבה רומים והורדתי הרבה תוכנות, אפילו, רחמנא ליצלן קניתי את חלקן. היום, הייתי רוכש נקסוס גלקסי או אייפון 4S. למה? כי רסמית רוב האפליקציות שאני משתמש בהן הן או חינמיות או בתשלום מינורי. החסרון המהותי של האייפון מבחינתי, הוא הפן של המוזיקה. זו הסיבה היחידה שהייתי רוכש אנדרויד, כי אני לא מוגבל לאייטיונס. מעשית, כבר עברנו הנקודה של צורך ממזמן. עכשיו שהמכשירים באמת כבר דומים בביצועים וביציבות אין הבדל עמוק בינהם ל95% מהמשתמשים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מוזיקה? אתה לא רציני נכון.

אייפון זה המכשיר הכי איכותי מבחינת איכות השמע. לא עובר דרך יותר מידי מפענכי קול ועובר המרות למינהן. צליל כמעט נקי. רוב האנשים שהדרישות שלהן היא מוזיקה באיכות לא מתפשרים על פחות מאייפון ויעלה כמה שיעלה.

לצרוך בדיקה, חבר כבל AUX לגלקסי S2 ולאייפון 4S ותשמע את ההבדלים בצורה ברורה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

הוא התכוון שאפשר לסנכרן מוזיקה רק דרך אייטונס ורק דרך מחשב אחד. (כשהמכשיר פרוץ אפשר להעביר אליו שירים כאילו הוא DOK, בעזרת PWNTUNES. לצערנו, היא עולה 12 דולר, והיא מוגנת חזק מדי ככה שלעולם לא יפרצו אותה).

על איכות הסאונד של האייפון אין ויכוח בכלל.

Stay Dirty

• תוכן חדש...